Navigatie

Samsung Bespoke – creëer je eigen stijl

De Bespoke koelkasten van Samsung zijn niet alleen uniek, maar ook nog eens de eyecatcher van jouw keuken. Je hebt keuze uit verschillende kleuren en combinaties, waardoor je altijd een leuke stijl in de keuken hebt. Door Bespoke koelkasten en vriezers met elkaar te combineren geniet je van nog meer ruimte en nog meer stijl. Wat de Samsung Bespoke nog meer te bieden heeft leggen we je precies uit in deze blog!

De koelkasten van de Samsung Bespoke collectie zijn super uniek. Dat komt omdat je ze kan combineren met andere Bespoke apparaten, zoals vrieskasten of koel-vriescombinaties. Heb je bijvoorbeeld een enkele 1-deurs koelkast, maar wil je er ook een vriesgedeelte bij? Dan hoef je jouw 1-deurs koelkast niet te vervangen, maar je koopt er gewoon een Bespoke vrieskast bij. Met de connectie kit zet je de apparaten mooi strak tegen elkaar aan. Zo lijkt het alsof je één grote koelkast hebt.

Dankzij de omkeerbare deur bepaal je zelf in welke richting de deur van de koelkast opengaat. Je hoeft daarvoor alleen maar de scharnieren te verplaatsen. Zo is de koelkast makkelijker te combineren en weet je zeker dat hij in de keuken past.

Jouw persoonlijke stijl in de keuken

Ben je graag de architect van je eigen huis en wil je dat elke vierkante meter iets moois uitstraalt? De Samsung Bespoke collectie heeft stijlvolle en unieke ontwerpen die je keuken een extra uitstraling geven. De koelkast is beschikbaar in 4 materialen: Satin Glass, Glam Glass, Cotta Metal en Clean Glass. Deze materialen zijn dan weer beschikbaar in 7 verschillende kleuren. Daarmee heb je genoeg keuze om een eigen stijl te creëren in jouw keuken.

Allereerst worden in deze koel-vriescombinatie de temperaturen in het koel- en het vriesgedeelte apart geregeld met een gescheiden temperatuurregelaar. Wanneer dat niet zo is, kan het zijn dat het koelgedeelte wordt uitgeschakeld op het moment dat het vriesgedeelte al op temperatuur is. Mogelijk is het koelgedeelte dan nog niet op temperatuur, waardoor de producten op een verkeerde temperatuur worden gekoeld. De gescheiden temperatuurregelaar voorkomt dat.

Ruimte voor al je boodschappen

Met Samsung Bespoke kom je nooit ruimte tekort. Niet alleen omdat je ze kunt uitbreiden met andere Bespoke apparaten, maar ook omdat de koelkasten beschikken over SpaceMax technologie. Deze technologie zorgt voor hyperefficiënte isolatie, waardoor wanden een stuk dunner zijn. Daardoor heb je meer ruimte en dat terwijl het apparaat niet groter is en ook niet meer energie verbruikt dan een normale koelkast.

Enkele andere handige functies zijn de Optimal- en Humidity Fresh+ -lades. De Optimal Fresh+ -lade houdt etenswaren als vlees en vis een stuk langer vers. Humidity Fresh+ doet hetzelfde voor groente en fruit. Daardoor zet je altijd een verse en gezonde maaltijd op tafel. Verder is de koelkast voorzien van de handige No Frost functie die ervoor zorgt dat je nooit meer handmatig hoeft te ontdooien. Dat scheelt je weer een vervelend klusje! En omdat er geen ijsvorming ontstaat verbruikt de koelkast minder energie.

Stijlvol en genoeg ruimte

De Samsung Bespoke koelkast is een stijlvolle koelkast die altijd genoeg ruimte heeft voor al je boodschappen. Het is uniek dat je de koelkast kan uitbreiden met andere Bespoke apparaten zoals vrieskasten. Door de verschillende kleuren en materialen kies je altijd je eigen stijl en is jouw keuken helemaal uniek!

Heb je vragen over de Samsung Bespoke collectie of wil je ze in het echt zien? Kom dan langs bij 1 van onze 140 Expert-winkels. Onze medewerkers denken graag met je mee en geven je persoonlijk advies.

Deel deze blog via: