Navigatie

Samsung Galaxy A33 - heel de dag plezier

Een betaalbare telefoon met goede prestaties. Maak kennis met de nieuwe Galaxy A-serie van 2022. Ten opzichte van de A-serie van vorig jaar, zijn de modellen van dit jaar een stuk verbeterd. In deze blog vertellen we je alles over wat je moet weten van de Samsung Galaxy A33!

Verbeterd scherm

De Samsung Galaxy A33 is de gloednieuwe opvolger van de Samsung Galaxy A32. Van buiten lijkt de A33 niet veel veranderd te zijn ten opzichte van de A32, maar toch zijn er enkele minimale verschillen. Om te beginnen zit er bijvoorbeeld al verschil in het scherm. De A33 heeft namelijk een 6,4 inch scherm. Daarmee is het ietsjes kleiner dan zijn voorganger, maar qua beeldkwaliteit is de A33 een stuk beter.

Alle content dat voorbijkomt op het scherm zie je makkelijk in één oogopslag. En door het randloze design geniet je van een fullscreen-kijkervaring. Een mooie verbetering van de A33 is dat het beschikt over een OLED-scherm in de plaats van een LCD-scherm.

Daarnaast heeft hij ook nog eens een betere resolutie en een hogere verversingssnelheid. Zo bekijk je jouw favoriete video’s in FHD+, waarmee je ook de kleine details in een video ziet. Verder heeft de telefoon een verbeterde beeldverversing van 90Hz. Dat betekent dat beelden mooi vloeiend bewegen, wat heel fijn is voor het spelen van een spelletje bijvoorbeeld.

Wat overigens ook nog een hele toffe verbetering is ten opzichte van de A32 is dat deze telefoon beschikt over stereo speakers. Het geluid van jouw favoriete muziek of serie klinkt nu een stuk beter over de ingebouwde luidsprekers van de telefoon.

Je kiest verder helemaal je eigen stijl, want deze telefoon is beschikbaar in het zwart, blauw, wit of oranje.

Leg alle details vast

Op de achterkant zitten vier camera’s. Samsung noemt ze ook wel Quad Cam. Dit zagen we ook al op de A32, maar het verschil is dat A33 beschikt over een telelens in de plaats van een groothoeklens.

De primaire camera heeft 48MP en beschikt over Autofocus. Daarmee breng je dus alles scherp in beeld, ook van een afstand. De selfie camera, die overigens mooier is weggewerkt in het display, heeft 13MP.

Verder is de A33 voorzien van een Ultra Wide Camera. Je krijgt daarmee bijvoorbeeld heel makkelijk de gehele familie op de foto! In combinatie met Optical Image Stabilization krijg je ook nog eens stabiele foto's.

Wil je nou leuke effecten en filters gebruiken? Dan maak je heel eenvoudig gebruik van Fun Mode. Foto’s worden daarmee nog mooier en leuker dan dat ze al waren!

Is het maken van de meest fantastische plaatjes een doorslaggevende rol bij het uitzoeken van een telefoon voor je? Dan is het beter om verder te kijken naar bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S22.

Batterij gaat de hele dag mee

Door de krachtige batterij, met een opslagcapaciteit van 5.000mAH, geniet je de hele dag van alles wat de A33 je te bieden heeft. Met één oplaadbeurt kom je namelijk gemakkelijk de hele dag door.

De accu is ook nog eens voorzien van de handige Adaptive Power Saving. Deze maakt gebruik van AI-powermanagement. Makkelijker gezegd, de batterij herkent jouw dagelijkse routine en past zich daar naadloos op aan. Zo geniet je van optimaal batterijverbruik.

In het doosje zit een oplader. Deze is heel eenvoudig te gebruiken en geeft je telefoon binnen een paar uur weer genoeg stroom om er een hele dag tegen aan te kunnen. De A33 is overigens compatibel met de 25 watt Super Fast Charger van Samsung. Daarmee zit er in een halfuur weer voor 50% aan stroom in de telefoon. Deze moet je overigens wel apart aanschaffen en zit er dus niet bij wanneer je de A33 koopt.

Zorgeloos gebruik

De A33 gebruik je zonder zorgen. De telefoon is namelijk waterbestendig en kan dus wel tegen een regenbui of wat waterspetters. Daarnaast is het ook bestand tegen krassen en stoten. Het display is dan ook beschermd met Gorilla Glass 5 dat veel van de stoten goed opvangt, waardoor je telefoon niet snel stuk zal gaan en er ook minder snel krassen op het scherm komen.

Een nieuwe telefoon, betekent ook de nieuwste updates. De A33 is dan ook voorzien van Android 12.

Verbeterd en betaalbaar

Als we de A33 gaan vergelijken met zijn voorganger zien we dus een aantal belangrijke verschillen. Zo zit het verschil hem vooral in het beeld van de A33, die is namelijk een stuk beter geworden. Ook al is het scherm iets kleiner geworden, op kwaliteit zien we dat het echte progressie heeft gemaakt. Ook de toevoeging van de telelens is wat ons betreft een verbetering. Al met al maakt het deze telefoon geschikt voor dagelijks gebruik en dat nog wel voor een betaalbare prijs!

Deel deze blog via: