Navigatie

Samsung Jet

Samsung Jet | Expert

Ready. Jet. Go! Met de Samsung Jet serie steelstofzuigers gaat stofzuigen makkelijker en sneller dan ooit. Hét voordeel van deze stofzuigers is dat ze draadloos zijn zodat je ze altijd heel snel bij de hand hebt en er makkelijk mee kunt bewegen. Bovendien is de Samsung Jet bijzonder krachtig en geschikt voor alle soorten vloeren. Maar wat maakt de Samsung Jet nou allemaal zo bijzonder? Hieronder leggen we het uit.

Makkelijk en snoerloos stofzuigen met de Samsung Jet

Steelstofzuigers zijn nog relatief nieuw maar winnen snel terrein ten opzichte van de traditionele stofzuiger. De reden hiervoor is simpel: in de tijd die het kost om een gewone stofzuiger uit de kast te pakken en aan te sluiten, ben je met de Samsung Jet stofzuiger al klaar met stofzuigen! Je hebt hem namelijk altijd bij de hand en hij is direct klaar voor gebruik. Geen snoer uitrollen of zoeken naar een stopcontact en ook geen stang uitschuiven en aan de stofzuiger koppelen. En natuurlijk geen gesleep met een zware stofzuiger die je eerst nog uit de gangkast moet halen.

En dan heb ik het nog niet eens gehad over het stofzuigen zelf. Een Samsung Jet heeft geen stofzuigerslang en je hoeft de stofzuiger niet als een slede achter je aan te slepen. En daarnaast is hij ook nog eens snoerloos! Je krijgt dus ultieme vrijheid tijdens het stofzuigen. Je kunt overal makkelijk en snel bij, zonder gedoe of gesleep. Plekken waar je met een traditionele stofzuiger lastig bij kunt, zoals hoeken of trappen, zijn voor een steelstofzuiger geen enkel probleem.

Maar het handigste van de Samsung Jet is nog wel dat je als er vuil of kruimels zijn, je deze direct op kunt zuigen. Kruimels na het eten, zand in de gang, haren op de bank of een omgevallen pot muesli; het is geen probleem en zo weer schoon. Juist voor dit soort kleine klusjes is de Samsung Jet een echte uitblinker, en zo houd je je huis mooi schoon. Je moet er toch niet aan denken dat je voor dit soort klusjes elke keer je ouderwetse stofzuiger uit de gangkast zou moet pakken… Gelukkig is dat nu met de Samsung Jet dus nooit meer nodig.

Samsung Jet

Grote zuigkracht, op elke ondergrond

Samsung Jet stofzuigers hebben een krachtige motor en een geoptimaliseerde luchtstroom. Hierdoor hebben de stofzuigers een grote zuigkracht en zijn ze geschikt voor alle soorten vloeren, van laminaat tot tapijt. Zelfs in de laagste stand zuigt hij heel goed. Bovendien behoudt de stofzuiger zijn zuigkracht ook wanneer het stofreservoir vol raakt. In de praktijk betekent dit dus dat je een krachtige stofzuiger in handen hebt waarmee je moeiteloos al het stof opzuigt.

Krachtige accu voor langer stofzuigen

Samsung Jet stofzuigers zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo heeft het basismodel een accu waarmee je tot 40 minuten achter elkaar kunt stofzuigen. Het topmodel wordt met 2 accu’s geleverd die samen een gebruiksduur hebben tot maar liefst 120 minuten. Zo is de Samsung Jet dus ook klaar voor het serieuzere werk, zeker als je hem combineert met de Clean Station. Hiermee leeg je het stofreservoir automatisch, snel en gemakkelijk, zonder dat er stof opdwarrelt en terug komt in je huis. De Clean Station is los verkrijgbaar.

Schone lucht, zonder stof en allergenen

De Samsung Jet stofzuigers hebben een 5-laags HEPA filtratiesysteem dat fijnstof en allergenen uit de lucht filtert. Het filter is zo effectief dat tot wel 99,999% van deze deeltjes door het filter in de stofzuiger worden opgevangen. En dat betekent een schonere lucht en een gezondere leefomgeving in je huis. De uitblaaslucht van de stofzuiger is dankzij het HEPA-filter dus schoner dan de lucht in de kamer. Stof en allergenen erin, schone lucht eruit.

Samsung-Jet

Conclusie

De Samsung Jet is een fantastische en vooral heel praktische stofzuiger. Ben je nieuwsgierig geworden naar de Jet? Bekijk dan alle modellen op Expert.nl of kom langs bij jouw Expertwinkel.

    Bekijk onze Samsung Jet stofzuigers

Deel deze blog via: