Navigatie

Samsung Smart Monitor - alles op één scherm

De Samsung Smart Monitor lijkt op het eerste gezicht een normale monitor, maar hij is toch wel vrij uniek te noemen. Naast dat je hem als gewone monitor gebruikt, gebruik je hem ook als compacte smart-televisie. Hij heeft namelijk een ingebouwde Smart Hub. We vertellen je in de video alles wat je moet weten over de slimme monitors van Samsung!

Ultieme werkplek

Ben je een student of wil je graag je thuiskantoor upgraden? Dan is het fijn om een monitor te hebben die makkelijk werkt en betaalbaar is. De Samsung Smart Monitor voldoet precies aan deze punten en nog meer. Je hebt namelijk een smart-tv en monitor ineen!

Een Samsung monitor heeft veel handige functies. Zo is Microsoft Office 365 bijvoorbeeld al geïnstalleerd, waardoor je helemaal geen PC of laptop meer hoeft aan te sluiten. Laptops, PC en smartphones zijn heel eenvoudig te verbinden met de monitor. Dit komt dankzij de Wireless Dex waarmee je geen last hebt van kabels op je bureau. Overigens is een PC of laptop ook gewoon aan te sluiten met een HDMI-kabel.

Je werkt waar je maar wilt. Met Office 365 kun je namelijk overal documenten inzien en opslaan. Via PC on Screen werk je van een afstand op je desktop op school of kantoor. De monitor is dan ook, wat ons betreft, het ideale scherm voor studenten of thuiswerkers.

Schakel van werk naar entertainment in een oogwenk

Na werk is er bijna niets zo lekker om even te ontspannen. Met de Smart Monitor schakel je heel snel over van werk naar entertainment. Binnen enkele seconden zit je in het Tizen OS besturingssysteem dat we kennen van de Samsung smart-tv's. Dat doe je met de daarvoor bestemde knop op de meegeleverde afstandsbediening. Daarnaast beschikt de afstandsbediening over knoppen waarmee je zelfs al direct kiest voor bepaalde streamingsdiensten zoals Netflix of Disney Plus. Let op: om gebruik te maken van het Samsung Tizen smart-systeem is een account vereist.

Je geniet van de beste films en series op jouw favoriete streamingsdiensten. Ook is de Smart Monitor voorzien van Samsung TV Plus waarmee je geniet van live of demand content. Je monitor dient dus niet alleen als scherm, maar ook als kleine tv. Dat is ideaal voor studentenkamers of kleine huishoudens. Je hoeft nu namelijk niet twee apparaten aan te schaffen, maar alles zit in één! Daar is je portemonnee dan ook weer blij mee.

Haarscherpe details en meer werkruimte

Niet geheel onbelangrijk is natuurlijk de schermresolutie. Je moet wel kunnen genieten van films en tijdens het werken is het fijn om genoeg ruimte op het scherm te hebben.

De M5 heeft een Full HD resolutie. Dat is een prima resolutie voor het kijken naar jouw favoriete films of series. Ook voor het thuiswerken is de resolutie geschikt, maar je hebt minder werkruimte op je scherm dan bij de M7.

De M7 heeft namelijk een mooie 4K resolutie. Daarmee heb je een stuk meer werkruimte. Er passen namelijk meerdere documenten op het scherm wat een stuk makkelijker werkt. Daarnaast zorgt de 4K resolutie voor fantastisch scherpe beelden. Dat maakt een film of serie nog een stuk levendiger en daardoor beter! Ook de nieuwe Samsung Smart Monitor M8 beschikt over deze 4K resolutie.

Alles ineen

De Samsung Smart Monitor is ideaal voor op je thuiskantoor. Overdag gebruik je hem voor je werk en ’s avonds speel je je favoriete games of geniet je van leuke series via Netflix, Disney Plus of andere streamingsdiensten.

Voor studenten is deze monitor ook zeer interessant. Je gebruikt hem namelijk als scherm voor je dagelijkse bezigheden en daarnaast ook als televisiescherm. Daardoor hoef je niet nog apart een televisie aan te schaffen. Zo ben je een stuk voordeliger uit!

Kom langs in de winkel

Heb jij nog vragen over een Smart Monitor of wil je de Samsung Smart Monitor eerst eens in het echt zien, kom dan eens langs in 1 van onze 140 winkels. Daar geven onze medewerkers je persoonlijk advies en hebben ze antwoord op al je vragen.

Deel deze blog via: