Navigatie

Sony Bravia Master tv’s – De keuze van de filmmakers

Sony Bravia Master | Te koop bij Expert

Filmmakers stoppen hun hart en ziel in elke film die ze maken. Over elk detail denken ze na; van de glinstering en reflectie in de ogen van de cast tot de weg die het geluid door de scène baant. Kijk je thuis in je woonkamer die film, dan vallen veel details weg of worden ze net niet weergegeven zoals de bedoeling was. Sony Bravia Master-tv’s zijn ontwikkeld in samenspraak met de grootste filmmakers ter wereld en met deze televisies geniet jij (ook thuis) van precies het beeld dat zij voor ogen hadden.

Sony hecht veel waarde aan wat ze de ‘creators intent’ noemen. In de ogen van Sony is de visie van filmmakers zeer belangrijk. Daarom produceren ze televisies die perfect zijn afgesteld om elk detail zo authentiek mogelijk weer te geven. De Sony Bravia Master-serie bestaat uit zowel OLED als LED-tv's en geen enkele Master-tv verlaat de fabriek zonder uitvoerig gekalibreerd te zijn. Zo garandeert Sony dat elke tint blauw, groen, rood en geel exact getoond worden zoals het oorspronkelijk bedacht is. En zo geniet jij van elke film, precies zoals die gemaakt is.

Netflix Calibrated Mode

Kijk je graag films en series via Netflix? Met een Sony Bravia Master-tv beleef je de ultieme Netflix-ervaring. Deze Sony Bravia-tv’s hebben namelijk de Netflix Calibrated Mode. Deze Modus is door Sony en Netflix samen ontwikkeld om het beeld precies zo te krijgen als het aan de montagetafel is gemaakt. Hierdoor zie je elke film, elke serie en elke documentaire met precies de visie en intentie van de filmmaker.

Acoustic Surface Audio+

Goed beeld is maar de helft van een goede filmervaring. Het geluid is minstens net zo belangrijk. En wat dat betreft heeft Sony een vernuftige techniek ontwikkeld. Een aantal speakers zit ingebouwd in het scherm en kan heel precies aangestuurd worden. Daardoor kan het geluid op precieze locaties klinken. En kijk je een film waarbij de actie van links naar rechts over het scherm beweegt, dan beweegt het geluid met de actie mee. Zeker als je kiest voor een groter model zorgt dit voor een levensechte kijkervaring.

Tevens hebben Sony Bravia-tv’s met Acoustic Surface Audio+ subwoofers die naar de zijkanten gericht zijn. Deze zorgen ook voor het de bewegingservaring en geven films een krachtig gevoel van diepte mee. Hiermee zorgt Sony dat jij altijd geniet van de volledige ervaring.

Deel deze blog via:

Menno Visser

Blog van:

Menno Visser

Productredacteur bij Expert