Navigatie

Bosch Exclusiv

Bosch

Bosch EXCLUSIV: Extra kwaliteit, extra comfort

Bosch Exclusiv wasmachines, drogers en vaatwassers bieden extra kwaliteit en comfort ten opzichte van de standaard modellen. Bijvoorbeeld extra geluidsisolatie waardoor je het apparaat nauwelijks nog hoort, chromen details met een luxe uitstraling of een SoftClose deur. De Bosch Exclusiv apparaten bieden dus altijd wat extra’s.

Bosch Exclusiv

Pluspunten van EXCLUSIV

Gecertificeerde verkooppunten

De Bosch Exclusiv apparaten zijn alleen verkrijgbaar bij de betere vakhandel. Expert is er dan ook trots op om je de Bosch Exclusiv lijn aan te bieden. Onze vakkundige verkopers kunnen je alles over Bosch Exclusiv vertellen. We geven je graag goed advies over wat de Bosch Exclusiv apparaten voor jou kunnen betekenen

Exclusieve service

Met Bosch Exclusiv ben je verzekerd van uitstekende service. Als er in de toekomst een probleem is met je apparaat, kun je terecht bij jouw Expertwinkel voor de juiste service. Je apparaat wordt uitsluitend gerepareerd door gecertificeerde reparateurs die gespecialiseerd zijn in de Bosch Exclusiv apparaten.

Luxe extra's

Een Bosch Exclusiv apparaat biedt extra comfort en luxe, bovenop het standaard model.

Bosch Exclusiv pluspunten

Wasmachines

Bosch wasmachines staan bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Elke wasmachine wordt eerst uitgebreid getest voordat die de fabriek verlaat. Verder kun je met een Bosch wasmachine heel zuinig wassen, met minder energie en water.

Bosch heeft diverse innovaties in zijn wasmachines verwerkt. Wasgoed wordt gewogen en de wasmachine meet hoe vuil het is. Wasmachines met I-DOS hebben automatische dosering van wasmiddel, waardoor je nooit teveel wasmiddel gebruikt. Verder kun je met de VarioPerfect functie kiezen of je heel energiezuinig óf extra snel wilt wassen, afhankelijk van de situatie. En Bosch wasmachines met Active Oxygen beschermen je kleding tijdens het wassen en wassen op lage temperatuur hygiënisch schoon.

Onze Bosch Exclusiv wasmachines bieden de volgende extra’s:

 • Exclusief design met elementen van chroom.
 • Extra geluidsisolatie: Ruim een kwart stiller dan andere wasmachines.

Bekijk Bosch EXCLUSIV wasmachines

Bosch Exclusiv wasmachines

Drogers

Bosch wasdrogers met SelfCleaning Condenser maken zichzelf schoon tijdens het drogen van de was. Je hoeft de condensor niet zelf schoon te maken, en de droger blijft zijn hele leven lang zo energiezuinig als nieuw. In Bosch warmtepompdrogers wordt je kleding veilig gedroogd, op lage temperaturen. De SensitiveDrying trommel beschermt je kleding met een speciale trommelstructuur.

Onze Bosch Exclusiv drogers bieden de volgende extra’s:

 • Exclusief design met elementen van chroom.

   
 • Extra geluidsisolatie: Ruim een kwart stiller dan andere drogers.

   
 • Een aantal Exclusiv drogers hebben een speciale wolkorf of schoenenkorf. Hiermee kun je jouw wolwas of schoenen zorgvuldig drogen.
 • Bij elke Exclusiv condensdroger ontvang je standaard een condenswater afvoerset. Met de afvoerset hoef je het condenswaterreservoir niet meer handmatig te legen.

Bekijk Bosch EXCLUSIV Drogers

Bosch Exclusiv drogers

Vaatwassers

Bosch vaatwassers hebben diverse technische innovaties die je het werk uit handen nemen. Zo krijgen de PerfectDry vaatwassers van Bosch zelfs moeilijk te drogen plastic vaat perfect droog. Handig voor bijvoorbeeld plastic bekers, borden of babyflesjes. Hiervoor gebruikt Bosch de natuurlijke werking van het mineraal Zeoliet. Dit zorgt niet alleen voor een perfect droog resultaat, het drogen gebeurt bovendien heel energiezuinig.

Ook aan je delicate glaswerk heeft Bosch gedacht. Je kunt je mooiste wijnglazen gerust afwassen in een Bosch vaatwasser. Vaatwassers met het VarioFlex korfsysteem hebben een wijnglazenhouder waarin je je wijnglazen veilig in de vaatwasser kunt plaatsen. De glazen worden voorzichtig gewassen met een stralend schoon resultaat.

Onze Bosch Exclusiv vaatwassers bieden de volgende extra’s:

 • Bosch Exclusiv vaatwassers hebben een aantal optionele luxe extra’s, waaronder TimeLight. Met TimeLight wordt tijdens het wassen van de vaat de resterende tijd op de keukenvloer geprojecteerd. 
 • Extra geluidsisolatie: doordat een Exclusiv vaatwasser stiller is, kun je ’s avonds na het eten de vaatwasser aanzetten zonder dat het geluid storend is.

Bekijk Bosch EXCLUSIV vaatwassers

Bosch Exclusiv vaatwassers