Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Bosch

Bosch

Bosch is dé nummer 1 voor grote huishoudelijke apparaten in Europa. Naast kwaliteit en duurzaamheid, staat comfort hoog in het vaandel. De apparaten van Bosch verlichten niet alleen het huishoudelijk werk, maar verminderen ook het geluidsniveau – met slimme innovaties zoals de stille EcoSilence Drive motor en antivibratie materialen.

Bekijk alle Bosch producten

Alle Bosch producten

Bosch steelstofzuigers

Ontdek de steelstofzuigers van Bosch. Deze snoerloze stofzuigers hebben een accu met een ongelooflijk lange levensduur. En stofzuigen wordt makkelijk dankzij een krachtige motor met indrukwekkende zuigkracht. Dankzij het flexibele ontwerp kun je overal bij, van vloer tot muren tot zelfs het plafond. Verder kun je veel Bosch steelstofzuigers ook gebruiken als een krachtige kruimeldief, bijvoorbeeld voor in de auto.

Bekijk alle Bosch steelstofzuigers

8k-alsof-je-er-zelf-bij-bent

Bosch i-DOS

Met i-Dos wordt het wasmiddel automatisch gedoseerd en dat heeft veel voordelen. Je gebruikt nooit meer wasmiddel dan nodig, en je wasmachine hoeft minder hard te werken om het teveel aan sop weg te spoelen. Hiermee bespaar je veel water, energie en natuurlijk wasmiddel. Met i-Dos wordt je wasgoed gewogen en meet de wasmachine hoe vuil het wasgoed is. Zelfs het soort textiel weet je wasmachine. Op deze manier kan hij heel zorgvuldig doseren. En om het je nog makkelijker te maken vul je het 1,3 liter reservoir met wasmiddel zodat je er twintig wasbeurten lang geen omkijken meer naar hebt.

Voor iedereen, die niets wil horen van het huishouden.

Geniet van de stilte. De extra stille apparaten van Bosch zorgen voor rust in huis. Van koelkast, vaatwasser en droger tot wasmachine, de apparaten van Bosch hebben een extra stil ontwerp en produceren daardoor minder geluid. Wist je dat een verschil van 3 decibel minder al de helft zachter is? Dus een paar dB minder maakt al gauw een groot verschil. Met slimme innovaties zoals de EcoSilence Drive motor en trillingsarme materialen maakt Bosch het verschil.

De stille apparaten van Bosch

Vragen of liever persoonlijk advies over Bosch producten?

Bekijk alle Expert winkels

  • Persoonlijk advies op maat
  • Complete installatie en service
  • Expert is altijd vertrouwd dichtbij!

Zelf ervaren wat Bosch-producten voor jou kunnen betekenen? Ervaar het verschil en bekijk de Bosch-producten in één van onze winkels. Jouw lokale Expert-winkel staat altijd voor je klaar! Op basis van jouw wensen, eisen en budget komen we samen tot de perfecte keuze. Vind de dichtstbijzijnde Expertwinkel of neem direct contact op.

Bosch