Navigatie

Bosch

Wasmachines Drogers Stofzuigers Vaatwassers

Bosch producten bij Expert

Bosch is dé nummer 1 voor grote huishoudelijke apparaten in Europa. Naast kwaliteit en duurzaamheid, staat comfort hoog in het vaandel. De apparaten van Bosch verlichten niet alleen het huishoudelijk werk, maar verminderen ook het geluidsniveau – met slimme innovaties zoals de stille EcoSilence Drive motor en antivibratie materialen.

Bekijk alle Bosch producten

Bosch apparaten kopen? Dat doe je bij Expert
Bosch apparaten kopen? Dat doe je bij Expert

Bosch steelstofzuigers

Ontdek de steelstofzuigers van Bosch. Deze snoerloze stofzuigers hebben een accu met een ongelooflijk lange levensduur. En stofzuigen wordt makkelijk dankzij een krachtige motor met indrukwekkende zuigkracht. Dankzij het flexibele ontwerp kun je overal bij, van vloer tot muren tot zelfs het plafond. Verder kun je veel Bosch steelstofzuigers ook gebruiken als een krachtige kruimeldief, bijvoorbeeld voor in de auto.

Bekijk alle Bosch steelstofzuigers

Bosch i-DOS

Met i-Dos wordt het wasmiddel automatisch gedoseerd en dat heeft veel voordelen. Je gebruikt nooit meer wasmiddel dan nodig, en je wasmachine hoeft minder hard te werken om het teveel aan sop weg te spoelen. Hiermee bespaar je veel water, energie en natuurlijk wasmiddel. Met i-Dos wordt je wasgoed gewogen en meet de wasmachine hoe vuil het wasgoed is. Zelfs het soort textiel weet je wasmachine. Op deze manier kan hij heel zorgvuldig doseren. En om het je nog makkelijker te maken vul je het 1,3 liter reservoir met wasmiddel zodat je er twintig wasbeurten lang geen omkijken meer naar hebt.

Bekijk Bosch i-Dos wasmachines

Voor iedereen, die niets wil horen van het huishouden.

Geniet van de stilte. De extra stille apparaten van Bosch zorgen voor rust in huis. Van koelkast, vaatwasser en droger tot wasmachine, de apparaten van Bosch hebben een extra stil ontwerp en produceren daardoor minder geluid. Wist je dat een verschil van 3 decibel minder al de helft zachter is? Dus een paar dB minder maakt al gauw een groot verschil. Met slimme innovaties zoals de EcoSilence Drive motor en trillingsarme materialen maakt Bosch het verschil.

Bosch Exclusiv – Extra kwaliteit en comfort

Voor wasmachines, vaatwassers en drogers biedt Bosch met de Exclusiv lijn extra comfort en kwaliteit ten opzichte van het standaardmodel. Denk bijvoorbeeld aan luxe accenten van chroom, een SoftClose deur of extra geluidsisolatie waardoor het apparaat superstil is. De Bosch Exclusiv modellen zijn alleen verkrijgbaar bij de betere vakhandel. Expert is dan ook trots op de Exclusiv lijn in ons assortiment. Naast luxe extra’s ben je met Bosch Exclusiv verzekerd van een uitstekende service. Mocht er in de toekomst ooit iets met het apparaat zijn, dan kun je er op vertrouwen dat het probleem goed wordt opgelost. Bosch Exclusiv biedt je altijd iets extra’s.

Lees meer over Bosch Exclusiv

Bosch koelkasten en vriezers

Een vrijstaande koelkast is een echte blikvanger in de keuken. Bosch koelkasten en vriezers hebben dan ook een ontwerp dat gezien mag worden. Daarnaast beschikken ze over moderne technieken die ervoor zorgen dat de apparaten stil, efficiënt en energiezuinig koelen. Denk bijvoorbeeld aan een koelkast met no frost-technologie waarbij ijsaanslag in het vriesvak wordt voorkomen zodat je hem nooit hoeft te ontdooien. Verder hebben veel Bosch koelkasten een VitaFresh vershoudlade waarin groente en fruit onder optimale omstandigheden worden bewaard zodat ze langer vers blijven.

Bosch koelkasten Bosch vriezers

Van airfryen tot stomen: Maak kennis met de Bosch Serie 8 Ovens

Wie houdt er nou niet van een gezond, lekker en snel bereid gerecht? De ovens van de Bosch Serie 8 zijn culinaire alleskunners. Van snacks airfryen tot gezonde gerechten stomen. In de blog duiken we dieper in op de mogelijkheden die deze oven je biedt. De Bosch Serie 8-ovens staan bekend om hun gebruikersvriendelijke interface, waardoor koken nog makkelijker wordt. Aan knoppen draaien of door ingewikkelde handleidingen te struinen, het is allemaal verleden tijd. Met je vinger veeg je simpelweg over de digitale bedieningsring om elke instelling aan te passen. Het high-definition TFT-touchdisplay toont afbeeldingen en teksten heel duidelijk zodat je precies weet waar je moet zijn voor de juiste instellingen.

Lees meer over Bosch Serie 8 Ovens

Bosch huishoudelijke apparatuur

Bosch is in 1886 opgericht door Robert Bosch in Stuttgart. Hij opende daar zijn eigen werkplaats met een duidelijk doel: de allerbeste producten maken voor de klant. Al 130 jaar bouwt Bosch verder op deze principes en maakt het verschillende huishoudelijke producten, zoals wasmachines, stofzuigers en keukenapparatuur. Bosch is continu in ontwikkeling en bedenkt nieuwe technologieën, zoals Bosch i-DOS. met deze technologie kan de klant een hele fles wasmiddel in de machine stoppen. Vervolgens kan de machine op basis van het wasprogramma het wasmiddel tot op de millimeter nauwkeurig afstemmen. Bosch ontwikkelt producten en technologieën die passen bij de wensen van de klant.

Bosch apparaten te koop bij Expert