Navigatie

Laptop kopen bij Expert

Ruim assortiment laptops

Bij Expert vind je een ruim en volledig assortiment laptops van verschillende topmerken. Zoek je een compacte laptop om mee naar werk of school te nemen, of juist een laptop met een groot scherm? Het is belangrijk om goed te bedenken waar je de laptop het meest voor zal gaan gebruiken, zo kan je bepalen of je veel geheugen en een extreem snelle processor nodig hebt. Of je kiest voor vooral online werken en opslaan in de Cloud met een lichte, snelle Chromebook. Wil je graag goed geholpen worden met persoonlijk advies? Kom dan naar 1 van onze 140 winkels of bekijk de adviespagina.

Laptop of Chromebook?

Is snel, blijft snel

Het aanbod in Chromebooks wordt steeds groter, deze alleskunners zijn ideaal voor wanneer je een compacte laptop zoekt waarmee je veel onderweg zal zijn of gewoon op zoek bent naar een lichte laptop voor in en om het huis. Chromebooks werken vrijwel volledig online en op een eigen besturingssysteem: Chrome OS, dit is eigenlijk een uitgebreide versie van de bekende Google Chrome browser. Doordat het systeem draait op internet ben je vrijwel niet meer afhankelijk van een intern geheugen en/of een processor, het resultaat: een supersnelle laptop met een lange accuduur. Je kan natuurlijk de Chromebook ook offline gebruiken, er zijn meer dan 200 web apps die offline werken op Chrome OS. Wil je meer weten over Chromebooks? Kom dan naar 1 van onze 140 winkels of bekijk de adviespagina.

Laptop installeren en gebruiksklaar maken

Direct aan de slag met je nieuwe laptop

Wil je direct met je nieuwe laptop of computer aan de slag? Expert kan je nieuwe apparaat direct gebruiksklaar maken. Zo kan je thuis direct aan de slag. Bekijk de servicepagina voor meer informatie!