Navigatie

Jura ENA 8

Jura Jura koffiemachines Jura ENA 8 koffiemachine

Jura ENA 8

De Jura ENA 8 is een must voor de koffieliefhebber met stijl. Met deze compacte eenkops volautomaat zet je heerlijke versgemalen koffie, niet uit capsules. Geniet van diverse koffiespecialiteiten met of zonder melk, vers en tot in de perfectie gezet.

Jura ENA8

Compact formaat, intuïtieve bediening

de Jura ENA 8 heeft een compact formaat van slechts 27,1 cm breed, 32,3 cm hoog en 44,5 cm diep. Zo krijgt deze koffie volautomaat makkelijk een plek in je keuken. Het apparaat is kinderlijk eenvoudig te bedienen via het grote kleurenscherm en de duidelijke knoppen. Met één druk op de knop geniet je van je favoriete koffie.

Versgemalen, niet uit capsules

Met de Jura ENA 8 zet je perfecte versgemalen koffie. Je hebt de keuze uit 10 verschillende koffiespecialiteiten, zoals espresso, cappuccino, latte of heet water. De zetgroepen zorgen ervoor dat de koffie met een ideale zettemperatuur en onder precies de juiste druk bereid wordt. Bij espresso en ristretto wordt het water in pulsen door het koffiepoeder geperst voor een optimale smaak. Bij cappuccino en koffierecepten met melk wordt heerlijk compact en luchtig melkschuim gemaakt.

Design van Jura

Jura is bekend om haar Zwitserse design met strakke lijnen en hoogwaardige materialen. Zo is het ontwerp van het waterreservoir van de ENA 8 geïnspireerd op een elegante kristallen karaf. Het fabricageproces van de Jura koffieapparaten is buitengewoon precies. Jura koffieapparaten zijn heel makkelijk te bedienen, met een overzichtelijk kleurenscherm.

Design van Jura

Ontdek meer van Jura

Wil je meer weten over Jura? Naast de ENA 8 heeft Jura nog een reeks andere koffie volautomaten, zoals de luxe Jura E8. Lees meer over Jura, of bekijk alle Jura producten bij Expert.nl. En natuurlijk ben je welkom bij Expert om de Jura koffiemachines in het echt te bekijken. Bij Expert krijg je altijd goed advies. Jura is bij een select aantal Expertwinkels verkrijgbaar. Bekijk hier alle Jura dealers bij Expert.

Jura koffiemachine