Navigatie

Jura

Volautomaten Accessoires Onderhoudsproducten

Jura producten bij Expert

Het Zwitserse Jura staat bekend om haar luxe volautomatische koffieapparaten. Als pionier op dit gebied bracht Jura al in 1986 haar eerste volautomaat uit. De belangrijkste waarden van Jura zijn kwaliteit, duurzaamheid, innovatie, precisie en service. Dit zie je terug in het oogstrelende design, geïnspireerd op de strakke lijnen van de hoogstaande Zwitserse architectuur.

Bekijk alle Jura producten

Jura apparaten kopen? Dat doe je bij Expert
Jura apparaten kopen? Dat doe je bij Expert

Jura koffiespecialiteiten

Met de Jura koffie volautomaten bereid je de heerlijkste koffierecepten. Van een perfecte espresso en koffie met melk recepten tot heet water met de perfecte temperatuur voor het zetten van thee. Jura heeft een revolutionair impulsextractieproces ontwikkeld dat het hete water in pulsen door het koffiepoeder perst. Het resultaat is een espresso of ristretto met een uitzonderlijk vol aroma. Ook de melkschuimrecepten zijn van koffiebarkwaliteit met melkschuim met een compacte structuur en fijne poriën.

Jura E8 – Perfecte koffie

De Jura E8 is de meest succesvolle koffie volautomaat van Jura. Hij heeft een elegant ontwerp en is eenvoudig te bedienen. Je kunt kiezen uit maar liefst 12 verschillende koffie- en thee specialiteiten die je met het apparaat kunt zetten. Van koffie speciaal tot espresso macchiato tot water voor groene thee. Geniet van de ultieme espresso dankzij een door Jura ontwikkeld extractieproces. Het koffiearoma komt hierbij volledig vrij. Bij koffiespecialiteiten met melk kun je genieten van heerlijk melkschuim, dat volautomatisch aan het koffierecept wordt toegevoegd. Het apparaat is makkelijk schoon te maken en te onderhouden door middel van de automatische spoel- en reinigingsprogramma’s en de melkuitloop kan in de vaatwasser.

Jura ENA 8 – Compact en stijlvol

De Jura ENA 8 is een compacte koffie volautomaat voor koffieliefhebbers. Met een prachtig Zwitsers design is dit koffieapparaat een blikvanger in je keuken. Het apparaat is bovendien heel eenvoudig te bedienen via de knoppen naast de overzichtelijke kleurendisplay. De ENA 8 zet met één druk op de knop heerlijke koffiespecialiteiten. Van de perfecte espresso tot een romige cappuccino met heerlijk luchtig melkschuim. De koffiebonen worden tijdens het bereiden van de koffie versgemalen, dus geen capsules.

Ontdek de Jura ENA 8

De AromaG3-molen

De koffiebonen worden altijd vers gemalen – dit garandeert een maximum aan aroma. Via de maalgraad kan de gewenste fijnheid van de gemalen koffie worden ingesteld. Hierdoor wordt de doorlooptijd van het water, de zogeheten extractietijd, beïnvloed. Hierbij geldt: hoe fijner de gemalen koffie, des te intenser de smaak. De snijhoeken in de maalkegels van de AromaG3-molen zijn geperfectioneerd. De ingenieurs van JURA zijn er daarbij in geslaagd de efficiëntie aanzienlijk te vergroten. Hierdoor wordt het veelzijdige natuurlijke aroma optimaal geconserveerd en wordt de duur van het maalproces met de helft gereduceerd.

Intelligent Pre-Brew Aroma System (I.P.B.A.S.©) en Pulse Extraction Process (P.E.P.®)

I.P.B.A.S. is een voorwelsysteem waarmee koffie van iedere melange en branding een maximum aan aroma ontwikkelt. De zetgroep is hét centrale element van een koffie-volautomaat. De variabele zetgroep van JURA kan 5 tot 16 g gemalen koffie bevatten. De koffie kan zo naar de persoonlijke smaak worden ingesteld. Het impulsextractieproces (Pulse Extraction Process, P.E.P.®) zorgt ervoor dat het maximale aroma behouden blijft, zelfs bij zeer kleine koffiespecialiteiten zoals espresso of ristretto. Het water wordt in korte impulsen door de gemalen koffie geperst en optimaliseert de extractietijd.

Intelligent Water System (I.W.S.®) met CLARIS Smart

Koffie bestaat voor 98% uit water. Vers en koud water is daarom onontbeerlijk om een perfect koffieresultaat te verkrijgen. Door het verwarmen van het water ontstaat kalkaanslag. Zonder filtering van het water leidt deze kalkaanslag tot verkalking van uw apparaat. JURA biedt met de CLARIS filterpatroon een intelligente oplossing:

  • + Het apparaat wordt beschermd tegen kalkafzettingen en heeft een langere levensduur.
  • + Het apparaat hoeft niet ontkalkt te worden.
  • + Een gelijkblijvende kwaliteit van water en koffie is gegarandeerd.
  • + De revolutionaire technologie van het intelligente watersysteem (Intelligent Water System, I.W.S.® ) herkent automatisch of een filter geplaatst is, en dat zonder enige noodzakelijke programmering.

Bereiding van melk en melkschuim, regeling van de temperatuur

Koffiespecialiteiten als cappuccino, latte macchiato en dergelijke worden bereid met melk of melkschuim. Met de cappuccinatori van JURA lukken ook deze koffiespecialiteiten eenvoudig en snel. De innovatieve opschuimpijpjes van JURA zorgen dankzij de revolutionaire technologie voor microschuim voor melkschuim met fijne poriën met een lang aanhoudende consistentie, kunnen echter ook worden gebruikt om melk tot de gewenste temperatuur op te warmen.

Jura koffie volautomaten

Met de Jura koffie volautomaten haal je de smaak van overheerlijke koffie in huis. Jura is een Zwitsers bedrijf en richt zich sinds 1986 op het produceren van apparaten die aansluiten bij de wens van de klant. De stijlvol ontworpen machines produceren overheerlijke koffie. Bereid eenvoudig een heerlijke espresso of latte macchiato met uitzonderlijk veel aroma.

JURA koffiemachines te koop bij Expert