Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Jura

Het Zwitserse Jura staat bekend om haar luxe volautomatische koffieapparaten. Als pionier op dit gebied bracht Jura al in 1986 haar eerste volautomaat uit. De belangrijkste waarden van Jura zijn kwaliteit, duurzaamheid, innovatie, precisie en service. Dit zie je terug in het oogstrelende design, geïnspireerd op de strakke lijnen van de hoogstaande Zwitserse architectuur.

Jura koffiespecialiteiten

Met de Jura koffie volautomaten bereid je de heerlijkste koffierecepten. Van een perfecte espresso en koffie met melk recepten tot heet water met de perfecte temperatuur voor het zetten van thee. Jura heeft een revolutionair impulsextractieproces ontwikkeld dat het hete water in pulsen door het koffiepoeder perst. Het resultaat is een espresso of ristretto met een uitzonderlijk vol aroma. Ook de melkschuimrecepten zijn van koffiebarkwaliteit met melkschuim met een compacte structuur en fijne poriën.

Jura

Jura E8 – Perfecte koffie

De Jura E8 is de meest succesvolle koffie volautomaat van Jura. Hij heeft een elegant ontwerp en is eenvoudig te bedienen. Je kunt kiezen uit maar liefst 12 verschillende koffie- en thee specialiteiten die je met het apparaat kunt zetten. Van koffie speciaal tot espresso macchiato tot water voor groene thee. Geniet van de ultieme espresso dankzij een door Jura ontwikkeld extractieproces. Het koffiearoma komt hierbij volledig vrij. Bij koffiespecialiteiten met melk kun je genieten van heerlijk melkschuim, dat volautomatisch aan het koffierecept wordt toegevoegd. Het apparaat is makkelijk schoon te maken en te onderhouden door middel van de automatische spoel- en reinigingsprogramma’s en de melkuitloop kan in de vaatwasser.

Jura ENA 8 – Compact en stijlvol

De Jura ENA 8 is een compacte koffie volautomaat voor koffieliefhebbers. Met een prachtig Zwitsers design is dit koffieapparaat een blikvanger in je keuken. Het apparaat is bovendien heel eenvoudig te bedienen via de knoppen naast de overzichtelijke kleurendisplay. De ENA 8 zet met één druk op de knop heerlijke koffiespecialiteiten. Van de perfecte espresso tot een romige cappuccino met heerlijk luchtig melkschuim. De koffiebonen worden tijdens het bereiden van de koffie versgemalen, dus geen capsules.

Ontdek de Jura ENA 8

Jura

Vragen of liever persoonlijk advies over Jura producten?

Bekijk alle Jura dealers van Expert

  • Persoonlijk advies op maat
  • Complete installatie en service
  • Expert is altijd vertrouwd dichtbij!

Wil je de Jura koffie volautomaten zelf ervaren? Kom dan langs voor vragen of advies. Expert staat altijd voor je klaar! Op basis van jouw wensen, eisen en budget komen we samen tot de perfecte keuze. Jura is verkrijgbaar bij een aantal geselecteerde Expert winkels. Nog vragen? Neem dan direct contact op met Expert.

Jura