Navigatie

LG DoorCooling+ koelkasten

LG LG koelkasten LG DoorCooling+ koelkasten

LG DoorCooling+ koelkasten

Natuurlijke versheid
LG heeft een moderne koelkast-lijn met de beste innovaties. DoorCooling+ zorgt voor een koude luchtstroom op de verschillende niveaus en bij de deur waardoor de temperatuur constant blijft, ook na het openen van de deur. LinearCooling zorgt ondertussen voor een constante temperatuur, zonder schommelingen. De combinatie van deze technieken heet NatureFresh. Groente, fruit, vlees, vis en andere etenswaren worden bewaard alsof ze vers uit de natuur komen. Smaak, geur, kleur, vochtgehalte en knapperigheid van het eten blijven langer behouden.

Bekijk alle LG DoorCooling+ koelkasten

LG DoorCooling+ koelkasten | Te koop bij Expert

LG DoorCooling+
DoorCooling+
32% sneller en altijd gelijkmatig koelen

LG NatureFresh
NatureFresh
Langer vers door een constante temperatuur

LG Extreem stil
Extreme stilte
Met 36 dB extreem stil

LG NatureFresh: natuurlijke versheid

Het LG NatureFresh koelsysteem is ontworpen voor optimale condities voor het langer bewaren van etenswaren. De Inverter Linear Compressor reageert snel op temperatuurwisselingen en zorgt ervoor dat etenswaren langer vers blijven. Ondertussen zorgen strategisch geplaatste ventilatiegaten in elke zone ervoor dat je etenswaren perfect gekoeld blijven, waar in de koelkast je ze ook plaatst.

LG NatureFresh

LG DoorCooling+: koeling bij de deur

Eten blijft langer vers in de DoorCooling+ koel-vriescombinaties van LG. Een luchtopening bovenin bij de deur van de koelkast blaast koude lucht uit waardoor de hele inhoud van de koelkast gelijkmatig wordt gekoeld. Ook de gebieden die normaal moeilijk te koelen zijn, zoals de deur. LG koelkasten met DoorCooling+ koelen bovendien tot 32% sneller.

De inhoud van de koelkast blijft gelijkmatig op temperatuur, zonder grote temperatuurschommelingen na het openen van de koelkastdeur. Etenswaren in de koelkast blijven goed gekoeld en langer vers.

LG DoorCooling+

LG LinearCooling: altijd gelijkmatige koeling

Verder blijven etenswaren langer vers als je ze op een constante temperatuur, zonder grote temperatuurschommelingen, bewaart. Bij een traditionele koelkast schommelt de temperatuur doordat de compressor maar één stand heeft en pas begint te koelen wanneer de temperatuur in de koelkast stijgt.

Bij LG koelkasten met LinearCooling heeft de compressor niet alleen een aan-uit stand, maar kan deze ook harder of zachter koelen. Hierdoor wordt er veel nauwkeuriger gekoeld, waardoor de temperatuur constanter blijft. LinearCooling zorgt voor 30% minder temperatuurfluctuatie, vergeleken met een conventionele compressor. Temperatuurschommelingen worden tot een halve graad beperkt. Je etenswaren blijven langer vers. En smaak, vochtigheidsgehalte en kleur blijven beter behouden.

LG LinearCooling

Extreem stil

Met een geluidsniveau van slechts 36 dB zijn de LG Doorcooling+ koelkasten extreem stil. Zeker als je een open keuken hebt, is een stille koelkast erg fijn. Nooit meer een brommende koelkast in je keuken, met LG geniet je van de rust.

Sfeerbeeld van stille koelkast

Grotere inhoud

Doordat de isolatie die LG gebruikt effectiever is dan bij een normale koelkast, is er een minder dikke isolatiewand nodig. Hierdoor is er respectievelijk 28% en 7% minder isolatie nodig in het koel- en vriesgedeelte. Zonder dat dit ten koste gaat van de werking of de energiezuinigheid van de koelkast. Het voordeel? 41 liter extra binnenruimte, zonder dat de koelkast aan de buitenkant groter is. Je hebt hierdoor meer ruimte voor het koelen en invriezen van je boodschappen.

Grotere inhoud van LG koelkast

Bekijk de LG DoorCooling+ koelkasten bij Expert

De LG DoorCooling+ koelkasten zijn verkrijgbaar bij Expert. Met deze moderne koelkasten van LG geniet je van etenswaren die langer vers blijven. Geur, smaak, kleur, stevigheid en knapperigheid blijven beter behouden. Bovendien zijn ze fluisterstil. Je bent altijd welkom bij de lokale Expertwinkel. Met 140 Expertwinkels door heel Nederland is er altijd een Expert in de buurt!

Bekijk alle LG DoorCooling+ koelkasten

LG DoorCooling+ koelkasten | Te koop bij Expert