Navigatie

LG

Televisies Wasmachines Drogers

LG producten bij Expert

LG is een wereldwijde speler op het gebied van huishoudelijke apparaten. Bij LG staat het ontwikkelen van efficiënte en energiezuinige apparatuur centraal. De producten van LG verbeteren jouw entertainmentervaring en maken het leven comfortabeler. Zo brengen de televisies van LG entertainment naar een nieuwe dimensie, terwijl de huishoudelijke apparatuur, zoals de LG Twinwash, zorgt voor een perfect schone was.

Bekijk alle LG producten

LG apparaten kopen? Dat doe je bij Expert
LG apparaten kopen? Dat doe je bij Expert

LG OLED - De beste, nog beter

Wil je een OLED-tv kopen, dan kan je niet om LG heen. LG produceert al sinds 2013 hoogwaardige OLED-tv’s en heeft met de LG OLED55C8 misschien wel de bestverkopende OLED-tv ooit op de markt gebracht, die tevens door de Consumentenbond is uitgeroepen tot ‘Beste uit de Test’.

Dit jaar heeft LG deze ‘beste’ tv (en al hun andere OLED-tv’s) nog verbeterd met de nieuwste generatie van de Alpha 9-processor. Deze nieuwe processor zorgt altijd voor de optimale beeld- en geluidskwaliteit en voert automatisch kleine aanpassingen door aan de content die getoond moet worden. Ook registreren de nieuwe LG OLED-tv’s het omgevingslicht en passen de helderheid hierop aan, zodat je op elk moment van de dag ultiem kan genieten van jouw favoriete serie, film of game.

Bekijk alle OLED-televisies van LG

LG televisies: geniet van haarscherpe details

LG is al jaren een van de meest innovatieve spelers op het gebied van tv’s. Zo kwam LG in 2013 als eerste met OLED-tv’s met een 65- en 77-inchformaat en wist het Koreaanse bedrijf in 2007 voor het eerst internet te integreren in een televisie, wat later bekend kwam te staan als Smart TV. Tegenwoordig is vrijwel elke LG-tv wel een Smart TV en is het met de nieuwere modellen zelf mogelijk om alle smart-apparaten in je huis te bedienen via je LG-tv. Ondanks alle slimme snufjes leveren de tv’s van LG niet in op beeldkwaliteit. De meeste televisies ondersteunden meerdere HDR-formaten waardoor je geniet van de mooiste kleuren en hebben de meeste tv’s een 4K Ultra HD-resolutie waarmee je elk detail haarscherp kan zien.

Bekijk alle televisies van LG
LG-tv's | Te koop bij Expert

LG soundbars: voor spectaculair geluid

Met de soundbars van LG til je jouw home-entertainmentervaring naar een hoger plan. De soundbars van LG combineren een indrukwekkend geluid met een strak design, waardoor de soundbars in elk interieur passen. LG steekt veel energie in het waarborgen van de geluidskwaliteit en veel LG soundbars zijn uitgerust met Dolby Atmos, een techniek waarmee het geluid van alle kanten lijkt te komen waardoor jij tijdens het kijken van een spectaculaire film het gevoel hebt dat je midden in de actie zit. Ook zijn veel LG soundbars geschikt om High Res Audio af te spelen, een nieuwe geluidsstandaard met meer geluidsinformatie dan bij muziek van de radio of van een cd, waardoor je elk klein detail en elke muzikale nuance kan horen.

Bekijk LG soundbars

LG Instaview koelkasten

De nieuwe Amerikaanse zij-aan-zij koelkasten van LG hebben een nieuwe techniek: Instaview door-in-door. Klop twee keer op het zwarte spiegelglas en het wordt transparant waardoor je ziet wat er in je koelkast ligt, zonder dat je de deur open hoeft te doen. Op deze manier verliest je koelkast 41% minder koude lucht. De koelkast heeft in de deur een kleinere deur waarachter je de producten die je het meest gebruikt kunt bewaren. Bij het openen van de kleine deur gaat minder kou verloren. Zo bespaar je op energie en blijven de producten in je koelkast beter gekoeld.

Bekijk LG Instaview koelkasten

LG TWINWash – Draai twee wassen tegelijk!

Met TWINWash kun je twee wassen tegelijk doen. De voordelen zijn duidelijk: je bent twee keer zo snel klaar met wassen, en je bespaart bovendien op water en energie. Verder kun je verschillende soorten was tegelijkertijd gescheiden van elkaar wassen. Was bijvoorbeeld de lakens en delicaat wasgoed apart. TWINWash heeft twee wastrommels: een grote trommel bovenin en een kleine trommel onderin. In de grote trommel wast je bijvoorbeeld lakens terwijl je in de kleine trommel delicate kleding wast. Ook is de kleine trommel uitermate geschikt voor kleine losse wasjes. Bijvoorbeeld om na het sporten sportkleding een snelle opfrisbeurt te geven.

Bekijk LG TWINWash wasmachines

LG combimagnetrons

De combimagnetrons van LG hebben een aantal bijzondere innovaties. Smart Inverter-technologie zorgt voor een extra nauwkeurige temperatuurinstelling en een snelle, gelijkmatige bereiding van gerechten. Met de grill maak je gerechten met een heerlijk krokant laagje. Ook bijzonder is het houtskool hitte element waarmee je efficiënt en op natuurlijke manier kunt bakken. Met de optie gezond grillen en bakken wordt vet tot wel 72% verminderd, voor gerechten die zowel smakelijk als gezond zijn. En de oven is makkelijk schoon te maken dankzij een antibacteriële easy clean coating.

Bekijk LG combimagnetrons

Over LG

LG vindt het belangrijk dat de consument zo veel mogelijk plezier beleeft aan elektronica. LG Electronics doet veel aan research om technologie te ontwikkelen die het leven makkelijker en leuker maakt. Duurzame ontwikkeling staat voorop bij LG, zodat producten nog energiezuiniger worden en een lange levensduur hebben. Of het nou gaat om OLED televisies, koelkasten of wasmachines: LG doet er alles aan om een indrukwekkende reeks producten te produceren. LG werd opgericht in 1947, destijds stond de afkorting voor 'Lucky Goldstar'. Inmiddels heeft LG een nieuwe betekenis gekoppeld aan de merknaam, namelijk 'Life's Good'. LG wil er dus alles aan doen om jouw leven een stukje leuker te maken!

LG