Navigatie

LG

Televisies Wasmachines Drogers LG DoorCooling+

LG producten bij Expert

Bij LG staat de consument centraal. Daarom ontwikkelen wij producten die jouw leven beter en comfortabeler maken. Met LG TV’s en Soundbars brengen wij de entertainmentervaring naar een hoger niveau, of je nou kijkt naar de meest recente serie, film óf aan het gamen bent. Ook met onze overige productcategorieën vervullen wij ook jouw behoeften. Bij LG draait het om het leven te vergemakkelijken waardoor je gegarandeerd zal zeggen “Life’s Good” met LG producten.

Bekijk alle LG producten

LG apparaten kopen? Dat doe je bij Expert
LG apparaten kopen? Dat doe je bij Expert

OLED zelfoplichtend

Wil je een OLED-tv kopen, dan kan je niet om LG heen. Onze nieuwe reeks OLED-tv's beschikken over een ongeëvenaarde technologie. Namelijk die van zelfoplichtende pixels in plaats van achtergrondverlichting. Het buigt de regels van design zoals we het nu kennen. Dit maakt meer innovatieve ontwerpen mogelijk die ultraslank zijn, bijna randloos zijn en zelfs kunnen buigen en oprollen. Met onze OLED TV’s kan je genieten van meer expressieve cinema en voor de gamers, meer responsief gamen dankzij de zelfoplichtende pixels. Naast de spectaculaire beeldkwaliteit, bieden zelfoplichtende pixels een even geweldig beeld vanuit brede kijkhoeken. Hiermee kan je optimaal genieten van je favoriete content.

Bekijk alle OLED-televisies van LG

OLED evo

Wil je een tv die samen smelt met de muur én wanneer je niet naar de tv kijkt het net lijkt alsof er een kunstwerk tegen de muur hangt? Met onze nieuwste OLED evo tv is dit mogelijk! Met LG OLED evo zet LG een nieuwe standaard. Het OLED-scherm van de volgende generatie is opnieuw ontworpen en bevat nu een extra laag en nieuw materiaal. In samenwerking met de Alpha 9 Gen 4 processor zorgt dit voor een hogere lichtopbrengst, wat de structuur van het scherm optimaliseert. Het resultaat is een scherper beeld met verbeterde helderheid. Met onze OLED evo is niet alleen het scherm dat verder is ontwikkeld, het is de complete kijkervaring dat naar een nieuw niveau is getild.

LG-tv's | Te koop bij Expert

QNED

LG QNED MiniLED betekent het begin van een nieuw tijdperk voor LCD TV's. Het baanbrekende display combineert een mini LED backlight met Quantum NanoCell Color Technology om een ultra-hoog en doeltreffende contrastverhouding te creëren tussen verschillende delen van het scherm. Verbeterde helderheid, dieper zwart en briljante kleuren worden getoond op het beste contrast LCD-scherm dat we ooit hebben gemaakt. Dit markeert een reuzensprong voorwaarts in de evolutie van LCD TV's. Hierdoor bekijk je al jouw favoriete content in een geheel nieuw licht.

NanoCell 8K

Naast 4K biedt NanoCell ook een 8K variant. De LG NanoCell 8K-TV levert een ervaring die tot de beste behoort waarmee je een thuisbioscoop ervaring creëert. Ontdek de merkbaar hogere niveaus van definitie en details van de NanoCell. Meer dan 33 miljoen dicht opeengepakte pixels zorgen voor een indrukwekkende kijkervaring. Met 100% kleurconsistentie, geeft LG NanoCell TV kleuren rijk en nauwkeurig weer. In combinatie met IPS resulteert dit in superieure beeldkwaliteit waardoor je vanuit elke kijkhoek een panorama aan pure kleuren ervaart. Met Full-Array Dimming wordt zwart beter weergegeven wat zorgt voor heldere en scherpe beelden met een verhoogd contrast. Met deze Dankzij het veelgeprezen LG WebOS ThinQ AI was TV-kijken nog nooit zo gemakkelijk en intuitief.

Soundbars

Onze soundbars zijn uitgerust met Meridian technologie. Door middel van deze technologie geniet men van kraakhelder, meeslepend en rijk geluid. Met Dolby Vision, Dolby Atmos en DTS Virtual: X wordt elk huis getransformeerd tot een thuisbioscoop, zodat je bij elke film een unieke entertainmentervaring hebt. Naast een meeslepende belevenis van films, series, muziek en games, kan je met onze soundbars genieten van een kristalheldere dialoog of krachtige actie, afhankelijk van het genre. De soundbars zijn ontworpen met oog op design dat strak en modern is, zodat het thuis past in elk interieur. Ook zijn ze overigens dé perfecte toevoeging voor de LG televisies.

Bekijk LG soundbars

Speakers

Beter geluid bij je favoriete muziek of films, maar liever geen kamers vol draden of kabels? Maak dan kennis met de discrete kracht van LG draagbare audio. Voor iedere audiowens is er een draagbare speaker die deze wens vervult. Bij LG nemen wij audio heel serieus en dat blijkt uit het feit dat we continu streven naar technologische verbeteringen die iedereen dezelfde geluidskwaliteit bieden. Bovendien houden wij onze audio systemen altijd compact en stijlvol, zodat ze optimaal in iedere inrichtig passen. Met onze portable speaker met interne oplaadbare batterij kun je vollop genieten van muziek buitenshuis. Ook zijn onze speakers compatibel met iPhones & Android smartphones door middel van een Bluetooth verbinding. Je kan genieten van optimaal geluid door je Bluetooth-speaker vanaf je tv of vanaf een mobiel apparaat te streamen.

Bekijk alle LG speakers

TONE Free earbuds

Iedereen kent het wel, je probeert naar muziek te luisteren, de nieuwste serie op Netflix of een podcast en je blijft achtergrond geluid horen. Met de geavanceerde LG Tone Free oordopjes met Active Noice Cancellation heb je hier geen last meer van. De Tone Free oordopjes blokkeren geluiden en ruis van buitenaf waardoor je geniet van je eigen privéconcert, serie of film waar je ook bent. Zonder deze dagelijkse afleidingen ben je in staat om nog meer gefocust te blijven op je muziek en je volledig onder te dompelen in de authentieke Meridian-audio. De LG TONE Free zijn uitgerust met de UV Nano technologie wat 99.9% van de bacteriën doodt. Ook zijn ze hypoallergeen en comfortabel dankzij de ergonomische pasvorm. Ze zijn zo ontworpen dat ze comfortabel in je oren passen met een gewichtsverdeling in het midden, waardoor ze stevig en veilig blijven zitten.

DoorCooling+: Sneller koel, langer vers

Laat je verbazen door LG DoorCooling+. Een slimme functie waarmee je in de koelkast een snelle en constante koeling heeft, ook voorin de koelkast, daardoor blijven je producten langer vers.

De geavanceerde, energiezuinige en stijlvolle koelkasten van LG bieden ondanks hun compacte uiterlijk niet alleen verbazingwekkend veel ruimte maar houden je eten ook langer vers. Samen met Multi Air Flow zorgt DoorCooling⁺ voor een snellere en constante koeling dan conventionele koelsystemen.

Koelkasten met DoorCooling+

Waarom LG?

Wij zijn eigentijds en toch authentiek. Producten van LG zijn niet zomaar producten die het leven alleen vergemakkelijken van onze consumenten. Het geeft een hele nieuwe kijk op hoe onze consumenten LG producten gebruiken om in hun levensbehoeften te voorzien. Daarom richten wij ons tot consumenten met een scherpe gevoeligheid - mensen die blijven innoveren en nieuwe uitdagingen aangaan om meer te ervaren en optimaal gebruik willen maken van de technologische ontwikkelingen.

LG