Navigatie

Unieke kenmerken van Miele drogers

 Miele  Wasmachines  Drogers  Koelen / vriezen  Stofzuigers  Vaatwassers  Kookplaten  Ovens / Magnetrons

Miele

Unieke kenmerken

Met een Miele droger kun je genieten van een aantal unieke voordelen zoals wasgoed dat perfect droog is dankzij PerfectDry. Of SteamFinish voor licht gestoomd wasgoed zodat je minder hoeft te strijken.

Bekijk alle Miele drogers

Unieke kenmerken Miele wasdrogers

Perfect Dry

Met Perfect Dry wordt je was perfect droog. Een kalksensor meet de hoeveelheid kalk in het water en past de droogtijd daar nauwkeurig op aan, zelfs als er heel veel kalk in het water zit. Zo komt je wasgoed nooit te droog of te nat uit de droger, maar precies zoals je dat wenst.

Miele Perfect Dry

FragranceDos

Laat je wasgoed heerlijk ruiken met deze geurflacons van Miele. Tijdens het drogen krijgt je kleding een fijne frisse geur, die tot wel een maand lang aanhoudt. Een familiebedrijf met bijna 150 jaar ervaring produceert de geuren in Zuid-Frankrijk. Hun procedé zorgt ervoor dat de bijzondere geuressences niet verloren gaan.

Miele FragrenceDos

Onderhoudsvrije warmtewisselaar

Je hoeft de warmtewisselaar niet zelf schoon te maken. Tijdens het droogproces worden alle pluisjes weggespoeld met water. Doordat de warmtewisselaar schoon blijft, blijft de droger zijn hele levensduur even zuinig. Daarnaast is een pluisvrije warmtewisselaar veiliger.

Miele onderhoudsvrije warmtewisselaar

SteamFinish

De meeste mensen houden niet van strijken en Miele begrijpt dat. Met SteamFinish wordt je kleding aan het eind van het droogproces licht gestoomd. Hierdoor hoef je voortaan minder te strijken en bespaart je tijd. Waternevel wordt in de droogtrommel gespoten en wordt opgewarmd door de warme drooglucht. De stoom die hierdoor ontstaat dringt tot diep in de textielvezels door en je wasgoed wordt frisser en gladder.

Miele SteamFinish

SoftCare-trommel

Miele wasdrogers gaan uiterst voorzichtig om met je kleding. De trommel heeft een honingraatstructuur waardoor je kleding tijdens het drogen op kleine luchtkussentjes zweeft zodat deze niet onnodig slijt. Bovendien komt je wasgoed hierdoor minder gekrukt uit de trommel en hoef je minder te strijken.

Miele SoftCare trommel

Comfortabel pluizenfilter

Het pluizenfilter is gescheiden van je wasgoed zodat je wasgoed altijd pluisvrij blijft. Wanneer het tijd wordt om het pluizenfilter schoon te maken, geeft de droger een melding. Op deze manier vergeet je het niet. Schoonmaken van het pluizenfilter is snel en makkelijk. Het filter is makkelijk te bereiken en heeft een gladde zeef die je zonder problemen schoon veegt.

Miele comfortabel pluizenfilter

Energie-efficiëntie

De warmtepompdrogers van Miele gaan zuinig om met energie. Ze hebben dan ook energieklasse A++ of zelfs A+++. De Miele ProfiEco motor in combinatie met een gereguleerde compressor zorgen voor een besparing op energie. Een zuinige wasdroger is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Miele energie-efficiëntie

Lange levensduur

Je kunt vertrouwen op een Miele wasdroger. Miele test de duurzaamheid en kwaliteit van al haar apparaten uitgebreid. Miele staat dan ook voor kwaliteit en degelijkheid. Miele stelt als enige fabrikant zulke hoge eisen aan haar producten.

Miele lange levensduur