Navigatie

Miele

Miele

Bij Miele kies je voor kwaliteit en duurzaamheid. Als je veel waarde hecht aan kwaliteit en hoge eisen stelt aan de techniek en milieuvriendelijkheid van huishoudelijke apparatuur dan ben je bij Miele dus aan het juiste adres. Het motto van Miele is immer besser, wat betekent steeds betere producten maken. Trouw aan deze filosofie produceert Miele producten van een bijna spreekwoordelijk hoge kwaliteit. Voor de klanten van Miele betekent dit de geruststellende zekerheid dat ze de beste huishoudelijke apparaten in huis halen. Dit maakt Miele uniek.

Miele wasmachines

Miele drogers

Miele vaatwassers

Miele koelkasten

Miele stofzuigers

Miele ovens

Miele kookplaten

Miele afzuigkappen

Miele TwinDos wasmachines actie
Miele TwinDos wasmachines actie

Nieuw van Miele

Miele TwinDos – Het beste systeem voor vloeibaar wasmiddel. Geheel automatisch doseren: uniek 2-fasendoseersysteem voor alle soorten wasmiddelen.

Miele TwinDos

 

De snoerloze steelstofzuiger Duoflex HX1 – Extreem krachtig. Snel. Gemakkelijk. De nieuwste steelstofzuiger van Miele: de Duoflex HX1. Ervaar het ultieme gebruiksgemak met SpeedLock – schakel moeiteloos tussen steelstofzuiger en compacte handstofzuiger.

Miele Duoflex

Het merk Miele

Miele is één van de meest populaire en gewilde merken voor witgoed en stofzuigers. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. In Duitsland is Miele in 2018 zelfs uitgeroepen tot het beste merk aller tijden, in de ‘best brands’ ranglijst. Het is ook niet zo gek dat veel mensen voor een Miele apparaat kiezen. Miele staat naast duurzaamheid en kwaliteit ook voor betrouwbare techniek en milieuvriendelijkheid.

Miele Immer Besser

De service van Miele

Miele staat bekend om haar uitstekende service. In Duitsland is Miele dan ook al 17 keer verkozen tot het bedrijf met de allerbeste en meest efficiënte klantenservice. Is er iets met uw Miele apparaat? Wil je meer weten over de mogelijkheden van je Miele? Of wil je je apparaat deskundig laten reinigen? Op Miele kun je vertrouwen.

Service Miele

De Duurzaamheid van Miele

Voor Miele is duurzaam handelen een van de belangrijkste kernwaarden. Duurzaamheid is dan ook absoluut een voorwaarde voor een succesvolle toekomst. Om het jaar publiceert Miele een MVO- (maatschappelijk verantwoord ondernemen) en milieuverslag waarin te lezen is wat Miele allemaal op dit gebied doet. Miele is lid van het VN-initiatief ter bevordering van maatschappelijk verantwoord ondernemen: Global Compact. Daarnaast heeft Miele het 'Charta der Vielfalt', het Duitse handvest voor diversiteit in het bedrijfsleven, ondertekend.

Duurzaamheid Miele

Gebruiksgemak van Miele

Miele heeft goed nagedacht over een eenvoudige, intuïtieve bediening van haar apparaten. Met een draaiknop, een touchscreen of elegante sensorbediening hebben de apparaten naast een makkelijke bediening ook een aantrekkelijk ontwerp. Witgoed, keukenapparatuur en huishoudelijke apparaten van Miele beschikken over gebruiksvriendelijke automatische programma’s. Succes gegarandeerd!

Gebruiksgemak Miele

De geschiedenis van Miele

In 1899 richtten technicus Carl Miele en zakenman Reinhard Zinkann in het plaatsje Herzebrock in Duitsland een bedrijf voor de fabricage van melkcentrifuges op. Ze begonnen met slechts elf medewerkers, vier draaibanken en een boormachine. Vanuit een melkcentrifuge was het een kleine stap naar de allereerste Miele wasmachine. Miele groeide de afgelopen eeuw uit tot een wereldbedrijf. Hun motto ’immer besser’ werd de filosofie van hun bedrijf. Tegenwoordig is Miele nog steeds een familiebedrijf, in handen van de families Miele en Zinkann.

De geschiedenis van Miele

De kwaliteit van Miele

Miele staat al meer dan 100 jaar voor perfectie en kwaliteit. Je kunt op de duurzame producten van Miele vertrouwen. Miele is de enige fabrikant in deze branche die haar producten op een zeer lange levensduur test. Dit is dan ook de reden dat vrijwel alle klanten van Miele niet anders willen. Eens een Miele, altijd een Miele. Miele is constant in ontwikkeling en elke productverandering betekent een verbetering.

De kwaliteit van Miele