Navigatie

Unieke kenmerken van Miele stofzuigers

 Miele  Wasmachines  Drogers  Koelen / vriezen  Stofzuigers  Vaatwassers  Kookplaten  Ovens / Magnetrons

Miele

Unieke kenmerken

Miele stofzuigers zijn niet alleen degelijk en betrouwbaar maar ook ergonomisch en gebruiksvriendelijk. En natuurlijk maken ze ook heel goed schoon.

Bekijk alle Miele stofzuigers

Unieke kenmerken Miele stofzuigers

Bedieningsgemak

De stofzuigers van Miele zijn comfortabel en betrouwbaar. Daarom gaat stofzuigen met een Miele moeiteloos. Miele stofzuigers hebben vele innovaties die het je makkelijker maken, zoals de ergonomische comfort handgreep.

Miele bedieningsgemak

Comfort-handgreep

Deze speciale ergonomische handgreep zorgt ervoor dat je pols tijdens het stofzuigen niet belast wordt. Bovendien kan door de vorm van de handgreep de lucht optimaal door de stofzuigerslang stromen waardoor de stofzuiger beter presteert. Dankzij de Comfort-handgreep kun je moeiteloos manoeuvreren tijdens het stofzuigen waardoor je makkelijker kunt stofzuigen.

miele comfort-handgreep

Automatisch Comfort-oprolsnoersysteem

Je hoeft niet te bukken om het snoer van de stofzuiger op te rollen. Je kunt de knop voor het snoer gewoon met je voet bedienen. Dit heeft als voordeel dat je rug wordt ontlast. Wanneer je met je voet op de knop drukt, rolt het snoer zich vanzelf op. Of je kunt de knop ook eerder loslaten als je wilt dat het snoer niet helemaal wordt opgerold.

Miele Automatisch Comfort-oprolsnoersysteem

DynamicDrive-zwenkwielen

De wieltjes van een Miele stofzuiger maken hem zo wendbaar als een sportauto. De slijtvaste wieltjes zijn gemaakt van stevig rubber en hebben stalen assen en schokdempers. Doordat de wieltjes zwenkbaar zijn, is de stofzuiger heel wendbaar. Hierdoor kom je overal makkelijk bij. Verder zijn ze heel stil en zijn ze veilig voor kwetsbare vloeren.

Miele DynamicDrive-zwenkwielen

Parkeersysteem

Wanneer je een pauze wilt nemen tijdens het stofzuigen, klik je de stang vast aan de achterkant van de stofzuiger. De stang blijft stevig staan. Bij bepaalde modellen van de Miele Complete C3 schakelt de stofzuiger zichzelf automatisch uit in de pauzestand. Hierbij hoef je dan niet te bukken, wel zo makkelijk!

Miele Parkeersysteem

Actieradius

De actieradius van een stofzuiger is de lengte van het snoer plus de stofzuigerslang en de zuigbuis. Miele stofzuigers hebben een grote actieradius zodat je minder vaak van stopcontact hoeft te wisselen. Zo kun je onafgebroken grote oppervlakken stofzuigen.

Miele Actieradius

Vortex-technologie

Zakloze stofzuigers van Miele zijn zeer krachtig met een luchtstroom van meer dan 100 km per uur. Fijnstof wordt van het grovere vuil gescheiden. Het grove vuil komt in het stofreservoir en het fijnstof komt in een apart reservoir met fijnstoffilter. Miele noemt dit Vortex-technologie, voor een perfect schoon resultaat.

Miele Vortex-technologie

Toebehoren

Veel Miele stofzuigers worden geleverd met drie hoogwaardige accessoires: een meubelzuigmond, kierenzuiger en reliëfborstel. Je kunt deze overzichtelijk opbergen onder de klep zodat je ze altijd bij de hand hebt.

Miele Hoogwaardige toebehoren