Navigatie

Unieke kenmerken van Miele vaatwassers

 Miele  Wasmachines  Drogers  Koelen / vriezen  Stofzuigers  Vaatwassers  Kookplaten  Ovens / Magnetrons

Miele

Unieke kenmerken vaatwassers

In een Miele vaatwasser deel je je vaat overzichtelijk in, dankzij makkelijk verstelbare rekken en verstelbare 3D besteklade.

Bekijk alle Miele vaatwassers

Unieke kenmerken Miele vaatwassers

QuickPowerWash

Extra snel de vaat doen kan met Miele QuickPowerWash. Samen met de Miele UltraTabs Multi, de afwastabletten die Miele speciaal voor haar snelle afwasprogramma heeft ontwikkeld, krijg je een perfect schone vaat. Deze afwastabletten lossen in slechts 2 á 3 minuten op zodat ze direct hun werk kunnen doen. En het resultaat? Perfect schone vaat. Ook met het snelle QuickPowerWash programma biedt Miele de hoogste reinigingsklasse A.

Miele QuickPowerWash

Knock2open

Twee keer kloppen en de deur van je vaatwasser gaat vanzelf open. De vaatwasser heeft een greeploos ontwerp wat zorgt voor een strakke keuken. Het automatische openingsmechanisme zorgt ervoor dat de vaatwasserdeur in een vloeiende beweging 10 cm wordt geopend. Het zijn dit soort luxe details waar je elke dag weer van kunt genieten.

Miele Knock2Open

BrilliantLight

Dankzij vier LED lampjes aan de binnenkant van de vaatwasser heb je altijd goed zicht op de binnenkant van je vaatwasser. Hierdoor is in-en uitruimen van de rekken van de vaatwasser makkelijker en kun je ook ’s avonds alles goed zien. De lampjes gaan vanzelf aan wanneer de deur van de vaatwasser opengaat.

Miele BrilliantLight

Gepatenteerde AutoOpen-droging

Sommige soorten vaat zoals plastic babyflesjes worden lastiger droog. Miele heeft hier een oplossing voor bedacht. Aan het eind van het wasprogramma wordt de deur van de vaatwasser op een kier gezet. Hierdoor komt er frisse lucht bij de schone vaat en kan het vocht eenvoudig verdampen. Je vaat wordt niet alleen perfect droog, deze methode is bovendien heel energiezuinig. En omdat Miele aan alles heeft gedacht, wordt je aanrechtblad dankzij een slimme luchtcirculatie niet vochtig.

Miele AutoOpen-droging

3D besteklade+

De besteklade van Miele vaatwassers kan in de breedte, hoogte én diepte worden aangepast. Hierdoor kun je in de 3D besteklade ook makkelijk soeplepels, gardes of grote brood- of keukenmessen kwijt. Of je zet de besteklade aan één kant omhoog zodat je in het rek eronder wijnglazen met een lange steel kunt zetten. Je kunt de besteklade precies zo aanpassen zodat alles netjes in je vaatwasser past.

Miele 3D-besteklade

Rekuitvoering

Je kunt de rekken van je Miele vaatwasser naar hartenlust aanpassen. Bij elke geelgekleurde FlexAssist-markering kun je het rek precies zo instellen zoals je dat wilt. Het rek aanpassen gaat heel makkelijk en is zo gedaan. Met de FlexAssist rekken in een Miele vaatwasser kun je je vaatwasser optimaal indelen. Doordat alle vaat goed geplaatst is, wordt deze beter schoon.

Miele FlexAssist rekuitvoering

Beste energie-efficiëntie

De vaatwassers van Miele gaan zuinig om met water en energie, zonder dat dit ten koste gaat van het perfecte schone resultaat. Je kunt de afwas veilig toevertrouwen aan een Miele vaatwasser. Het wordt perfect schoon en droog, bij een laag verbruik. En dat is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Miele energie-efficiëntie

EcoTech-warmteopslag: A+++ -20%

Miele vaatwassers met EcoTech-warmteopslag zijn het toonbeeld van ultieme zuinigheid. Met EcoTech gebruikt de vaatwasser de warmte van het warme afwaswater om het koude water uit de kraan alvast een beetje op te warmen. Deze vaatwassers zijn met A+++ -20% nog eens 20% zuiniger dan de meest zuinige A+++ energieklasse.

Miele EcoTech warmteopslag

AutoDos

Miele vaatwassers met AutoDos gebruiken altijd precies de juiste hoeveelheid reinigingsmiddel. Plaats een PowerDisk in de vaatwasser en hij heeft genoeg reinigingsmiddel voor ten minste 20 afwasbeurten. De elektronica zorgt voor exact de juiste hoeveelheid reinigingsmiddel afgestemd op de vuile vaat. Het resultaat: een stralend schone vaat en overdosering is verleden tijd.

Miele AutoDos