Navigatie

Unieke kenmerken van Miele wasmachines

 Miele  Wasmachines  Drogers  Koelen / vriezen  Stofzuigers  Vaatwassers  Kookplaten  Ovens / Magnetrons

Miele

Unieke kenmerken

Wasmachines van Miele hebben een aantal unieke voordelen, zoals automatisch doseren met TwinDos en binnen 60 minuten perfect schoon wassen met QuickPowerWash.

Bekijk alle Miele wasmachines

Unieke kenmerken Miele wasmachines

TwinDos, automatisch doseren

Omdat moderne wasmachines met minder water wassen, gebruik je al snel te veel wasmiddel. Hierdoor moet de wasmachine harder werken en zeep dat achterblijft kan op den duur gaan stinken en vlekken veroorzaken. Daarom heeft Miele een automatisch doseringssysteem ontwikkeld: TwinDos. Voor het beste resultaat gebruik je het UltraPhase-1 en UltraPhase-2 wasmiddel van Miele. TwinDos doseert op het juiste moment precies de juiste hoeveelheid wasmiddel. Voor een perfect schoon resultaat en zorgeloos wassen.

Bekijk Miele TwinDos wasmachines

Miele Twindos

QuickPowerWash, schone was binnen 60 minuten

Met QuickPowerWash wordt je was in korte tijd perfect schoon. Met dit programma garandeert Miele een perfect schone was in minder dan 60 minuten. Dat is bijzonder omdat bij de meeste andere wasmachines de was met een kort programma minder goed schoon wordt. Niet bij Miele, want met QuickPowerWash komt je kleding nog steeds met wasresultaat A uit de trommel!

Miele QuickPowerWash

PowerWash, was met minder water en verbruik minder energie

Als je extra zuinig wilt wassen, dan is een Miele wasmachine met PowerWash 2.0 een goede keuze. Deze wasmachines zijn tot 40% zuiniger dan energieklasse A+++, zelfs wanneer de wasmachine maar voor de helft gevuld is. Wat maakt deze Miele wasmachines nou zo zuinig? Het geheim is de Spin&Spray techniek waarmee je met veel minder water kunt wassen. Doordat je minder water gebruikt, kost het minder energie om het water te verwarmen. Met PowerWash 2.0 was je dus veel zuiniger. En de was wordt nog steeds perfect schoon.

Miele Powerwash

CapDosing, geef je kleding een boost met Miele caps

Geef je speciale kleding een boost met de handige Miele-caps. Er zijn onder andere caps voor wol, zijde, sport en outdoor. Verder kun je kiezen uit drie wasverzachters, impregneermiddel en een booster. De caps zijn een aanvulling voor de speciale wasprogramma’s. Doe de cap in de wasmiddellade, selecteer Cap in het menu en je wasmachine doet de rest.

Miele CapDosing

Waterproof-systeem (WPS), beveiliging tegen lekkage

Het waterproof-systeem (WPS) dat bij de betere Miele wasmachines te vinden is, biedt extra zekerheid tegen lekkage. Een lekkage in huis kan heel vervelend zijn. Als je geluk hebt blijft het bij een lekkage bij het dweilen van de vloer, maar in de meeste gevallen ontstaan er ook vochtplekken op het plafond en de muur. Met WPS ben je drievoudig beschermd tegen lekkage. Van het ventiel bij de waterkraan, via de dubbelwandige watertoevoerslang tot de waterniveausensor die bij eventuele lekkages direct de watertoevoer afsluit. Bovendien geeft Miele 20 jaar garantie op het WPS systeem.

Miele Water Proof System (WPS)

SoftCare trommel, zacht voor uw kleding

De wastrommel van alle Miele wasmachines hebben een honingraatstructuur met extra kleine gaatjes. Dit zorgt ervoor dat je kleding tijdens het wassen zachtjes over een dun laagje water door de trommel glijdt. Hierdoor wordt je kleding goed beschermd. Je kleding slijt minder en kreukt bijna niet.

Miele SoftCare trommel

Vlekkenfunctie

Wijn-, gras-, of koffievlek? Geen probleem, met de vlekkenfunctie van uw Miele wasmachine krijg je het weer schoon. Je kunt uit tot 23 soorten vlekken kiezen en wel drie soorten vlekken tegelijk doelgericht behandelen. Kies de soort vlek en je wasmachine past automatisch het wasprogramma aan.

Miele vlekkenfunctie

Lange levensduur

Op een Miele kun je vertrouwen. Miele test uitgebreid de kwaliteit en duurzaamheid van al haar apparaten. Miele staat dan ook voor degelijkheid en kwaliteit. Geen andere fabrikant stelt zulke hoge eisen aan haar producten.

Miele lange levensduur