Navigatie

Unieke kenmerken van Miele afzuigkappen

 Miele  Wasmachines  Drogers  Koelen / vriezen  Stofzuigers  Vaatwassers  Kookplaten  Ovens / Magnetrons

Miele

Unieke kenmerken

Afzuigkappen van Miele hebben een aantal unieke voordelen, zoals draadloze verbinding met de kookplaat via Con@ctivity en een roestvrijstalen vetfilter.

Bekijk alle Miele afzuigkappen

Unieke kenmerken Miele afzuigkappen

Con@ctivity 2.0

Met Con@ctivity 2.0 van Miele communiceert je Miele afzuigkap met je Miele kookplaat. Wanneer je gaat koken schakelt de afzuigkap automatisch aan. De stand van de afzuigkap wordt vanzelf aangepast wanneer je met meerdere pannen tegelijk kookt of als je een hogere kookstand gebruikt. En wanneer je klaar bent met koken, schakelt de afzuigkap vanzelf weer uit. Een bijkomend voordeel van zo’n gebruiksvriendelijke afzuigkap is dat je bespaart op energie. De afzuigkap staat nooit langer aan dan nodig.

Miele Con@ctivity

Roestvrijstalen vetfilter

Miele afzuigkappen hebben een vetfilter van 10 lagen gevlochten roestvrijstaal. De filters zijn daardoor zeer duurzaam en blijven altijd mooi. Ook het schoonmaken is eenvoudig. Klik het filter los en je kunt het makkelijk afwassen in de vaatwasser.

Miele Roestvrijstalen vetfilter

Hood in motion

Miele heeft gemotoriseerde eilandkappen die u met een druk op de knop in hoogte kunt verstellen. Wanneer je gaat koken, laat je de afzuigkap dalen tot de werkstand. En wanneer je klaar bent, gaat de afzuigkap automatisch terug naar de parkeerstand. De afzuigkap past perfect in je keuken. En naast stijlvol is de afzuigkap zeer effectief en makkelijk in gebruik.

Miele Hood in motion

CleanCover-afzuigunit

Ook het interieur van de afzuigkap is eenvoudig schoon te maken. Achter de vetfilters is de binnenkant van de afzuigkap glad waardoor je het makkelijk met een doekje af kunt nemen. Alle elektrische onderdelen van de afzuiginstallatie zijn degelijk afgeschermd zodat je de binnenkant veilig kunt schoonmaken.

Miele CleanCover-afzuigunit

Silence

Miele afzuigkappen zijn fluisterstil. De verschillende onderdelen zoals ventilator, schouw en afzuigkap hebben een effectieve geluidsisolatie. Zelfs wanneer de afzuigkap op een hoge stand staat, kun je nog gewoon een gesprek voeren.

Miele Silence

Energie-efficiënte afzuigkappen

Wanneer je naar het energielabel kijkt, zie je dat Miele afzuigkappen niet alleen zuinig zijn in gebruik, maar bovendien weinig geluid maken en een hoog rendement hebben.

Miele energie-efficiënte afzuigkappen