Navigatie

Unieke kenmerken van Miele koelkasten

 Miele  Wasmachines  Drogers  Koelen / vriezen  Stofzuigers  Vaatwassers  Kookplaten  Ovens / Magnetrons

Miele

Unieke kenmerken

Koelkasten van Miele hebben een aantal unieke voordelen, zoals gelijkmatige koude lucht dankzij DynaCool en ComfortClean opbergvakken.

Bekijk alle Miele koelkasten

Unieke kenmerken Miele koelkasten

FlexiLight, LED glasplaatverlichting

Miele heeft een unieke LED glasplaatverlichting: FlexiLight. Je kunt zelf kiezen op welk inschuifniveau je de lamp wilt plaatsen. Alles wordt goed verlicht zodat je altijd zicht hebt op de inhoud van je koelkast.

Miele FlexiLight

DynaCool

Met DynaCool wordt de koude lucht gelijkmatig over je hele koelkast verdeeld in plaats van dat het bovenin de koelkast warmer is dan onderin. Hierdoor worden je levensmiddelen onder optimale omstandigheden bewaard, niet te warm en niet te koud.

Miele DynaCool

ComfortClean

Bij alle Miele koelkasten met ComfortClean opbergvakken in de binnendeur mogen de bakjes gewoon in de vaatwasser (tot 55°C) worden afgewassen. De bakjes zijn van hoogwaardig plastic dat niet snel krast en tegen chemicaliën en temperatuurschommelingen kan. Dat bespaart je weer een klusje, want de bakjes met de hand afwassen is niet nodig.

Miele ComfortClean

MasterFresh

Fruit en groente blijven langer vers in de speciale vershoudlade. Met een temperatuur van bijna 0°C en een ideale luchtvochtigheid creëert de koelkast het perfecte klimaat om je fruit en groente langer te bewaren.

Miele MasterFresh

LED-verlichting

Led lampen zijn zuinig in gebruik en gaan heel lang mee. Daarom gebruikt Miele een led voor het verlichten van de binnenkant van de koelkast. Het diffuse licht wordt over de hele koelkast verspreid en is niet hard voor de ogen.

Miele LED verlichting

Energie-efficiënte koelkasten

Miele koelkasten gaan heel zuinig met energie om. Hiermee bespaar je niet alleen geld dankzij een lagere energierekening, ook spaar je de natuurlijke hulpbronnen. De koelkasten beschikken over moderne manieren van isolatie en hebben een heel efficiënt koelsysteem. Het resultaat? De koelkasten hebben energieklasse A++ en zelfs A+++.

Miele energie-efficiënte koelkasten