Navigatie

Unieke kenmerken van Miele kookplaten

 Miele  Wasmachines  Drogers  Koelen / vriezen  Stofzuigers  Vaatwassers  Kookplaten  Ovens / Magnetrons

Miele

Unieke kenmerken

Kookplaten van Miele hebben een aantal unieke voordelen, zoals communicatie met de afzuigkap via Con@ctivity en flexibele PowerFlex zones voor verschillende formaten pannen.

Bekijk alle Miele kookplaten

Unieke kenmerken Miele kookplaten

Con@ctivity

Altijd automatisch de juiste afzuiging Con@ctivity is het innovatieve systeem van Miele waarbij de kookplaat communiceert met de afzuigkap. De afzuigkap reageert automatisch op de instellingen op de kookplaat en past het vermogen daarop aan. Ook de verlichting van de afzuigkap gaat automatisch aan. Dat betekent heel veel extra comfort – alleen bij Miele.

Con@ctivity

PowerFlex-kookzone

Voor pannen met uiteenlopend formaat. PowerFlex-kookzones zijn bijzonder veelzijdig en flexibel. Je kunt op deze kookzone een grote pan, twee kleine pannen, een braadpan of een steelpan plaatsen. Alle combinaties zijn mogelijk. Bovendien heeft de kookplaat door het onovertroffen hoge vermogen van 7,4 kW met inschakeling van de functie TwinBooster, minder tijd nodig om gerechten aan de kook te brengen.

Miele Powerflex kookzones

DirectControl Plus

DirectControl Plus – exclusief bij Miele. Je kunt bij deze bedieningsvorm vermogensstanden en tijden snel en intuïtief instellen. Voor elke kookzone is er een van achter verlichte cijferreeks. Zijn de kookzones uitgeschakeld, dan zijn de cijferreeksen onzichtbaar, wat ingetogen en elegant oogt.

Miele DirectControl Plus

TempControl – Nooit was braden zo eenvoudig!

Op een TempControl-kookzone zijn gelijkblijvende en optimale resultaten gegarandeerd voor de meest uiteenlopende bereidingswijzen. Je hebt één sudder- en drie braadstanden met ideale temperaturen ter beschikking. Dankzij de constante temperaturen hoef je de vermogensstanden niet meer voortdurend bij te stellen. Naast de eenvoudige bediening staat de veiligheid op de eerste plaats: aanbranden behoort tot het verleden!

Miele TempControl

Eenvoudige bediening dankzij SmartSelect

Het vermogen en de tijden kunnen uiterst snel worden ingesteld. Deze bediening past perfect bij het design van de bedieningssystemen van de 6000-serie inbouwapparaten. De weergaven in het wit zijn mooi contrasterend en nog eenvoudiger af te lezen. Kookplaten met SmartSelect White-besturing hebben verder dezelfde kenmerken als SmartSelect, zoals de eenvoudig in te stellen tijd.

Miele SmartSelect