Navigatie

Unieke kenmerken van Miele ovens

 Miele  Wasmachines  Drogers  Koelen / vriezen  Stofzuigers  Vaatwassers  Kookplaten  Ovens / Magnetrons

Miele

Unieke kenmerken

Ovens van Miele hebben een aantal unieke voordelen, zoals een draadloze bratometer om vlees en gevogelte tot op de graad nauwkeurig te bakken.

Bekijk alle Miele ovens

Unieke kenmerken Miele ovens

Functie professional

Een hoger vochtgehalte voor een optimaal resultaat. Met de combinatie van Hetelucht Plus of Boven- en onderwarmte met vocht bereik je bij bakken en braden perfecte resultaten. Vlees wordt zacht en sappig en krijgt een lekker bruin korstje. Brood smaakt alsof het vers van de bakker komt. Voor extra comfort kan de toevoeging van stoom bij de functie Professional ook worden geprogrammeerd. Bovendien wordt de functie Professional ook bij verschillende automatische programma’s gebruikt.

Functie professional

Draadloze bratometer

Alles in een handomdraai perfect gebakken. Door meting van de kerntemperatuur en de resttijdaanduiding kun je volgens je persoonlijke voorkeur en tot op de graad nauwkeurig vlees, vis en gevogelte braden. Daardoor is toezicht houden op het bereidingsproces niet meer nodig. De bediening van de bratometer is zeer gebruikersvriendelijk. Opvallend kenmerk: Deze ligt altijd voorhanden, omdat deze wordt opgeborgen in de deur van de oven.

Miele draadloze bratometer

Automatische programma's

Voor zorgeloos koken en bakken. Met de automatische programma’s voor het bereiden van maar liefst 100 gerechten, kookt en bak je taart, brood, vlees enzovoort eenvoudig en perfect. Het is niet nodig om de ovenfunctie, temperatuur en tijd in te stellen. Bovendien kun je zelf bepalen hoe gaar of hoe bruin een gerecht moet worden. Door de speciale automatische programma’s voor slow cooking kun je genieten van zeer nauwkeurig bereid vlees.

Miele Automatische programma's

Eigen programma's

Veel gebruikte instellingen opslaan. Bij Miele-ovens kun je zelf 20 eigen programma’s samenstellen: ovenfunctie, temperatuur en bereidingsduur worden daarbij door jou bepaald. Daardoor kun je de instellingen voor gerechten die je vaak bereidt in één handeling oproepen – het resultaat wordt automatisch en nauwkeurig herhaald.

Miele eigen programma's

FlexiClip-uitschuifsysteem

Ergonomisch en volledig uittrekbaar. Bakplaten, bak- en braadroosters en de gourmetpan kunnen volledig uit de ovenruimte worden getrokken en blijven in elke stand veilig op hun plaats. Zo kun je bijvoorbeeld comfortabel een stuk vlees bedruipen of een gerecht omdraaien – zonder het gevaar dat je je brandt aan de hete oven. Je kunt de bakplaatgeleiders op elke inschuifhoogte gebruiken.

Miele flexiClip-uitschuifsysteem

Speciale toepassingen

Voor specifieke wensen. Er zijn bepaalde toepassingen die alleen goed lukken bij een bepaalde temperatuur of in een bereidingsruimte met een bijzonder klimaat, zoals het rijzen van deeg of het drogen van fruit.

Miele speciale toepassingen