Navigatie

Sonos assortiment krijgt prominente plek in Expert winkels

Nijkerk, juli 2018

NIJKERK – Verschillende winkels van elektronicabedrijf Expert kiezen ervoor om het assortiment van Sonos nog mooier te presenteren. Sonos medewerkers hebben in meerdere Expert winkels een nieuwe presentatiewand geplaatst. Het is belangrijk voor Expert dat high-end merken, zoals Sonos, professioneel gepresenteerd worden in de winkels. De winkelervaring wordt op deze manier geoptimaliseerd, aldus René de Waaij, winkeleigenaar van Expert in Lemmer:  “Sonos producten, zoals de speakersets, worden enorm gewaardeerd door onze klanten. De artikelen hebben naast een fraai design ook uitmuntende geluidskwaliteit. Voor ons de reden om al deze mooie producten op professionele en unieke wijze te presenteren.”

Expert en Sonos
Met 140 winkels in heel Nederland wil de specialist in home-elektronica klanten voorzien van persoonlijk advies en de beste service. Het is om die reden belangrijk dat Sonos op een speciale manier te bewonderen is in de winkels van Expert. 

Presentatiewand Expert Boskoop
Arie Blanken, winkeleigenaar van Expert Boskoop, is dan ook tevreden met de nieuwe presentatiewand: “De mensen van Sonos hebben hard gewerkt om de producten van Sonos optimaal te presenteren in onze winkel. Het resultaat mag er zijn. De Sonos producten geven onze winkel een premium uitstraling.” Het is voor Expert belangrijk dat de look-en-feel van de winkels steeds verder wordt geoptimaliseerd. De verwachting is dat meerdere Expert winkels het voorbeeld van Boskoop en Lemmer volgen, zodat steeds meer consumenten bekend raken met de high-end producten van Sonos.