Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

8.72 10 236

Expert Boskoop

Plan uw route
Expert Boskoop

Expert Boskoop

Expert Boskoop

Welkom bij Expert Boskoop!
Na een aantal uitbreidende verbouwingen is de winkel van Expert Boskoop, ter plaatse bij velen bekend als 'Hagoort', sinds de start in november 1940, stevig gegroeid. De originele winkel is nog maar een klein onderdeel van de nu zo’n 500 m2 grote winkelvloer. Sinds de zestiger jaren is 'Hagoort BV' een actief lid van de Nederlandse Expert Groep.

In de winkel staat een flink deel van het Expert assortiment dat uit voorraad leverbaar is. Is uw keuze onverhoopt niet op voorraad? Geen probleem, alles wat op deze website staat, kan voor u worden besteld en wordt dan zo spoedig mogelijk bij u geleverd. Ook voor aansluitkabels, lampen, stofzuigeraccessoires, batterijen e.d. kunt u bij ons terecht.

Expert bezorgservice

Bezorgservice
Als u een nieuwe wasmachine of televisie heeft gekocht, kunnen onze bezorgers uw aankoop netjes bij u thuis afleveren. Precies wanneer het u het beste uitkomt. Wij plannen een afspraak met u in, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vooraf maken we eventuele extra afspraken met u over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of bezorging op zaterdag. Als u vooraf aangeeft dat het oude apparaat afgevoerd moet worden, nemen wij deze ook mee!

Expert inbouwservice

Inbouw- en installatieservice
Een nieuwe koelkast of oven inbouwen is niet eenvoudig. Wij adviseren u dan ook om dit door ons te laten doen. Daar hebben wij onze inbouwinstallatieservice voor. Onze bezorger brengt uw aankoop bij u thuis, wanneer u het wilt! De monteur zal het huidige inbouwapparaat demonteren en vakkundig het nieuwe inbouwapparaat plaatsen.

Ook bieden wij installatieservice aan voor andere apparatuur. Denk aan een nieuwe TV of home cinemaset. Als uw nieuwe aankoop wordt bezorgd, wordt deze ook vakkundig door de monteur aangesloten. Oude apparatuur kan worden meegenomen en het verpakkingsmateriaal wordt verantwoord gerecycled. Als u speciale wensen heeft, kunt u deze altijd kenbaar maken in onze winkel.

Expert reparatieservice

Reparatieservice
Apparaten worden steeds geavanceerder en er is steeds vaker gespecialiseerde technische kennis en apparatuur nodig om reparaties vakkundig te kunnen uitvoeren. Wij hebben dan ook nauwe contacten met gespecialiseerde, door importeurs geautoriseerde technische diensten om uw apparaten zo zorgvuldig mogelijk te behandelen.

Heeft u een storing aan een door ons geleverd apparaat? U kunt telefonisch een reparatieverzoek bij ons indienen of het reparatieformulier invullen en wij nemen snel contact met u op.

Expert bezorgservice

Wij verkopen keukens en alle bekende merken inbouwapparatuur
Wilt u uw keuken vervangen? Ook hierbij kunnen we u onze vertrouwde service bieden. In onze winkel vindt u voorbeelden van diverse mogelijkheden, maar natuurlijk maken wij graag een afspraak om bij u thuis de situatie en wensen op te nemen. U ontvangt vervolgens een persoonlijk 3D ontwerp en een scherpe offerte voor uw nieuwe keuken.

Ook kunnen wij helpen bij een defect apparaat in uw keuken. Vaatwasser, koelkast of magnetron; onze ervaren monteurs repareren waar mogelijk of meten vooraf *gratis in bij vervanging. Wij leveren inbouwapparatuur van grote, gerenommeerde merken zoals MieleBoschAEG en meer! We geven graag advies over de mogelijkheden en uw apparaten kunnen vakkundig worden ingebouwd. We gaan pas weg als alles naar behoren werkt en u tevreden bent. 

Alle verpakkingen en desgewenst het oude apparaat worden door ons meegenomen en milieuvriendelijk afgevoerd.

Neem een virtuele tour in onze winkel!

Expert Boskoop
Gouwestraat 20
2771 CH Boskoop
0172 217388 boskoop@expert.nl
Openingstijden
  • Maandag : 10:00 - 17:30
  • Vandaag : 9:00 - 17:30
  • Woensdag : 9:00 - 17:30
  • Donderdag : 9:00 - 17:30
  • Vrijdag : 9:00 - 20:00
  • Zaterdag : 9:00 - 17:00
  • Zondag : Gesloten
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels