Navigatie
8.76 10 297

Expert Boskoop

Plan uw route
 • 8.6 10 “Fijne zaak en goede service”
 • 9.3 10 “Altijd zeer tevreden over Expert Boskoop.”
 • 8.7 10 “Mijn ervaring om te kopen bij expert in Boskoop in het heden en verleden is alleen maar goed...”
 • 9.1 10 “Ik had \'n onderdeel van \'n Philips-scheerapparaat nodig, dit werd snel besteld en 2 dagen later kon ik het komen ophalen. Verrassend vond ik dat \'n vorige bestelling ( 2 jaar geleden) nog was terug te vinden in hun computersysteem en mijn gegevens beschikbaar waren. Prima!!!”
 • 8.3 10 “prima winkel. goede uitleg en correcte aflevering.”
 • 8.6 10 “volgens verwachting.”
 • 9.8 10 “Als je toch advies wil en niet altijd voor de laagste prijs gaat, ben je bij hen aan het juiste adres. De winkel stond redelijk vol de telefoon ging maar de verkoper nam gewoon tijd voor ons. En voor die paar euro goedkoper op internet krijg je nooit deze aandacht en service.”
 • 8.7 10 “Prima plaatselijke elektronica leverancier met goede en snelle service.”
 • 9.1 10 “Ik waardeer Expert om de service van het deskundige en vriendelijke personeel, bovendien is het assortiment zeer overzichtelijk”
 • 8.9 10 “Wel wat anders dan die hele grote \"jongens\" Uitstekend.”
Expert Boskoop

Expert Boskoop

Maatregelen omtrent Corona

Om de veiligheid van onze klanten en medewerkers te hanteren, zijn de volgende maatregelen getroffen. Wij doen ons uiterste best om de informatie op de winkelpagina's up-to-date te houden. Mochten er vanuit de overheid andere maatregelen worden getroffen, dan zijn deze altijd leidend. Ook als de informatie op deze pagina nog iets anders vermeldt.

Winkel: geopend

Deze Expert-winkel is geopend en ontvangt u graag. Houd er rekening mee dat u minimaal 1,5 meter afstand houdt van andere bezoekers en personeel.

Bezorging: ja

Deze Expert-winkel bezorgt producten bij u thuis. De bezorgers houden minimaal 1,5 meter afstand en schudden geen handen.

Installatie: in overleg

Deze Expert-winkel installeert in overleg mogelijk producten bij u thuis. De winkel bepaalt de voorwaarden. De installateurs houden minimaal 1,5 meter afstand en schudden geen handen.

De winkel is geopend, maar er gelden de volgende regels om de veiligheid van u als klant en van onze medewerkers te beschermen:

Houd een veilige afstand aan, ook bij de kassa.

Hoest en nies in uw elleboog.

Betaal bij voorkeur met pin.

Voorkom handcontact. Betaalt u liever contant? Leg het geld op de toonbank.

Expert Boskoop

Welkom bij Expert Boskoop!
Na een aantal uitbreidende verbouwingen is de winkel van Expert Boskoop, ter plaatse bij velen bekend als 'Hagoort', sinds de start in november 1940, stevig gegroeid. De originele winkel is nog maar een klein onderdeel van de nu zo’n 500 m2 grote winkelvloer. Sinds de zestiger jaren is 'Hagoort BV' een actief lid van de Nederlandse Expert Groep.

In de winkel staat een flink deel van het Expert assortiment dat uit voorraad leverbaar is. Is uw keuze onverhoopt niet op voorraad? Geen probleem, alles wat op deze website staat, kan voor u worden besteld en wordt dan zo spoedig mogelijk bij u geleverd. Ook voor aansluitkabels, lampen, stofzuigeraccessoires, batterijen e.d. kunt u bij ons terecht.

Expert bezorgservice

Bezorgservice
Als u een nieuwe wasmachine of televisie heeft gekocht, kunnen onze bezorgers uw aankoop netjes bij u thuis afleveren. Precies wanneer het u het beste uitkomt. Wij plannen een afspraak met u in, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vooraf maken we eventuele extra afspraken met u over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of bezorging op zaterdag. Als u vooraf aangeeft dat het oude apparaat afgevoerd moet worden, nemen wij deze ook mee!

Expert inbouwservice

Inbouw- en installatieservice
Een nieuwe koelkast of oven inbouwen is niet eenvoudig. Wij adviseren u dan ook om dit door ons te laten doen. Daar hebben wij onze inbouwinstallatieservice voor. Onze bezorger brengt uw aankoop bij u thuis, wanneer u het wilt! De monteur zal het huidige inbouwapparaat demonteren en vakkundig het nieuwe inbouwapparaat plaatsen.

Ook bieden wij installatieservice aan voor andere apparatuur. Denk aan een nieuwe TV of home cinemaset. Als uw nieuwe aankoop wordt bezorgd, wordt deze ook vakkundig door de monteur aangesloten. Oude apparatuur kan worden meegenomen en het verpakkingsmateriaal wordt verantwoord gerecycled. Als u speciale wensen heeft, kunt u deze altijd kenbaar maken in onze winkel.

Expert reparatieservice

Reparatieservice
Apparaten worden steeds geavanceerder en er is steeds vaker gespecialiseerde technische kennis en apparatuur nodig om reparaties vakkundig te kunnen uitvoeren. Wij hebben dan ook nauwe contacten met gespecialiseerde, door importeurs geautoriseerde technische diensten om uw apparaten zo zorgvuldig mogelijk te behandelen.

Heeft u een storing aan een door ons geleverd apparaat? U kunt telefonisch een reparatieverzoek bij ons indienen of het reparatieformulier invullen en wij nemen snel contact met u op.

Expert bezorgservice

Wij verkopen alle bekende merken inbouwapparatuur
Wilt u uw inbouwapparaten vervangen? Ook hierbij kunnen we u onze vertrouwde service bieden. In onze winkel vindt u voorbeelden van diverse mogelijkheden, maar natuurlijk maken wij graag een afspraak om bij u thuis de situatie en wensen op te nemen.

Ook kunnen wij helpen bij een defect apparaat in uw keuken. Vaatwasser, koelkast of magnetron; onze ervaren monteurs repareren waar mogelijk of meten vooraf *gratis in bij vervanging. Wij leveren inbouwapparatuur van grote, gerenommeerde merken zoals MieleBoschAEG en meer! We geven graag advies over de mogelijkheden en uw apparaten kunnen vakkundig worden ingebouwd. We gaan pas weg als alles naar behoren werkt en u tevreden bent. 

Alle verpakkingen en desgewenst het oude apparaat worden door ons meegenomen en milieuvriendelijk afgevoerd.

Neem een virtuele tour in onze winkel!

Expert Boskoop
Gouwestraat 20
2771 CH Boskoop
0172 217388 boskoop@expert.nl
Openingstijden
 • Maandag : 10:00 - 17:30
 • Dinsdag : 9:00 - 17:30
 • Woensdag : 9:00 - 17:30
 • Donderdag : 9:00 - 17:30
 • Vrijdag : 9:00 - 17:30
 • Zaterdag : 9:00 - 17:00
 • Vandaag : Gesloten
Gesloten op
 • 12 April
 • Eerste Paasdag
 • 13 April
 • Tweede Paasdag
 • 27 April
 • Koningsdag
 • 5 Mei
 • Bevrijdingsdag
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels