Navigatie

Installatiedienst inbouwapparatuur

Nieuwe wasmachine of koelkast extra goed in huis? Expert helpt je verder

Inbouwapparatuur laten installeren? Het kan bij Expert!

Als je nieuwe inbouwapparatuur koopt, wil je natuurlijk dat dit snel zo mooi mogelijk in je huis staat. Wil je dit niet zelf doen? Onze Experts doen het graag.

Apparaat inmeten of laten inbouwen? Expert helpt je verder

Inbouwapparatuur laten installeren? Het kan bij Expert!

Als je nieuwe inbouwapparatuur koopt, wil je natuurlijk dat dit snel zo mooi mogelijk in je huis staat. Wil je dit niet zelf doen? Onze Experts doen het graag.

Wil je graag dat het product gelijk ingebouwd wordt bij de bezorging? Dat kan, met onze inbouw-en installatiedienst zullen wij alles voor je regelen. Onze eigen Expert monteur brengt en bouwt het product in op de gewenst plek in huis. De prijzen van de inbouw en installatiedienst zijn gebaseerd op drempelservice, inbouw in jouw huis of appartement op de begaande grond. Indien de inbouw niet op de begaande grond is, worden er extra kosten van €19.95 in rekening gebracht. We bouwen het product dan in op de gewenste etage tot maximaal de 3e etage.

Al het verpakkingsmateriaal en het oude product zullen we voor je meenemen zodat je gelijk kunt genieten van je nieuwe aankoop. De monteur zal een korte demonstratie geven en alles netjes weer achterlaten. Mocht je vragen hebben over de inbouw-installatiedienst dan informeert de medewerker van de lokale Expert winkel je graag. In het schema hieronder zie je duidelijk welke extra diensten wij hierbij uitvoeren. Mocht je specifieke eisen, wensen of benodigdheden hebben, dan bieden wij daar ook specifieke diensten voor aan.

Het installeren van een afzuig-of schouwkap gaat altijd in overleg met de Expertwinkel in de buurt. De Expertwinkel maakt een offerte op maat afhankelijk van de situatie. Voor onze inbouw-installatiedienst maken wij onderscheid tussen grote en kleine apparaten. Installatiedienst groot is voor vaatwassers, koelkasten, koelers, vriezers, kookplaten, afzuigkappen en fornuizen, en installatiedienst klein is voor magnetrons, ovens, combi-ovens en koffie volautomaten.

Dienst Gratis bezorgingsdienst Servicedienst inbouw klein (€49,95*) Servicedienst inbouw groot (€89,95*)
Gratis verzenden boven de €50,-
Leveren op afspraak tot de eerste drempel
Oude apparaat mee retour
Klein huishoudelijk mee retour
Bezorging op gewenste plek in huis -
Demontage oude apparaat -
Uitpakken nieuwe apparaat -
Stabiele plaatsing -
Aansluiten op bestaande aansluiting -
Korte demonstratie -
Afvoeren verpakkingsmateriaal -
Oude apparaat naar WeCycle -
Overzetten keukenpanelen - -


* Alle inbouw is exclusief extra materiaal indien nodig.

Voorwaarden: De inbouwservice is gebaseerd op een standaard situatie waarbij er geen noodzaak is tot aanpassingen aan keuken, vloeren of andere installaties. Indien er uitgebreide breekwerkzaamheden moeten worden verricht of indien aansluitingen of nismaten moeten worden aangepast wordt hiervoor een aparte offerte gemaakt.

Extra servicediensten

Het kan voorkomen dat extra handelingen wenselijk zijn, bijvoorbeeld als je de koelkast van een bepaalde kant wil openen. Expert biedt deze diensten ook aan, maar hiervoor vragen wij wel een kleine vergoeding. Deze extra servicediensten zijn overigens niet te bestellen zonder de standaard servicedienst af te nemen. In de tabel hieronder is te vinden welke extra servicediensten wij aanbieden en welke prijs wij hiervoor vragen. Heb je specifieke wensen die je hier niet in terugziet? Neem dan contact op met de Expertwinkel die jouw bestelling afhandelt. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

Extra servicediensten Prijs
Deur omzetten (per deur) €19,95
Inmeetservice €49,95*


* Bestel je na het afnemen van de inmeetservice het passende apparaat bij ons, dan krijg je de kosten van de inmeetservice als korting. Effectief wordt de inmeetservice hiermee gratis.