Navigatie

Installatiedienst Televisies

Nieuwe tv perfect geïnstalleerd? Expert helpt u verder

Nieuwe tv laten installeren? Het kan bij Expert!

Wilt u direct met uw nieuwe tv aan de slag kunnen om al uw favoriete programma's te kunnen zien? Met de installatiedienst tv wordt uw tv perfect geïnstalleerd.

Gelijk genieten van uw nieuwe televisie? Wij installeren en hangen uw nieuwe televisie graag voor u op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Wilt u er zeker van zijn dan de televisie vakkundig wordt geïnstalleerd dan kunt u een installatiedienst bij bestellen. Een Expertmonteur komt de nieuwe televisie plaatsen op de bijgeleverde standaard of ophangen aan een wandsteun. We sluiten de smart-tv aan op het wifi-netwerk, laten u zien hoe het werkt en waar u de apps kunt downloaden.

Bezorging

Standaard bieden wij een gratis drempellevering bij elke televisie. Wij bezorgen het product tot aan de eerste drempel van uw woning op de begane grond, of indien de woning bereikbaar is met een lift op een andere verdieping. Kiest u alleen voor bezorging, dan kiest u alleen voor een drempellevering en regelt u de plaatsing en installatie zelf. We leveren het product netjes in de verpakking af bij de eerste drempel van uw woning.

Bij een gratis drempellevering nemen wij het oude apparaat gratis mee, mits deze afgekoppeld bij de eerste drempel van het huis klaarstaat. Kleine elektronische apparaten mogen ook gelijk aan de bezorger meegegeven worden.

Woning alleen met trap bereikbaar

Uiteraard kunnen wij ook bezorgen op een etage als uw woning alleen bereikbaar is met trappen. Dit vraagt echter wel extra tilwerk, waarvoor wij met twee bezorgers moeten komen. Hiervoor kan €19,95 aan extra bezorgkosten worden berekend. Elke situatie is weer anders, daarom informeert de lokale Expertwinkel u graag over de mogelijkheden.

In de winkelwagen kunt u de optie “De voordeur bevindt zich niet op de begane grond en is bereikbaar met trappen” selecteren. De lokale Expertwinkel neemt in dat geval contact met u op om de situatie samen te bespreken.

Bezorging met installatieservice

Bij de aankoop van een 55 inch televisie of groter adviseren wij door de omvang van het product om een installatiedienst mee te bestellen. Wij kunnen uw nieuwe televisie installeren op een standaard of ophangen aan een vaste of draaibare wandsteun. Het is ook mogelijk om de oude televisie te demonteren en de nieuwe te monteren aan de bestaande wandsteun. Wij infomeren u graag over de mogelijkheden.

 • Standaardinstallatie
 • Standaardinstallatie vaste wandsteun
 • Standaardinstallatie draaibare wandsteun
 • Demonteren en installeren aan huidige wandsteun

Wat doen we voor u?

 • We pakken het apparaat voor u uit en plaatsen het op de meegeleverde voet
 • We zorgen ervoor dat uw tv verbonden wordt met uw tv-signaal en stellen uw zenders voor uw in
 • We sluiten de smart-tv aan op het wifi-netwerk, laten u zien hoe het werkt en waar u de apps kunt downloaden

Extra mogelijkheden. Let op, hier kunnen wij een kleine vergoeding voor rekenen:

 • We demonteren uw huidige tv en installeren de nieuwe tv. Indien mogelijk installeren wij de nieuwe tv op de huidige wandsteun, onze Expert adviseert u over de mogelijkheden. Deze dienst is exclusief beugel indien deze vervangen moet worden.
 • We pakken de tv voor u uit en hangen hem vakkundig op aan de vaste of draaibare wandbeugel. Vergeet niet om een wandbeugel mee te bestellen. Wij geven u graag advies.
 • Wilt u dat de Expert ook randapparatuur zoals een soundbar, home-cinemaset aansluit? Neem dan contact op met de Expertwinkel die uw bestelling afhandelt en informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag. Bijna elke nieuwe tv is tegenwoordig een smart-tv, waarmee u veel online diensten kunt gebruiken. Het is hiervoor wel belangrijk dat de internetverbinding sterk genoeg is. De Expertwinkel geeft u graag extra informatie.

Voor het aansluiten van de tv dient er een goed werkend aansluitpunt voor ontvangst en (draadloos) netwerk aanwezig te zijn. Eventuele extra aansluitkabels voor tv of netwerk zitten niet bij de dienst inbegrepen. Er worden geen aanpassingen gedaan van bouwkundige aard. Zorgt u dat het wifi-wachtwoord aanwezig is?

Uitgebreide voorwaarden installatiedienst

Meest gestelde vragen

 • Moet ik nog ergens rekening mee houden?
  Voor de veiligheid adviseren wij om de televisie vakkundig aan de muur te laten installeren. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

 • Welke wandsteun moet ik bestellen?
  Op de website worden meerdere opties aangegeven. Bij twijfel adviseert de Expertwinkel u graag. Indien de verkeerde wandbeugel bij de televisie is besteld, vervangen wij deze voor het juiste model.

 • Kan ik de tv verzekeren?
  Ja, vraag de Expertwinkel naar de voorwaarden van de All-risk-verzekering. U kunt de producten tot 8 dagen na aankoop nog volledig verzekeren.