Navigatie

Installatiedienst Televisies

Nieuwe tv perfect geïnstalleerd? Expert helpt je verder

Nieuwe tv laten installeren? Het kan bij Expert!

Wil je direct met je nieuwe tv aan de slag kunnen om al jouw favoriete programma's te kunnen zien? Met de installatiedienst tv wordt je tv perfect geïnstalleerd.

Apparaat inmeten of laten inbouwen? Expert helpt je verder

Nieuwe tv laten installeren? Het kan bij Expert!

Wil je direct met je nieuwe tv aan de slag kunnen om al jouw favoriete programma's te kunnen zien? Met de installatiedienst tv wordt je tv perfect geïnstalleerd.

Koop je bij Expert een nieuw product, zoals fraaie televisie, en betaal je hiervoor €50,- of meer, dan bezorgen wij gratis. Wil je dat wij jouw nieuwe tv geheel afgestemd op jouw wensen perfect installeren? Neem dan ook een installatiedienst bij ons af. In het schema hieronder zie je duidelijk welke extra diensten wij hierbij uitvoeren. Mocht je specifieke eisen, wensen of benodigdheden hebben, dan bieden wij daar ook specifieke diensten voor aan.

Dienst Gratis bezorging Servicedienst (€49,95)
Gratis verzenden boven de €50,-
Leveren op afspraak tot de eerste drempel
Oude apparaat mee retour
Klein huishoudelijk mee retour
Bezorging op gewenste plek in huis -
Uitpakken nieuwe apparaat -
Plaatsen op meegeleverde voet -
Aansluiten op tv-signaal via kabel, CI+ of decoder -
Instellen van de tv-zenders -
Demonstratie nieuwe tv -
Aansluiten op (draadloos) netwerk -
Afvoeren verpakkingsmateriaal -
Oude apparaat naar WeCycle -

Voorwaarden: De locatie waar we je aankoop installeren dient goed bereikbaar te zijn. Er dient een goed werkend aansluitpunt voor tv-ontvangst en (draadloos) netwerk aanwezig te zijn. Eventuele aansluitkabels voor tv of netwerk dien je bij het product aan te schaffen. Er worden geen aanpassingen gedaan van bouwkundige aard. Zorg dat je het wachtwoord voor uw draadloze netwerk paraat hebt.

Extra servicediensten

Wil je je tv niet mooi op een kastje neerzetten maar stijlvol laten ophangen aan de muur? Geen probleem. Hiervoor hebben wij extra servicediensten. Wil je dat de Expert ook randapparatuur zoals een soundbar, home-cinemaset aansluit? Neem dan contact op met de Expertwinkel die jouw bestelling afhandelt.

Bijna elke nieuwe tv is tegenwoordig een smart-tv, waarmee je veel online diensten kan gebruiken. Het is hiervoor wel belangrijk dat de internetverbinding sterk genoeg is. Om er zeker van te zijn dat de internetverbinding overal in huis goed genoeg is om ongestoord (smart-)tv te kijken bieden wij de Expert wifi-check. Laat je je smart-tv door ons installeren, houd dan het wachtwoord van je draadloze netwerk bij de hand, dan zorgen wij ervoor dat je tv binnen de kortste keren verbonden is.Deze extra servicediensten zijn overigens niet te bestellen zonder de standaard servicedienst af te nemen.

Extra servicediensten Prijs
Monteren bijgekochte wandsteun - vast €29,95
Monteren bijgekochte wandsteun - draaibaar €49,95