Navigatie

Installatiedienst Televisies

Nieuwe tv perfect geïnstalleerd? Expert helpt u verder

Nieuwe tv laten installeren? Het kan bij Expert!

Wilt u direct met uw nieuwe tv aan de slag kunnen om al uw favoriete programma's te kunnen zien? Met de installatiedienst tv wordt uw tv perfect geïnstalleerd.

Apparaat inmeten of laten inbouwen? Expert helpt u verder

Nieuwe tv laten installeren? Het kan bij Expert!

Wil u direct met uw nieuwe tv aan de slag kunnen om al uw favoriete programma's te kunnen zien? Met de installatiedienst tv wordt uw tv perfect geïnstalleerd.

Koopt u bij Expert een nieuw product, zoals fraaie televisie, en betaalt u hiervoor €50,- of meer, dan bezorgen wij gratis. Wilt u dat wij uw nieuwe tv geheel afgestemd op uw wensen perfect installeren? Neem dan ook een installatiedienst bij ons af. In het schema hieronder ziet u duidelijk welke extra diensten wij hierbij uitvoeren. Mocht u specifieke eisen, wensen of benodigdheden hebben, dan bieden wij daar ook specifieke diensten voor aan.

Dienst Gratis bezorging Servicedienst (€49,95)
Gratis verzenden boven de €50,-
Leveren op afspraak tot de eerste drempel
Oude apparaat mee retour
Klein huishoudelijk mee retour
Bezorging op gewenste plek in huis -
Uitpakken nieuwe apparaat -
Plaatsen op meegeleverde voet -
Aansluiten op tv-signaal via kabel, CI+ of decoder -
Instellen van de tv-zenders -
Demonstratie nieuwe tv -
Aansluiten op (draadloos) netwerk -
Afvoeren verpakkingsmateriaal -
Oude apparaat naar WeCycle -

Voorwaarden: De locatie waar we uw aankoop installeren dient goed bereikbaar te zijn. Er dient een goed werkend aansluitpunt voor tv-ontvangst en (draadloos) netwerk aanwezig te zijn. Eventuele aansluitkabels voor tv of netwerk dient u bij het product aan te schaffen. Er worden geen aanpassingen gedaan van bouwkundige aard. Zorg dat u het wachtwoord voor uw draadloze netwerk paraat hebt.

Extra servicediensten

Wilt u uw tv niet mooi op een kastje neerzetten maar stijlvol laten ophangen aan de muur? Geen probleem. Hiervoor hebben wij extra servicediensten. Wilt u dat de Expert ook randapparatuur zoals een soundbar, home-cinemaset aansluit? Neem dan contact op met de Expertwinkel die uw bestelling afhandelt.

Bijna elke nieuwe tv is tegenwoordig een smart-tv, waarmee u veel online diensten kan gebruiken. Het is hiervoor wel belangrijk dat de internetverbinding sterk genoeg is. Om er zeker van te zijn dat de internetverbinding overal in huis goed genoeg is om ongestoord (smart-)tv te kijken bieden wij de Expert wifi-check. Laat u uw smart-tv door ons installeren, houd dan het wachtwoord van uw draadloze netwerk bij de hand, dan zorgen wij ervoor dat uw tv binnen de kortste keren verbonden is.Deze extra servicediensten zijn overigens niet te bestellen zonder de standaard servicedienst af te nemen.

Extra servicediensten Prijs
Monteren bijgekochte wandsteun - vast €29,95
Monteren bijgekochte wandsteun - draaibaar €49,95