Navigatie

Installatiedienst Televisies

Nieuwe tv laten installeren? Het kan bij Expert!

Heeft u een nieuwe tv gekocht en wilt u direct genieten van uw favoriete films en series? Met de installatiedienst tv installeren wij de tv voor u. Zo heeft u er geen omkijken meer naar.

Expert adviseert je graag

Gelijk genieten van uw nieuwe televisie? Wij installeren en hangen uw nieuwe televisie graag voor u op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Wilt u er zeker van zijn dat de televisie vakkundig wordt geïnstalleerd, dan kunt u een installatiedienst bijbestellen. Een Expertmonteur plaatst de nieuwe televisie op de bijgeleverde standaard of hangt hem op aan een muurbeugel. Heeft u een smart-tv gekocht, dan verbinden wij hem ook met uw wifi-netwerk, laten u zien hoe het werkt en waar u de apps kunt downloaden.

Bezorging

Standaard bieden wij gratis drempellevering bij elke bestelling vanaf € 50,-. Met de standaard drempellevering kiest u voor bezorging op de begane grond en installeert u het apparaat zelf. Dit betekent dat we uw bestelling in de verpakking over de eerste drempel van uw woning plaatsen. In sommige gevallen is het noodzakelijk om de verpakking te verwijderen. Is er een lift aanwezig en is deze zonder traptreden te bereiken, ook dan is de drempellevering gratis.

Bezorgen in huis is alleen mogelijk in combinatie met een installatiedienst. Dat houdt in dat in huis een apparaat alleen op een verdieping geplaatst wordt als er een installatiedienst in combinatie met trap aanwezig wordt geselecteerd in het bestelproces.

Heeft u uw oude apparaat buiten of bij de eerste drempel klaarstaan, dan nemen we deze kosteloos voor u mee en voeren we deze milieuvriendelijk voor u af. Selecteer in het bestelproces deze optie zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Kleine elektronische apparaten mogen ook gelijk aan de bezorger meegegeven worden.

Woning alleen met trap bereikbaar

Is het nodig om via een trap de eerste drempel van de woning te bereiken, dan worden er voor het extra tilwerk kosten in rekening gebracht. Dit kunt u aangeven tijdens het bestelproces op de website. Is er een lift aanwezig en is deze zonder traptreden te bereiken, dan is de drempellevering gratis. Met de trap bezorgen we tot en met de 3de verdieping.

In de winkelwagen kunt u de optie “De voordeur bevindt zich niet op de begane grond en is bereikbaar met trappen” selecteren. De lokale Expertwinkel neemt in dat geval contact met u op om de situatie samen te bespreken.

Bezorging met installatieservice

Bij de aankoop van een 55 inch televisie of groter adviseren wij door de omvang van het product om een installatiedienst mee te bestellen. Wij kunnen uw nieuwe televisie installeren op een standaard of ophangen aan een vaste of draaibare wandsteun. Het is ook mogelijk om de oude televisie te demonteren en de nieuwe te monteren aan de bestaande wandsteun. Wij infomeren u graag over de mogelijkheden.

  • Standaardinstallatie
  • Standaardinstallatie vaste wandsteun
  • Standaardinstallatie draaibare wandsteun
  • Demonteren en installeren aan huidige wandsteun

Wat doen we voor u?

  • We pakken het apparaat voor u uit en plaatsen het op de meegeleverde voet
  • We zorgen ervoor dat uw tv verbonden wordt met uw tv-signaal en stellen uw zenders voor u in
  • We sluiten de smart-tv aan op het wifi-netwerk, laten u zien hoe het werkt en waar u de apps kunt downloaden

Extra mogelijkheden. Let op, hier kunnen wij een kleine vergoeding voor rekenen:

  • We demonteren uw huidige tv en installeren de nieuwe tv. Indien mogelijk installeren wij de nieuwe tv op de huidige wandsteun, onze Expert adviseert u over de mogelijkheden. Deze dienst is exclusief beugel indien deze vervangen moet worden.
  • We pakken de tv voor u uit en hangen hem vakkundig op aan de vaste of draaibare wandbeugel. Vergeet niet om een wandbeugel mee te bestellen. Wij geven u graag advies.
  • Wilt u dat de Expert ook randapparatuur zoals een soundbar, home-cinemaset aansluit? Neem dan contact op met de Expertwinkel die uw bestelling afhandelt en informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag. Bijna elke nieuwe tv is tegenwoordig een smart-tv, waarmee u veel online diensten kunt gebruiken. Het is hiervoor wel belangrijk dat de internetverbinding sterk genoeg is. De Expertwinkel geeft u graag extra informatie.

Voor het aansluiten van de tv dient er een goed werkend aansluitpunt voor ontvangst en (draadloos) netwerk aanwezig te zijn. Eventuele extra aansluitkabels voor tv of netwerk zitten niet bij de dienst inbegrepen. Er worden geen aanpassingen gedaan van bouwkundige aard. Zorgt u dat het wifi-wachtwoord aanwezig is?

Maakt u gebruik van een van onze installatiediensten, dan gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Veelgestelde vragen