Navigatie

Installatiedienst laptop en computer

Nieuwe laptop laten installeren? Het kan bij Expert!

Wilt u zo snel mogelijk met uw nieuwe laptop of computer aan de slag? Expert kan uw nieuwe laptop of computer direct gebruiksklaar maken. Zo kunt u thuis gelijk aan de slag.

Expert adviseert je graag

Installeren

Wilt u dat wij uw nieuwe computer direct gebruiksklaar maken? Neem dan contact met de Expertwinkel die uw bestelling afhandelt en vraag naar de mogelijkheden.

Wat doen wij voor u?

Wilt u snel met uw nieuwe laptop aan de slag zonder alles te installeren, bestanden over te zetten of het netwerk opnieuw in te stellen? Geen probleem. Wij bieden verschillende extra servicediensten om u direct verder op weg te helpen. Deze diensten worden niet online aangeboden maar in overleg met een medewerker van Expert kunnen we kijken waarmee we u kunnen helpen. Neem hiervoor contact op met de Expertwinkel die uw bestelling afhandelt.

Overal verbonden

Het grote voordeel van een laptop is dat u deze overal in huis kunt gebruiken. Wilt u er zeker van zijn dat u overal in huis aan de slag kunt, ook online? Neem dan contact op met de lokale Expertwinkel en vraag naar de mogelijkheden voor een Expert wifi-check. Zo weet u zeker dat u overal in huis een internetverbinding heeft die goed genoeg is om lekker te werken.

Onze medewerkers geven u graag advies zodat u zeker weet dat u overal in huis een internetverbinding heeft die goed genoeg is om uw laptop aan te sturen. Laat u uw laptop door ons installeren, houd dan het wachtwoord van uw draadloze netwerk bij de hand. Dan zorgen wij ervoor dat uw nieuwe computer binnen de kortste keren verbonden is.

Voor het aansluiten is het belangrijk dat er een goed werkend aansluitpunt voor ontvangst en (draadloos) netwerk aanwezig te zijn. Eventuele extra aansluitkabels voor de laptop of netwerk zijn niet inbegrepen.