Navigatie

Installatiedienst laptop en computer

Nieuwe audio-installatie perfect geïnstalleerd? Expert helpt je verder

Nieuwe laptop laten installeren? Het kan bij Expert!

Wil je direct met je nieuwe laptop of computer aan de slag? Expert kan je nieuwe laptop of computer direct gebruiksklaar maken. Zo kan je thuis direct aan de slag.

Apparaat inmeten of laten inbouwen? Expert helpt je verder

Nieuwe laptop laten installeren? Het kan bij Expert!

Wil je direct met je nieuwe laptop of computer aan de slag? Expert kan je nieuwe laptop of computer direct gebruiksklaar maken. Zo kan je thuis direct aan de slag.

Koop je bij Expert een nieuw product, zoals indrukwekkende laptop, en betaal je hiervoor €50,- of meer, dan bezorgen wij gratis. Wil je dat wij jouw nieuwe computer direct gebruiksklaar maken? Neem dan ook een installatiedienst bij ons af. In het schema hieronder zie je duidelijk welke extra diensten wij hierbij uitvoeren. Mocht je specifieke eisen, wensen of benodigdheden hebben, dan bieden wij daar ook specifieke diensten voor aan.

Dienst Gratis bezorgingsdienst Servicedienst computer (€24,95)
Gratis verzenden boven de €50,-
Bezorgen op afspraak
Oude apparaat mee retour
Klein huishoudelijk mee retour
installatie besturingssysteem (in de winkel) -
Aanmaken gebruikersaccount -

Extra servicediensten

Wil je snel met je nieuwe laptop aan de slag zonder alles te installeren, bestanden over te zetten of het netwerk opnieuw in te stellen? Geen probleem. Wij bieden verschillende extra servicediensten om jou direct verder op weg te helpen. Deze extra servicediensten zijn overigens niet te bestellen zonder de standaard servicedienst af te nemen.

Extra servicediensten Prijs
Overzetten documenten en foto's van oude pc €24,95
Thuis koppelen aan bestaand netwerk €29,95
Thuis koppelen aan bestaande randapparatuur €29,95

Overal verbonden

Het grote voordeel van een laptop is dat je deze overal in huis kan gebruiken. Wil je er zeker van zijn dat je overal in huis kan aan de slag kan, ook online? Neem dan de Expert wifi-check af. Zo weet je zeker dat je overal in huis een internetverbinding hebt die goed genoeg is om lekker te werken.

Laat je je laptop door ons installeren, houd dan het wachtwoord van je draadloze netwerk bij de hand, dan zorgen wij ervoor dat je nieuwe computer binnen de kortste keren verbonden is.