Navigatie

Installatiedienst laptop en computer

Nieuwe audio-installatie perfect geïnstalleerd? Expert helpt je verder

Nieuwe laptop laten installeren? Het kan bij Expert!

Wilt u direct met uw nieuwe laptop of computer aan de slag? Expert kan uw nieuwe laptop of computer direct gebruiksklaar maken. Zo kunt u thuis direct aan de slag.

Apparaat inmeten of laten inbouwen? Expert helpt je verder

Nieuwe laptop laten installeren? Het kan bij Expert!

Wilt u direct met uw nieuwe laptop of computer aan de slag? Expert kan uw nieuwe laptop of computer direct gebruiksklaar maken. Zo kunt u thuis direct aan de slag.

Koopt u bij Expert een nieuw product, zoals een indrukwekkende laptop, en betaalt u hiervoor €50,- of meer, dan bezorgen wij gratis. Wilt u dat wij uw nieuwe computer direct gebruiksklaar maken? Neem dan ook een installatiedienst bij ons af. In het schema hieronder ziet u duidelijk welke extra diensten wij hierbij uitvoeren. Mocht u specifieke eisen, wensen of benodigdheden hebben, dan bieden wij daar ook specifieke diensten voor aan.

Dienst Gratis bezorgingsdienst Servicedienst computer (€24,95)
Gratis verzenden boven de €50,-
Bezorgen op afspraak
Oude apparaat mee retour
Klein huishoudelijk mee retour
installatie besturingssysteem (in de winkel) -
Aanmaken gebruikersaccount -

Extra servicediensten

Wilt u snel met uw nieuwe laptop aan de slag zonder alles te installeren, bestanden over te zetten of het netwerk opnieuw in te stellen? Geen probleem. Wij bieden verschillende extra servicediensten om u direct verder op weg te helpen. Neem hiervoor contact op met de winkel die uw bestelling afhandelt.

Overal verbonden

Het grote voordeel van een laptop is dat u deze overal in huis kunt gebruiken. Wilt u er zeker van zijn dat u overal in huis aan de slag kunt, ook online? Neem dan de Expert wifi-check af. Zo weet u zeker dat u  overal in huis een internetverbinding heeft die goed genoeg is om lekker te werken.

Laat u uw laptop door ons installeren, houd dan het wachtwoord van uw draadloze netwerk bij de hand, dan zorgen wij ervoor dat uw nieuwe computer binnen de kortste keren verbonden is.