Navigatie

Voorwaarden installatiedienst

Voorwaarden gratis bezorging:

 1. Gratis bezorging betreft een drempelservice. Wij bezorgen het product tot aan de eerste drempel van het huis of appartement op de begane grond. Indien dit niet op de begane grond is, wordt er geleverd tot aan de eerste drempel van uw huis indien er een lift aanwezig is.
 2. Bij een gratis bezorging zetten wij uw bestelling in de verpakking bij de eerste drempel van uw huis.
 3. Bij een bezorging neemt u de installatie voor uw eigen rekening. Mochten er problemen ontstaan bij fout installeren en wij hiervoor bij u langs moeten komen, dan worden hier kosten voor berekend.
 4. Wilt u het product graag aan huis bij de eerste drempel bezorgd hebben, maar de woning is alleen bereikbaar met trappen en er is geen lift aanwezig? Wij moeten dan met twee personen komen, anders mogen wij het product niet leveren. Voor het extra tilwerk vragen wij extra kosten. De Expert winkel informeert u graag over uw situatie en de mogelijkheden.
 5. Het standaardtarief voor bezorgen op etage bedraagt €19,95.
 6. Afhankelijk van de situatie kan er afgeweken worden van het standaardtarief €19,95 en een meerprijs gevraagd worden.
 7. De locatie dient goed toegankelijk en bereikbaar met een steekwagen te zijn.
 8. Bezorgen van een Amerikaanse koelkast is standaard drempellevering. Voor Amerikaanse koelkasten kan er geen basisinstallatie besteld worden. Door de afmetingen van de Amerikaanse koelkast zal in overleg een advies gegeven worden.

 

Voorwaarden installatie:

 1. De locatie waar het apparaat geïnstalleerd moet worden dient goed bereikbaar te zijn.
 2. Studentenhuis of extreem smalle trappen dienen vooraf gemeld te worden. Smalle bochten of een situatie waarin het apparaat hoog opgetild moet worden dienen ook vooraf gemeld worden.
 3. Indien u een installatiedienst bestelt voor wassen en/of drogen, brengen we het product in huis naar de gewenste verdieping. Dit kan een bovenverdieping, zolder of een woonetage zijn. Wij hanteren bij deze dienst een maximum van de 3e verdieping. De plek moet goed toegankelijk zijn.
 4. Bij een installatiedienst gaan wij uit van een standaard installatie op de begane grond. Uitgezonderd wassen en drogen.
 5. Het is niet altijd mogelijk om een product te installeren. Indien er op de website geen installatiedienst aan het product gekoppeld staat is er ook geen dienst beschikbaar. U kunt contact opnemen met de lokale Expert winkel voor persoonlijk advies.
 6. Aansluitingen dienen binnen het bereik van snoeren en slangen te zijn en in goede staat te verkeren.
 7. Installatie is exclusief extra materiaal.
 8. Installeren van een afzuig- of schouwkap is niet mogelijk. U kunt contact opnemen met de lokale Expertwinkel voor persoonlijk advies.
 9. Voor bepaalde producten is een offerte op maat noodzakelijk. Wij kunnen niet vooraf een prijs indicatie afgeven zonder de situatie te bekijken.

 

Voorwaarden inbouw:

 1. U betaalt de kosten voor de inbouwservice per apparaat.
 2. Wij bezorgen overal op de begane grond. Vraag bij uw lokale Expert naar de mogelijkheden voor bezorging op een verdieping.
 3. Indien de inbouw niet op de begane grond is, worden er extra kosten van €19.95 in rekening gebracht. Wij hanteren bij deze dienst een maximum van de 3e verdieping in huis.
 4. De locatie dient goed bereikbaar te zijn en bezorging via vlizotrappen of doorgangen smaller dan 90 cm of lager dan 180 cm dient u vooraf met de winkel te overleggen.
 5. Twijfelt u of uw situatie voldoet, dan kunt u uiteraard vragen naar de uitgebreide inmeet-service van Expert. Wanneer u gebruik maakt van de inmeet-service geven we u vooraf een advies op maat en voorkomt u verrassingen.
 6. Uitbouwen van oude apparatuur moet mogelijk zijn zonder breken of andere aanpassingen en de aanwezige nis dient geschikt te zijn voor het in te bouwen apparaat.
 7. De inbouwservice is gebaseerd op een standaard situatie waarbij er geen noodzaak is tot aanpassingen aan keuken, vloeren of andere installaties. Indien er uitgebreide breekwerkzaamheden moeten worden verricht of indien aansluitingen of nismaten moeten worden aangepast dient u de Expertwinkel hierover te informeren.
 8. De vriezer of koelkast moet u als klant vooraf zelf ontdooien, voordat de nieuwe geïnstalleerd wordt.
 9. Alle aansluitingen dienen aanwezig te zijn, binnen bereik van de aansluitsnoeren en –slangen.
 10. Aanpassingen aan water, elektra, perilex en gasleidingen zijn niet inbegrepen, vraag in de winkel naar de mogelijkheden.
 11. Aanpassingen van bouwkundige aard en zagen of boren zijn niet inbegrepen. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden.
 12. Het Monteren van kranen en afvoer is niet inbegrepen. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden.
 13. Het aansluiten op krachtstroom is niet inbegrepen.
 14. Amerikaanse koelkasten en fornuizen breder dan 70 cm zijn van deze service uitgesloten. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden, want ook deze apparaten sluiten we graag voor u aan.
 15. De monteur beoordeelt of de situatie geschikt is om de service uit te voeren.

 

Voorwaarden oude apparaat mee retour:

 1. Indien u een wasmachine bij ons hebt besteld, zullen wij bij het bezorgen van de nieuwe wasmachine, het oude apparaat voor u meenemen. De oude wasmachine moet wel, afgekoppeld bij de eerste drempel van het huis staan. Dit geldt voor alle groot huishoudelijke apparaten. Kleine elektronische apparaten mogen dan ook gelijk aan de bezorger meegegeven worden.
 2. Heeft u een installatiedienst extra bijbesteld, dan nemen wij het oude product mee van de plek waar het nieuwe apparaat komt te staan. Wij zullen het oude apparaat dan afkoppelen en vervangen voor het nieuwe apparaat.
 3. U mag het apparaat ook zelf naar de milieustraat brengen bij u in de buurt.
 4. Kleine huishoudelijke apparaten mogen ook ingeleverd worden bij uw lokale Expertwinkel.
 5. Houdt u er rekening mee dat oude apparaten kunnen lekken.