Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Extra garantie

Extra garantie
Als Expert geven we u de mogelijkheid om de garantie uit te breiden via een Allrisk-polis. Bijvoorbeeld voor alledaagse ongelukjes als een val van uw laptop.

De Expert Allrisk-garantie
Uw nieuwe apparaat vanaf de eerste dag verzekeren tegen alle reparatiekosten? Dat kan met de Expert Zekerheidsboxen! De Expert Zekerheidsboxen bevatten de Allrisk 36 Polis en de Allrisk 60 Polis. Deze polissen bieden u dekking in aanvulling op u wettelijke garantierechten.

Uw apparaat optimaal verzekerd
Uiteraard heeft elk apparaat een wettelijke en meestal ook een fabrieksgarantie. Deze garanties gelden echter alleen in het geval het defect/gebrek niet door uzelf is veroorzaakt. De Expert Zekerheidsboxen bieden ook garantie bij de gevolgen van alledaagse ongelukjes, zoals vallen, waterschade, vocht, brand of kortsluiting. Zo mogelijk repareren wij uw apparaat kosteloos. Is reparatie niet meer mogelijk? Dan vindt in de eerste twee jaar vervanging plaats op basis van gelijke specificaties.

De Expert Zekerheidsbox!
Bij Expert kun u uw waardevolle apparaten optimaal verzekeren met de Expert Zekerheidsboxen. De Expert Zekerheidsboxen kunt u afsluiten bij uw lokale Expert-winkel. Er zijn twee opties:

1. De Expert Zekerheidsbox 36 maanden
Deze Zekerheidsbox bevat de Allrisk 36 Polis. Deze polis is geschikt voor apparaten als pc’s, laptops en tablets. Lees meer over de Allrisk 36 Polis en de algemene voorwaarden van deze polis.

2. De Expert Zekerheidsbox 60 maanden
Deze Zekerheidsbox bevat de Allrisk 60 Polis en is geschikt voor apparaten als TV’s, wasmachines, vaatwassers en camera’s. Lees meer over de Allrisk 60 Polis en de algemene voorwaarden van deze polis.