Navigatie

Verzekeren

Garantie en verzekeren  Ruilen en retourneren  Kopen en bestellen  Bezorgen en ophalen  Extra servicediensten  Reparaties

Ongestoord genieten van uw aankoop? Het kan bij Expert!

Wilt u helemaal zeker zijn dat u altijd op uw nieuwe apparaat kan vertrouwen? Dat kan met de Expert Zekerheidsboxen! De Expert Zekerheidsboxen bevatten de All Risk 36 Polis en de All Risk 60 Polis. Deze polissen bieden u dekking in aanvulling op de standaard garantie.

Bij Expert bent u altijd zeker van twee jaar fabrieksgarantie. Deze garantie geldt echter alleen in het geval het defect of gebrek niet door uzelf is veroorzaakt. De Expert Zekerheidsboxen bieden ook garantie bij de gevolgen van dagelijkse ongelukjes, bijvoorbeeld als u een kopje koffie over uw laptop laat vallen. Zo mogelijk repareren wij uw apparaat kosteloos. Is reparatie niet meer mogelijk? Dan vindt in de eerste twee jaar vervanging plaats op basis van gelijke specificaties.

De Expert Zekerheidsbox!

Bij Expert kunt u uw waardevolle apparaten optimaal verzekeren met de Expert Zekerheidsboxen. De Expert Zekerheidsboxen kunt u afsluiten bij uw lokale Expertwinkel. Wij bieden twee verschillende Zekerheidsboxen:

1. De Expert Zekerheidsbox 36 maanden

-

Deze Zekerheidsbox bevat de All Risk 36 Polis en is geschikt voor apparaten als pc’s, laptops en tablets. Het kan u zomaar gebeuren dat u per ongeluk uw volle kop koffie over de laptop laat leegstromen, of dat u onderweg uw tablet laat vallen. Ook in dit soort vervelende situaties hebben we als Expert de oplossing.

Uiteraard heeft elk apparaat een wettelijke en vrijwel ieder apparaat fabrieksgarantie. Maar deze garanties gelden alleen in het geval het defect/gebrek niet door uzelf veroorzaakt is. De All Risk 36 Polis biedt ook garantie bij de gevolgen van dagelijkse ongelukjes, zoals vallen, waterschade, vocht, brand, kortsluiting of overspanning. Zo mogelijk repareren wij uw apparaat kosteloos. Is reparatie niet meer mogelijk, dan vindt in de eerste twee jaar vervanging plaats op basis van gelijke specificaties. De verzekeraar vergoedt gedurende het derde jaar 70% van de aanschafprijs van het product. Deze regeling is ook van toepassing als het apparaat bij een roof of diefstal met braak gestolen is (niet uit auto’s of ander voertuigen).

U kunt tot 30 dagen na aankoop nog gebruik maken van dit aanbod. Klik hier voor de algemene voorwaarden van de All Risk 36 Polis.

2. De Expert Zekerheidsbox 60 maanden

Deze Zekerheidsbox bevat de All Risk 60 Polis en is geschikt voor apparaten als tv’s, wasmachines en vaatwassers.
Het kan zomaar gebeuren: per ongeluk een verkeerd schoonmaakmiddel gebruiken op uw tv waardoor er lelijke vlekken op het mooie scherm verschijnen. Of stel dat u bij het verplaatsen van de tv deze per ongeluk omstoot? Ook in dit soort vervelende situaties hebben we als Expert de oplossing.

Uiteraard heeft elk apparaat een wettelijke en vrijwel ieder apparaat fabrieksgarantie. Maar deze garanties gelden alleen in het geval het defect/gebrek niet door uzelf veroorzaakt is. De All Risk 60 Polis biedt ook garantie bij de gevolgen van dagelijkse ongelukjes, zoals vallen, waterschade, vocht, brand, kortsluiting of overspanning. Zo mogelijk repareren wij uw apparaat kosteloos. Is reparatie niet meer mogelijk, dan vindt in de eerste twee jaar vervanging plaats op basis van gelijke specificaties. De verzekeraar vergoedt gedurende het derde jaar 80%, in het vierde jaar 70% en in het vijfde jaar 60% van de aanschafprijs van het product. Deze regeling is ook van toepassing als het apparaat bij een roof of diefstal met braak is gestolen (niet uit auto’s of andere voertuigen).

U kunt tot 30 dagen na aankoop nog gebruik maken van dit aanbod. Klik hier voor de algemene voorwaarden van de All Risk 60 Polis.

Producten gekocht tijdens de “Expert 48 maanden garantie”-actie? Dan gelden andere voorwaarden. Klik hier om deze voorwaarden te lezen.