Navigatie

Uitgebreide plaatsing- en installatiemogelijkheden bij een nieuwe wasmachine of droger

Expert staat bekend om haar persoonlijke advies, beste service en dit altijd vertrouwd dichtbij! Wij leveren service op maat, al voor 24,95 installeren wij het product.

  • Persoonlijk advies op maat
  • Altijd vertrouwd dichtbij
  • De beste service, al uw wensen kunnen wij uitvoeren
  • Uw lokale ondernemer komt langs voor plaatsing en installatie
  • Altijd een uitgebreide uitleg over het product
  • Uw Expert vertrekt pas nadat alles werkt
  • Bij elk bezoek een vertrouwd gezicht in de winkel én bij u thuis
  • Ook ná de verkoop staat Expert voor u klaar!

Is het mogelijk om het apparaat naar zolder te brengen? Wordt deze dan ook aangesloten? Voor elk product hebben wij een aangepaste en op maat gemaakte service, om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken. Hieronder staat een overzicht van de standaard pakketten, maar alles is mogelijk! Mocht u andere wensen hebben, is dit geen probleem. De Experts kunnen alles voor u verzorgen.

Bezorgdienst
gratis
Servicedienst witgoed
24,95
Gratis verzenden boven de 50,-
Leveren op afspraak tot de eerste drempel (drempelservice)
Oude apparaat mee retour, als deze afgekoppeld bij de drempel staat
Wij nemen ook uw oude klein huishoudelijke apparaten mee retour
Bezorgen op afspraak op elke gewenste plek in huis*
Uitpakken nieuwe apparaat
Verwijderen transportbeveiliging
Controleren op eventuele schade
Stabiele plaatsing
Uitleg van het door u gekochte apparaat
Aansluiten op bestaande aan- en afvoer
Aansluiten op bestaand stopcontact
Afvoeren oude apparaat naar WeCycle
Oude kleine elektrische apparaten mee retour

Extra Servicediensten
Aansluiten op trekschakelaar excl. materiaal 19,95
Aansluiting op dubbele trekschakelaar excl. materiaal 24,95
Stapelkit plaatsen 24,95
Plaatsing droger op wasmachine 14,95
Apparaat moet over obstakel 14,95
Verlenging stroomsnoer (max. 5 meter) 14,95
Omzetten deur indien mogelijk 34,95


* mits normaal toegankelijk

Voorwaarden: De locatie waar we uw aankoop installeren dient goed bereikbaar te zijn. Aansluitingen dienen binnen het bereik van snoeren en slangen te zijn en in goede staat te verkeren. Houdt u er rekening mee dat oude apparaten kunnen lekken.


Bezorging van wasmachines en drogers
Naast dat we uw wasmachine of droger gratis thuisbezorgen met drempelservice bieden wij nog veel meer diensten. De lokale Expertwinkel staat altijd voor u klaar! Landelijk zijn er maar liefst 140 Expertwinkels die al uw vragen kunnen beantwoorden. Door de hoge product- en vakkennis, kunt u altijd een deskundig advies verwachten.

Drempelservice: Standaard wordt er tot aan de eerste drempel van uw huis geleverd als het op de begane grond is of als er een lift aanwezig is. Voor 24,95 extra installeren we uw wasmachine of droger en brengen wij hem naar elke gewenste etage, ook als er geen lift is mits de wasmachine of droger door het trapgat past. Hierbij geldt wel tot maximaal de 3e etage. Als er geen lift aanwezig is of het trapgat is te krap, geef dit vooraf de bezorging en installatie aan.

Bezorging- en installatiedienst voor wasmachines en drogers
Koopt u bij Expert, dan bent u verzekerd van zekerheid! Met maar liefst 140 Expertwinkels in Nederland is er altijd een lokale Expert bij u in de buurt. Zij bieden u service in de breedste zin van het woord, waardoor bezorging en installatie van een wasmachine of droger altijd op uw wensen worden aangepast. En niet alleen voor en tijdens de aankoop staat uw lokale Expertwinkel voor u klaar, maar ook daarna!

Uw oude apparaten mee retour
Wanneer wij een nieuwe wasmachine of droger bij u komen bezorgen en/of installeren, nemen we graag het oude apparaat voor u mee retour. Daarnaast kunnen wij kleine huishoudelijke elektrische apparaten, zoals een föhn of bureaulamp, ook voor u mee retour nemen. Helemaal gratis en wel zo makkelijk! Samen zorgen we zo voor meer recycling en een beter milieu.

Expert staat altijd voor u klaar
Expert is dé klantgerichte vakspeciaalzaak in home-elektronica! U bent altijd verzekerd van deskundig en uitgebreid advies, oneindige kennis over alle producten en service op maat. Of u nu in één van de 140 Expertwinkels koopt, of op Expert.nl, uw lokale Expertwinkel staat altijd voor u klaar! Voor, tijdens en ook zeker ná uw aankoop.

Expert is dé servicewinkel in home-elektronica, producten en service worden persoonlijk geleverd door de vertrouwde, lokale winkel in de buurt. Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor al uw aankopen, dan bent u bij Expert aan het juiste adres!