Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Service voor plaatsing en installatie van nieuwe inbouwapparatuur

Expert staat bekend om haar persoonlijke advies, beste service en dit altijd vertrouwd dichtbij!

Wij komen de inbouwapparaten gratis inmeten als u ze bij ons koopt. Een inbouw (combi) oven of koffie volautomaat installeren wij al voor 49,95 en een inbouw vaatwasser, koeler, vriezer, kookplaat of afzuigkap voor 89,95.

  • Persoonlijk advies op maat
  • Altijd vertrouwd dichtbij
  • De beste service, al uw wensen kunnen wij uitvoeren
  • Uw lokale ondernemer komt langs voor plaatsing en installatie
  • Altijd een uitgebreide uitleg over het product
  • Uw Expert vertrekt pas nadat alles werkt
  • Bij elk bezoek een vertrouwd gezicht in de winkel én bij u thuis
  • Ook ná de verkoop staat Expert voor u klaar!

Bij Expert is alles mogelijk. Hieronder vindt u een overzicht van onze standaard servicediensten voor plaatsing en installatie van uw nieuwe inbouwapparatuur! Heeft u andere wensen? Expert biedt een pasklare oplossing. Onze Experts kunnen namelijk alles voor u verzorgen.  Neem contact op met uw lokale Expertwinkel om alles te horen over de mogelijkheden. Met 140 winkels door heel Nederland is er altijd een Expert bij u in de buurt!

Bezorgdienst

gratis
Servicedienst
Inbouw groot ¹
89,95
Servicedienst
Inbouw klein ²
49,95
Gratis bezorgen boven de 25,-
Bezorgen op afspraak tot de eerste drempel (drempelservice)
Oude apparaat mee retour, als deze afgekoppeld bij de drempel staat
Wij nemen ook uw oude klein huishoudelijke apparaten mee retour
Bezorgen op afspraak
Demontage oude apparaat
Uitpakken nieuwe apparaat
Stabiele plaatsing
Aansluiten op bestaande aansluitingen
Korte demonstratie van het door u gekochte apparaat
Afvoeren verpakkingsmaterialen
Afvoeren oude apparaat naar WeCycle
Overzetten keukenpanelen op nieuwe apparaat (vaatwasser, koelkast, vriezer)

Extra Servicediensten
Deur omzetten per deur 19,95
Inmeetservice 49,95


* Alle inbouw is exclusief extra materiaal indien nodig.
Voorwaarden: De inbouwservice is gebaseerd op een standaard situatie waarbij er geen noodzaak is tot aanpassingen aan keuken, vloeren of andere installaties. Indien er uitgebreide breekwerkzaamheden moeten worden verricht of indien aansluitingen of nismaten moeten worden aangepast wordt hiervoor een aparte offerte gemaakt.

¹ Installatiedienst groot is voor vaatwassers, koelkasten, koelers, vriezers, kookplaten, afzuigkappen en fornuizen.
² Installatiedienst klein is voor magnetrons, ovens, combi ovens en koffie volautomaten.

Bezorging van inbouwapparatuur
Naast dat we uw inbouwapparaat gratis thuisbezorgen met drempelservice bieden wij nog veel meer diensten. De lokale Expertwinkel staat altijd voor u klaar! Landelijk zijn er maar liefst 140 Expertwinkels die al uw vragen kunnen beantwoorden. Door de hoge product- en vakkennis, kunt u altijd een deskundig advies verwachten.

Drempelservice: Standaard wordt er tot aan de eerste drempel van uw huis geleverd als het op de begane grond is of als er een lift aanwezig is. Als er geen lift aanwezig is of het trapgat is te krap, geef dit vooraf de bezorging en installatie aan.

Bezorging- en installatiedienst voor inbouwapparatuur
Koopt u bij Expert, dan bent u verzekerd van zekerheid! Met maar liefst 140 Expertwinkels in Nederland is er altijd een lokale Expert bij u in de buurt. Zij bieden u service in de breedste zin van het woord, waardoor bezorging en installatie van een inbouwapparaat altijd op uw wensen worden aangepast. En niet alleen voor en tijdens de aankoop staat uw lokale Expertwinkel voor u klaar, maar ook daarna!

Gratis inmeetservice voor inbouwapparatuur
Wat zijn de juiste nismaten voor uw inbouwapparaat? Daarvoor hebben wij de Expert inmeetservice. We komen langs om vakkundig de precieze nismaten op te meten. En als u een inbouwapparaat bij ons koopt, is de inmeetservice gratis.

Inbouwservice voor inbouwappartuur
Kunnen wij uw inbouwapparaat voor u inbouwen? Jazeker! Expert is dé klantgerichte vakspeciaalzaak in home-elektronica en wij hebben een breed assortiment inbouwapparatuur. Wij kunnen uw inbouwapparatuur dus ook voor u inbouwen.

Uw oude apparaten mee retour
Wanneer wij een nieuw inbouwapparaat bij u komen bezorgen en/of installeren, nemen we graag het oude apparaat voor u mee retour. Daarnaast kunnen wij kleine huishoudelijke elektrische apparaten, zoals een föhn of bureaulamp, ook voor u mee retour nemen. Helemaal gratis en wel zo makkelijk! Samen zorgen we zo voor meer recycling en een beter milieu.

Expert staat altijd voor u klaar
Expert is dé klantgerichte vakspeciaalzaak in home-elektronica! U bent altijd verzekerd van deskundig en uitgebreid advies, oneindige kennis over alle producten en service op maat. Of u nu in één van de 140 Expertwinkels koopt, of op Expert.nl, uw lokale Expertwinkel staat altijd voor u klaar! Voor, tijdens en ook zeker ná uw aankoop.

Expert is dé servicewinkel in home-elektronica, producten en service worden persoonlijk geleverd door de vertrouwde, lokale winkel in de buurt. Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor al uw aankopen, dan bent u bij Expert aan het juiste adres!