Navigatie
 • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
 • Wij scoren een 8.7

Service voor plaatsing en installatie van een nieuwe tv

Expert staat bekend om haar persoonlijke advies, beste service en dit altijd vertrouwd dichtbij!

Wij leveren service op maat. Al voor 49,95 installeren wij het product. Extra diensten zoals ophangen van de tv in huis en een uitgebreide wifi-check behoren ook tot de mogelijkheden. Er staat altijd een Expert voor u klaar!

 • Persoonlijk advies op maat
 • Altijd vertrouwd dichtbij
 • De beste service, al uw wensen kunnen wij uitvoeren
 • Uw lokale ondernemer komt langs voor plaatsing en installatie
 • Altijd een uitgebreide uitleg over het product
 • Uw Expert vertrekt pas nadat alles werkt
 • Bij elk bezoek een vertrouwd gezicht in de winkel én bij u thuis
 • Ook ná de verkoop staat Expert voor u klaar!

Bij Expert is alles mogelijk. Hieronder vindt u een overzicht van onze standaardservicediensten voor plaatsing en installatie van uw nieuwe televisie! Heeft u andere wensen? Expert biedt een pasklare oplossing. Onze Experts kunnen namelijk alles voor u verzorgen. Neem contact op met uw lokale Expertwinkel om alles te horen over de mogelijkheden. Met 140 winkels door heel Nederland is er altijd een Expert bij u in de buurt!

Bezorgdienst
gratis
Servicedienst TV
49,95
Gratis bezorgen boven de 25,-
Bezorgen op afspraak tot de eerste drempel (drempelservice)
Oude apparaat mee retour, als deze afgekoppeld bij de drempel staat
Wij nemen ook uw oude klein huishoudelijke apparaten mee retour
Bezorgen op afspraak op elke gewenste plek in huis
Uitpakken nieuwe apparaat
Plaatsen op meegeleverde voet
Aansluiten op tv-signaal via kabel, CI+ of decoder
Instellen van de tv-zenders
Demonstreren van de mogelijkheden van uw nieuwe televisie
Aansluiten op een (draadloos) netwerk voor Smart TV
Afvoeren verpakkingsmaterialen
Afvoeren oude apparaat naar WeCycle

Extra Servicediensten
Monteren van bijgekochte wandsteun - Vast 29,95
Monteren van bijgekochte wandsteun - Draaibaar 49,95


Voorwaarden installatie TV: De locatie waar we uw aankoop installeren dient goed bereikbaar te zijn. Er dient een goed werkend aansluitpunt voor TV ontvangst en (draadloos) netwerk aanwezig te zijn. Eventuele aansluitkabels voor TV of netwerk dient u bij het product aan te schaffen. Er worden geen aanpassingen gedaan van bouwkundige aard. Zorg dat u het wachtwoord voor uw draadloze netwerk paraat heeft.

Televisie installeren
Uw lokale Expert staat altijd voor u klaar om u te helpen met de installatie van uw nieuwe televisie. Dan weet u zeker dat uw tv vakkundig wordt aangesloten. Expert gaat niet weg voordat de tv-zenders zijn ingesteld, u een demonstratie van uw nieuwe televisie heeft gehad en al het verpakkingsmateriaal is opgeruimd en meegenomen.

Met uw lokale Expert-winkel kunt u ook aanvullende afspraken maken over installatie van randapparatuur (zoals de soundbar, home cinema set of Blu-ray-speler), ophangen van uw televisie aan een tv-beugel en/of wegwerken van kabels. Als u een Smart TV of Android TV heeft gekocht, kunnen wij ook een wifi-check voor u uitvoeren, om te bekijken of u optimaal kunt genieten van alle mogelijkheden van uw Smart TV of Android TV.

Heeft u niet voor alle apparaten de juiste kabels om ze aan te sluiten op uw nieuwe televisie? Ook daarin kan uw lokale Expert u deskundig adviseren.

Gratis bezorging van televisies
Een nieuwe televisie gekocht via onze webshop of in een van onze 140 winkels? Expert brengt uw tv gratis bij u thuis wanneer het ú uitkomt (op afspraak). Heeft u speciale wensen zoals bezorging en installatie op een etage? Deze kunt u altijd kenbaar maken bij uw lokale Expert-winkel.

Beeldformaatgarantie
Als uw nieuwe televisie staat, of hangt, ziet u goed of het door u gekochte formaat te groot of te klein is. Een tv die u bij Expert koopt, wordt daarom geleverd met gratis beeldformaatgarantie. Daardoor kunt u uw nieuwe televisie binnen 14 dagen nadat u hem heeft gekocht, gratis omruilen.

Verantwoord recyclen
Als u wil, nemen wij uw oude televisie mee om deze te laten recyclen. Andere oude apparaten, (oplaadbare) batterijen, tl-buizen, led- en spaarlampen mag u ook gelijk meegeven voor verantwoorde recycling.

Expert kan u het beste helpen als:

 • de locatie waar Expert uw nieuwe televisie installeert goed bereikbaar is. Ook is een goed werkend aansluitpunt voor tv-ontvangst nodig
 • Voor de installatie van Smart TV’s en Android TV’s toegang tot een (draadloos) netwerk beschikbaar is. Hou daarvoor het wachtwoord bij de hand
 • Geen bouwkundige aanpassingen nodig zijn, die voert Expert namelijk niet uit
Servicedienst wifi-check 49,95
Afspraak aan huis
Wi-spy check door het hele huis
Wifi-advies
Productadvies