Navigatie

De beste bluetooth speakers voor buiten! | Video Review

16-07-2021

Het is de tijd om met de beste bluetooth-speaker op pad te gaan! Vandaag hebben wij 3 top bluetooth-speakers uitgezocht voor je, om de zomer goed door te komen.

Bekijk de beste bluetooth speakers

1. Sonos Roam

Als je samen er op uit bent en wilt genieten van de beste zomerse hits is de Sonos Roam een hele compacte en lichte bluetooth speaker om mee te nemen. Hij heeft een compact formaat en een systeem dat de omgeving analyseert en het geluid optimaal aanpast hieraan voor de beste kwaliteit!

Zelfs voor de lange ritjes onderweg ben je verzekerd van continu luisterplezier, want hij gaat op een volle accu tot wel 10 uur mee. Je neemt hem zelfs mee naar het strand of zwembad. Een beetje water kan hij namelijk goed hebben dankzij de IP67-rating, en is dus waterdicht en stof- en schokbestendig.

2. JBL GO 3

Zijn de eerder genoemde speakers toch nét wat te groot voor jou om mee te nemen? Dan is de JBL Go 3 misschien wel de uitkomst! Deze superhandige en compacte speaker weet je ondanks zijn formaat flink wat geluid te bezorgen. Hij is klein, licht, en je kan hem met de lus gemakkelijk meenemen of ergens laten hangen. Wordt je ergens verrast door een flinke bui? Dan is dat dankzij de waterdichtheid van de speaker geen enkel probleem.

3. JBL Charge 5

Een andere top bluetooth speaker die het overwegen meer dan waard is is de JBL Charge 5. Deze speaker is compact en sterk, en heeft een accuduur van 20 uur. Deze weet je flink lang zoet te houden met muziek van de beste kwaliteit. Is je speaker nu nog vol maar je telefoon leeg? Dan kun je de powerbank functie gebruiken en je telefoon aan de speaker opladen!

Ook de Charge 5 is stof- en waterdicht en dus neem je hem zonder problemen mee naar het water! Als je er een feestje van maakt op je bestemming, kun je met een extra JBL speaker gebruik maken van de PartyBoost modus om de speakers allemaal dezelfde muziek af te laten spelen en het geluid groots te maken.

4. Conclusie

Superhandige bluetooth speakers om overal met je mee te nemen. Het is altijd leuk om wat muziek mee te hebben, en met de producten in deze video kom je zeker goed uit de voeten! Hopelijk hebben we je de beste aanbevelingen gegeven! Mocht je nog verdere vragen hebben, laat deze dan achter in de reacties, en we helpen je graag verder!