Navigatie

Wat is VitaFresh? | Video Advies

17-12-2021

Een speciale lade die al jouw etenswaren lekker vers houdt voor een gezonde maaltijd. Ja, dat is VitaFresh! Een handige technologie waar wij je alles over willen vertellen.

Bekijk Bosch VitaFresh koelkasten

1. Wat is het?

Er gaat haast niks boven een lekkere gezonde maaltijd, toch? Een koelkast met VitaFresh helpt je met het vers houden van al jouw groente, fruit, vlees en nog veel meer! Alle etenswaren die je in een VitaFresh lade stopt, worden goed vers gehouden. Dat is niet alleen gezond, maar ook nog eens super duurzaam want omdat het eten langer vers blijft, hoef je minder weg te gooien.

VitaFresh bestaat al een tijdje. Over de jaren heen heeft Bosch de technologie flink verbeterd. Met de meest uitgebreide versie, VitaFresh Pro, heb je optimale controle en weet je zeker dat etenswaren hun belangrijke voedingsstoffen en kostbare vitamines behouden! Op die manier kan je boodschappen tot wel drie keer langer vers houden.

2. Hoe werkt VitaFresh?

Maar hoe werkt het allemaal? Nou heel simpel. VitaFresh zijn een of meerdere lades waar een andere luchtvochtigheid en/of temperatuur wordt aangehouden dan in de rest van de koelkast. Deze factoren hebben namelijk veel invloed op de versheid van de producten.

Ideaal is het wanneer je twee VitaFresh lades hebt. Dan leg je in de ene lade groente en fruit en in de andere lade vis en vlees. Deze etenswaren blijven vers bij een andere temperatuur en luchtvochtigheid.

Groente heeft over het algemeen een hogere luchtvochtigheid nodig dan fruit en vlees bewaar je weer beter bij 0 °C. Met VitaFresh bepaal je zelf wat de luchtvochtigheid of de temperatuur in de lade is, zodat je altijd de meest optimale omgeving hebt om jouw groente, fruit, vis en vlees zo lang mogelijk, zo vers mogelijk te houden!

3. Duurzaam

Je leeft een stuk gezonder en duurzamer met behulp van VitaFresh. Voedselproducten blijven namelijk zo lang vers, dat je nauwelijks eten hoeft weg te gooien. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook nog eens voor de centjes.

4. Conclusie

Wil je een lekkere gezonde maaltijd op tafel zetten voor jouw vrienden en familie? Dat kan met behulp van VitaFresh! Groente, fruit, vlees en andere soorten etenswaren kan je heel eenvoudig vers houden en daar heb je volledig zelf de controle over. Denk je: hé dat is interessant, ik wil meer weten? Klik dan op de link in de beschrijving een lees onze blog!