Navigatie

Wat is Bosch XXL? | Video Advies

10-12-2021

Op het eerste gezicht is het een gewone koelkast, maar als je iets beter kijkt sta je versteld van de ruime inhoud! Deze XXL koelkast heeft een grote inhoud, waardoor je alle producten makkelijk kwijt kan. En dan heb je ook nog de Multi- en de BigBox lades die extra ruimte bieden. In deze video gaan we je meer vertellen over de voordelen van deze ruime koelkasten.

Bekijk Bosch XXL koelkasten

1. Wat is het?

De letters ‘XXL’ geven het eigenlijk al aan. Namelijk, een nog breder en soms ook dieper model waardoor je meer ruimte hebt! Zo kan je zorgeloos boodschappen doen zonder je af te vragen of het straks wel allemaal in de koelkast gaat passen. Ook grote producten zoals verjaardagstaarten of bakjes met groente kan je makkelijk kwijt en je houdt nog ruimte over ook!

Is dat nog niet genoeg voor je? Dan kan je de legplateaus er tussenuit schuiven om zo nog meer ruimte te creëren. Met een XXL koelkast heb je tot wel 38% meer ruimte en dat terwijl de koelkast qua formaat niet heel veel groter is dan een reguliere koelkast.

2. De afmetingen

Hoe groot is een XXL koelkast dan? Daar waar een gemiddelde koelkast een inhoud van ongeveer 200 à 300 liter heeft, is de XXL koelkast in totaal goed voor maar liefst 400 tot 631 liter! En dat voor een koelkast die slechts tien of 16 centimeter breder en tot 16 cm dieper is dan een standaard koelkast.

Ondanks het ruimere formaat kom je alsnog makkelijk bij al jouw producten dankzij de handige plateaus. Deze kan je namelijk heel eenvoudig draaien en schuiven zodat je ook bij de producten helemaal achterin de koelkast komt.

3. BigBox/MultiBox

De ruimte in het koelvak is dus lekker groot, maar ook in het vriesgedeelte heb je meer speling. De BigBox diepvrieslade is er namelijk om grote of juist meerdere producten in kwijt te kunnen. Het geeft je niet alleen meer ruimte, maar ook meer overzicht. Het is namelijk een speciale lade die is afgesloten van de rest.

Ook voor de kleine producten die in de koelkast rondslingeren is een oplossing bedacht. Deze stop je namelijk allemaal in de MultiBox. Van een bakje olijven tot vleeswaren, je bergt het heel makkelijk op!

4. Conclusie

Een overvolle koelkast is nu verleden tijd met de XXL koelkasten. Ruimte voor al jouw producten, van klein tot groot! Of je nou een verjaardag te vieren hebt of een maaltijd wil maken voor meerdere personen, alles wat je nodig hebt past moeiteloos in deze ruime koelkast!

Producten kan je ook makkelijk kwijt in de BigBox of MultiBox. De handige lades geven je niet alleen een stuk meer vrijheid, maar zorgen ook voor een beter overzicht. Zo kom je dus nooit meer ruimte tekort!