Navigatie

De beste gadgets voor onderweg op vakantie!

25-06-2021

Ga je deze vakantie met de auto, of wat mooie fietsroutes fietsen dan kunnen deze producten er voor zorgen dat je nergens stil hoeft te staan om kaarten te gaan lezen. Gebruik je toch liever een telefoon voor je navigatie, of ga je je tablet gebruiken op de camping, dan hou je je apparaten met de powerbank altijd volledig opgeladen.

1. Opening

De auto zit vol ingepakt met tassen en koffers, de zonnebril zet je op en je gaat er goed voor zitten. Het is weer zover, je gaat lekker met de auto op vakantie! Om de rit naar je bestemming zo goed mogelijk te laten verlopen hebben wij een aantal superhandige producten uitgezocht voor je. Riemen vast, en blijf kijken!

2. Flitsmeister One

Voordat je van huis wegrijdt zet je natuurlijk even de navigatie aan. Dan is er ook een grote kans, om boetes te voorkomen, dat je de Flitsmeister app opent. Met de Flitsmeister One wordt dit allemaal nog makkelijker. Dit handige apparaat kun je handig in je auto plakken en zodra jij de auto instapt, wordt je app automatisch gestart en gekoppeld. De Flitsmeister One houdt je op de hoogte van wat er om je heen gebeurt met 4 verschillende meldingen. Zo geeft het apparaat een apart piepje en lichtsignaal als er hulpdiensten langskomen, er een gevaarlijke situatie is… of misschien wel de handigste, wanneer er een flitser staat.

3. Mio Cyclo 220

Misschien ga je deze zomer wel heerlijk lange stukken fietsen. Een handige gadget die je daarbij goed kan helpen is de Mio Cyclo 220 . Deze fietsnavigatie weet je heel handig te helpen bij het fietsen van jouw perfecte route, en geeft je locaties aan zoals eet- en drinkgelegenheden en zelfs fietsenmakers. Bij elke instructie krijg je een geluidssignaal door en zo weet je dus altijd dat je de goede kant op gaat. Wil je nieuwe fietsroutes gaan ontdekken? Dan kun je je laten verrassen door de navigatie zelf een route te laten bepalen voor jou, gebaseerd op je gekozen tijd en afstand. Als je nu onderweg bent en je komt toch een buitje tegen, dan kan je de Mio Cyclo 220 gerust laten zitten want deze is weerbestendig.

4. Powerbank Trust 20.000 mAh

Wanneer je onderweg bent en je hebt niet direct toegang tot stroom kan een powerbank je van hulp zijn. Deze powerbank van Trust bijvoorbeeld kan je telefoon tot wel 8 keer opladen. Zijn er meerdere telefoons leeg, dan kun je zelfs maximaal 3 apparaten tegelijk opladen met 2 USB-A poorten en 1 USB-C poort. Neem je een tablet mee op vakantie, dan kun je om deze opladen ook de powerbank gebruiken. Het LEDje op de powerbank zelf laat zien wanneer het tijd is om je powerbank te herladen en met het snelle opladen is dat heel snel gepiept. Zo heb je altijd en overal stroom.

5. Conclusie

Ga je deze vakantie met de auto, of wat mooie fietsroutes fietsen dan kunnen deze producten er voor zorgen dat je nergens stil hoeft te staan om kaarten te gaan lezen. Gebruik je toch liever een telefoon voor je navigatie, of ga je je tablet gebruiken op de camping, dan hou je je apparaten met de powerbank altijd volledig opgeladen. Wil je nu het hele assortiment van navigatie en powerbanks van Expert bekijken, check dan de link in de beschrijving! Heb je nu verdere vragen, laat deze dan weten in de reacties.