Navigatie

Denon CEOL N11 | Video Review

18-09-2020

Luisteren naar je favoriete cd’s, afspeellijsten op Spotify of toch de radio? De Denon CEOL N11 geeft je de complete vrijheid om te luisteren hoe je maar wilt!

Bekijk het product

1. Opening

Hoi, ik ben Antoine van Expert! Luisteren naar je favoriete cd’s, afspeellijsten op Spotify of toch de radio? De Denon CEOL N11 geeft je de complete vrijheid om te luisteren hoe je maar wilt. Vandaag nemen wij hem onder de loep! Blijf kijken!

2. Mogelijkheden

Ik zei het net kort al eventjes maar het is ook echt zo. De Denon CEOL N11 biedt heel veel mogelijkheden voor het luisteren van jouw muziek. Heb je een verzameling cd’s waar je nog steeds aan gehecht bent? Doe ze dan zeker niet weg want met de CEOL N11 beluister je deze nog net zo gemakkelijk. En het is niet alleen een cd-speler want je kunt ook naar je favoriete radiostations luisteren. Dit kan via de internetradio, het digitale DAB+ of het traditionele FM-signaal. Daar houdt het niet op! Want heb je ook echt goede afspeellijsten in een app staan zoals Spotify, dan stream je het toch gewoon naar de CEOL N11? Want ook dat is mogelijk. Ben je een film aan het kijken of een game aan het spelen op je TV, en mis je toch wat spectaculair geluid? Dan biedt de CEOL N11 hier ook nog opties. Met de 2 optische ingangen achterop de stereo sluit je je TV moeiteloos aan.

3. Stereo geluid

Qua geluid werkt alles perfect. De geluidsprestatie is met 2 keer 65 watt erg goed en het geluid klinkt erg helder en mooi. De speciale tweewegsluidsprekerconfiguratie zorgt ervoor dat de muziek zuiver klinkt en dat elk los instrument in de muziek goed te horen is. En alhoewel een stereo-set soms veel installatie vereist is dat bij de CEOL-N11 ook niet nodig. Wij hadden hem zelf in no-time klaar om onze muziek te spelen.

4. HEOS

Kunnen je andere audioapparaten nu naar de zolder? Zeker niet! Zolang deze HEOS-ondersteuning hebben koppel je ze met deze stereo. Met de HEOS Built-in kun je meerdere apparaten die HEOS ondersteunen met elkaar groeperen en zo overal in huis, in verschillende kamers, hetzelfde nummer afspelen. Ook je soundbar of receiver kun je hiermee koppelen. Op deze manier heb je binnen de kortste keren je favoriete muziek door het hele huis klinken.

5. Bediening

De CEOL N11 is gemakkelijk te bedienen met de verlichte knoppen die hier bovenop zitten. Daarnaast kun je de afspeelinformatie heel duidelijk op het OLED-scherm zien, ook van een afstandje. Spraakbesturing wordt ook door deze stereo ondersteund. Dus heb je bijvoorbeeld al een Google Home in huis? Dan kun je via deze apparaten jouw stereo set, op afstand, besturen.

6. Ontwerp

De CEOL N11 ziet er strak en goed afgewerkt uit. Het heeft een minimalistisch ontwerp en is prima te plaatsen in het interieur. Hij komt in zwart, grijs en wit en is dus geheel naar eigen smaak uit te kiezen zodat hij perfect in je woonkamer past.

7. Conclusie

Wat je ook luistert en hoe je het ook luistert. De Denon CEOL N11 is voor de muziekliefhebbers van een audio-installatie in huis een goede toevoeging. Ook voor de mensen die thuis al HEOS-ondersteunende apparaten hebben staan, of willen uitbreiden, is de N11 een prachtige uitkomst om alles met elkaar, tot zelfs in meerdere kamers, te verbinden. Waar de CEOL N11 schittert is de veelzijdigheid. Deze vinkt eigenlijk alle eisen van muziek luisteren af. Of je nou muziek luistert met een cd, radio of bluetooth, de CEOL N11 kan het allemaal. En dat allemaal met optimaal geluid.