Navigatie

Imou Camera Lineup | Video review

11-12-2020

Tijd om thuis je beveiliging op te krikken? Het nieuwe merk Imou, onderdeel van de grootste camerafabrikant in de wereld, biedt hier veel oplossingen.

Bekijk het product

1. Opening

Tijd om thuis je beveiliging op te krikken? Het nieuwe merk Imou, onderdeel van de grootste camerafabrikant in de wereld, biedt hier veel oplossingen. Van camera’s, sensoren, slimme deurbellen en meer! Vandaag houden wij een oogje in het zeil met deze line up van Imou.

2. Line-up

We hebben hier vandaag enkele Imou producten staan en dat ziet er toch wel indrukwekkend uit! Een breed scala aan apparaten om je huis te beveiligen of je huis van een afstand in de gaten te houden. De producten werken met Google Assistent en Amazon Alexa. Maar je kan hem ook nog gewoon bedienen met de Imou Life app via je telefoon. De opslag van je beelden kan op twee manieren. Dit kan via het abonnement van Imou, de Cloud service. Maar dit kan ook heel fijn via lokale opslag zoals een microSD, netwerk video recorder en NAS. Laten we eens kijken hoe moeilijk het is om een apparaat te installeren. Als eerst download je de app, hiermee scan je de QR code op het product. Nu moet ik een wifi netwerk selecteren, en dan zijn we eigenlijk al klaar, nu alleen nog een geschikt plekje vinden.

3. Imou Ranger IQ

Twee van de topcamera’s van Imou zijn de Bullet en de Ranger IQ. De Ranger IQ is een echte full HD binnencamera en kan zich 355 graden draaien horizontaal en 90 graden verticaal draaien. Door het slimme systeem in deze camera detecteert hij mensen en volgt hij deze bij beweging. Huisdieren worden hierbij niet herkend, en je krijgt dus geen onnodige meldingen als je hond of kat door het beeld loopt. Wanneer je zelf thuis komt draait de camera naar binnen en stopt de opname.

4. Imou Bullet

De Imou Bullet is een full HD buitencamera. Deze is IP67 gecertificeerd en kan dus gewoon tegen slecht weer. Wanneer het donker is schakelt de camera infrarood in om ook goede beelden in de nacht te kunnen maken. Natuurlijk hoop je het te voorkomen, maar mocht je nu toch ongewild bezoek krijgen als je niet thuis bent, dan zorgen de ingebouwde sirene en spotlight voor een afschrikkende hoeveelheid aandacht.

5. Conclusie

Sta je op het punt je huis uit te rusten met wat beveiliging? Kijk dan voor alle informatie over deze producten van Imou op expert.nl Heb je nu toch nog vragen, laat het dan weten in de reacties. En als je voortaan dit soort video’s van Expert niet meer wilt missen, abonneer dan ook even op ons kanaal! Tot ziens!