Navigatie

JBL Clip 4 | Video review

25-12-2020

Je muziek altijd met je meedragen? De JBL Clip 4 bluetooth-speaker hang je gemakkelijk overal aan op.

Bekijk het product

1. Opening

Je muziek altijd met je meedragen? De JBL Clip 4 bluetooth-speaker hang je gemakkelijk overal aan op. Je rugzak, fiets of riemlus, bedenk het en het kan allemaal. Zo hoef je nergens je favoriete muziek meer te missen.

2. Overal Ophangen

Hoi, ik ben Antoine van Expert. Met de JBL Clip 4 geniet je overal van de beste muziek. De handige haak aan deze bluetooth speaker zorgt ervoor dat je hem op allerlei plekken kan ophangen of vastmaken. Hang hem bijvoorbeeld aan je tas als je gaat lopen en de muziek bungelt achter je aan. Wat voor geluid je van deze compacte bluetooth speaker kunt verwachten hebben wij voor je getest.

3. Accuduur & Waterdicht

De Clip 4 garandeert lang luisterplezier. Met een accu van 10 uur kun je zorgeloos keer op keer op pad gaan zonder dat je opeens geen muziek meer hebt. Kom je in een regenbui terecht dan hoef je alleen over jezelf in te zitten want de Clip 4 is geheel IPX7-waterdicht. Vind je de zwarte variant wat te saai voor jou? Dan biedt JBL je ruime keuze uit verschillende kleurcombinaties geïnspireerd op de nieuwste trends.

4. Conclusie

Ben je vaak op pad en heb je behoefte aan een handige draagbare bluetooth speaker zonder er naar om te hoeven kijken? Dan is de JBL Clip 4 met zijn lichte gewicht een ideale keuze om het beste geluid altijd dichtbij te hebben. Heb je nog vragen over de Clip 4, laat het dan weten in de reacties. En als je voortaan dit soort video’s van Expert niet meer wilt missen, abonneer dan ook even op ons kanaal! Tot ziens!