Navigatie

JBL GO 3 | Video review

04-12-2020

Vind je het heerlijk om overal je muziek mee te dragen? Bekijk dan eens de JBL Go 3!

Bekijk het product

1. Opening

Hoi, ik ben Antoine van Expert. Maar 200 gram weegt deze speaker. Een ideaal gewicht om hem in je tas mee te nemen of, met de handige lus, ergens aan vast te binden. Je denkt natuurlijk gelijk, zo’n klein ding, hoeveel geluid kan daar nu uitkomen? Nou, het zal je verbazen, wij hebben een kleine test gedaan.

2. Accuduur

Bij ons komt de Go3 qua geluid goed uit de test. Voor de compactheid van het apparaat heeft hij verrassend krachtig geluid. Als je hem nu continu gebruikt dan kun je zo’n 5 uur afspeeltijd ervan verwachten en dat is prima voor deze compacte speaker.

3. Waterbestendig en Stofdicht

Daarnaast is hij IP67-waterbestendig en stofdicht, dus wat nattigheid, zand of stof is allemaal geen enkel probleem. Naast deze zwarte variant kun je hem ook nog krijgen in talloze andere kleurcombinaties.

4. Conclusie

Ben je op zoek naar langere batterijduur en wat meer geluid, kijk dan eens naar de JBL CLIP 4. Zoek je een handige compacte speaker met verrassend goed geluid die je heel gemakkelijk meeneemt, dan is de JBL Go3 de perfecte match. Heb je nu toch nog vragen, laat het dan weten in de reacties. En als je voortaan dit soort video’s van Expert niet meer wilt missen, abonneer dan ook even op ons kanaal! Tot ziens!