Navigatie

JBL Tuner 2 | Video

30-07-2020

Met de JBL Tuner 2 heb je altijd jouw favoriete muziek en radiozenders bij de hand. Antoine van Expert kijkt wat deze radio / bluetooth-speaker te bieden heeft!

Bekijk het product

1. Opening

Hoi, ik ben Antoine van Expert! Vorig jaar kwam JBL met de JBL Tuner; deze bluetooth-speaker met radio was een groot succes, zo groot dat JBL dit jaar komt met de nieuwe en verbeterde, JBL Tuner 2! Of je nu naar je eigen favoriete muziek wilt luisteren met bluetooth of toch de nieuwste hits wilt meeluisteren op de radio, de JBL Tuner 2 bied je het allebei, en dat in een supercompact formaat.

2. Bluetooth-speaker met radio

Tegenwoordig wordt er onwijs veel naar muziek geluisterd via bluetooth maar mensen vinden het fijn om naast hun favoriete muziek ook nog te luisteren naar hun favoriete radiostations. Deze bluetooth speaker van JBL laat je zowel je eigen muziek streamen maar laat je ook de radio luisteren. Er zit een digitale DAB-radio in en ondersteunt zowel DAB als DAB+. Heb je nu even geen digitaal bereik dan schakel je gemakkelijk naar de FM-radio. Dankzij deze signalen heb je altijd goed en ruisvrij ontvangst, het helderste geluid, en keuze genoeg uit talloze radiozenders.

3. Vijf presets

Heb je nu een aantal favoriete radiozenders waar je veel naar luistert? Bovenop de radio (wijzen naar 5 knoppen, of oppakken) zitten 5 handige preset-knoppen. Zo sla je gemakkelijk al je favoriete zenders op. Daarnaast zie je op het lcd-display altijd naar welke zender je aan het luisteren bent.

4. Accuduur – 12 uur

Qua accuduur is de JBL Tuner 2 er goed op vooruit gegaan! Vergeleken met de eerste JBL Tuner is deze namelijk bijna verdubbeld. Op één acculading kan je nu zo’n 12 uur luisteren.

5. Compact & draagbaar (0,5kg)

Omdat de Tuner 2 zo compact is, is hij ook heel makkelijk mee te nemen. Hij weegt maar zo’n 500gram en zoals je al hebt gezien, is hij qua omvang ook klein maar fijn.

6. IPX7 Waterdicht

Heb je hem op het balkon staan en het regent buiten of zijn de kids druk bezig met hun watergevechten in de tuin terwijl jij daar ligt te genieten van de muziek. Nouja, niet zo lekker als je natgespoten wordt, maar de Tuner 2 kan het in ieder geval allemaal goed hebben, want hij is namelijk IPX7 waterdicht.

7. Zwart & wit

Het materiaal van de Tuner 2 zelf is van kunststof, en ben je nou geen fan van de zwarte versie? Dan is hij ook nog in het wit verkrijgbaar.

8. Conclusie

De JBL Tuner 2 is een klein apparaat maar groot in geluid! De prijs-kwaliteit verhouding vind ik zelf één van de toppunten aan deze radio. Hij is namelijk goed betaalbaar en voor die prijs levert hij je heel goed geluid. Vooral voor de liefhebbers van een radio in huis, spreekt deze bluetooth speaker aan op twee fronten dankzij zijn radio- en speaker functies! Met zijn goede accuduur en het compacte formaat, neem je hem gemakkelijk mee en luister je overal naar jouw favoriete muziek of radiozenders.

9. Endcard

Ben je nu heel enthousiast over deze Tuner 2 van JBL? Bestel hem dan direct of kijk voor meer informatie op expert.nl. Heb je nu toch nog vragen over dit product, laat het dan weten in de reacties. En als je voortaan dit soort video’s van Expert niet meer wilt missen, abonneer dan ook even op ons kanaal!