Navigatie

JBL Xtreme 3 | Video review

29-11-2020

De JBL Xtreme 3, Deze nieuwe bluetoothspeaker van JBL is geschikt voor alle soorten feestjes!

1. Opening

Momenteel is het wat moeilijk om feestjes te geven, maar dat als het dan allemaal weer kan is het belangrijk dat je goed voorbereid bent. Je kunt kiezen voor een zware stereo set maar het kan ook kleiner en handiger met alsnog sterk geluid. Vandaag kijken we naar de JBL Xtreme 3.

2. Draagbaarheid

Hoi, ik ben Antoine van Expert. Deze nieuwe bluetoothspeaker van JBL is geschikt voor alle soorten feestjes. JBL weet weer een flinke dosis kwaliteit in deze speaker te stoppen met diepe bas en het krachtige geluid van JBL. Dat alles in een compact formaat dat je, dankzij de meegeleverde draagriem, overal met je mee draagt.

3. PartyBoost Modus

Wil je het feestje nog grootser maken? Dan kan je met extra speakers de PartyBoost modus gebruiken. Zo koppel je meerdere JBL speakers makkelijk aan elkaar of maak je er een stereo paar van.

4. Batterij

De Xtreme 3 heeft een accuduur van wel 15 uur, zodat jij ongestoord de hele dag… of nacht… door kan komen! En met de ingebouwde powerbank heeft je telefoon ook niets te vrezen.

5. Ontwerp

Niet alleen de accu van de speaker is sterk, het ontwerp is dat ook. Het robuuste ontwerp zorgt ervoor dat hij tegen een stootje kan. Ook water en stof zullen geen roet in het eten gooien want de speaker is IP67-waterbestendig en stofdicht.

6. Conclusie

Zoek je een ideale bluetooth speaker voor feestjes met een flink geluid maar een mooi compact formaat, dan is de Xtreme 3 een hele verstandige keuze. Het geluid is top, en dat geluid neem je moeiteloos overal mee naar toe.