Navigatie

Nespresso Vertuo Plus | Video review

30-10-2020

De Nespresso Vertuo Plus, het nieuwe systeem voor koffieliefhebbers van allerlei grootte!

Bekijk het product

1. Gloednieuw systeem

Verschillende kopgroottes koffie is zeker niet nieuw. Met veel koffiezetapparaten kun je door instellingen te veranderen ook grote koppen koffie zetten, maar waar Nespresso hier het verschil maakt is in de kwaliteit. Bij een grotere kop koffie kun je dus met het nieuwe Centrifusion Technologie systeem alsnog de beste kwaliteit koffie verwachten. Wat dit doet is dat het een lange infuustijd combineert met een centrifugale kracht die de capsule heel snel om zijn as doet draaien.

2. 5 verschillende kopgroottes

De Vertuo Plus van Nespresso biedt je keuze uit vijf verschillende kopgroottes: een Espresso van 40 ml, een Double Espresso van 80 ml, een Gran Lungo van 150 ml, een Mug van 230 ml en een Alto van 414 ml. Zoals we van Nespresso gewend zijn heb je keuze uit talloze smaken. Maar liefst 29 smaken aan unieke cups, verdeeld in 5 kopgroottes en verschillende sterktes.

3. Wij testen het!

Het water loopt me eigenlijk al in de mond, dus laten we zelf eens een bakje zetten. Eerst maak ik een keuze uit één van de vele smaken… en dat is gelijk ook het lastigste want de bediening van het koffiezetapparaat zelf gaat heel gemakkelijk. Let op!

4. Conclusie

Het nieuwe systeem van Nespresso werkt uitstekend! De verschillende cup groottes zijn ideaal voor de liefhebbers van kleine of ‘juist’ de grote koppen koffie. Het gemak van het apparaat zorgt voor geen enkele irritatie, en zo geniet je dus binnen no-time van jouw perfecte koffie.