Navigatie

Sony PS-LX310BT | Video review

18-12-2020

Het luisteren van je favoriete platen zonder al de problemen van een echte klassieke platenspeler. De Sony PS-LX310BT is een platenspeler die je laat luisteren met de stijl en het warme geluid van vroeger maar met het gemak van vandaag!

Bekijk het product

1. Opening

Het luisteren van je favoriete platen zonder al de problemen van een echte klassieke platenspeler. De Sony PS-LX310BT is een platenspeler die je laat luisteren met de stijl en het warme geluid van vroeger maar met het gemak van vandaag!

2. Nieuwe ouderwetse stijl

Met deze platenspeler van Sony luister je met alle gemakken van dien. Dankzij de bluetooth technologie kun je gewoon draadloos van al je platen genieten. Je verbind je platenspeler met bijvoorbeeld een draadloze speaker, een soundbar of zelfs een hoofdtelefoon en binnen no-time galmt jouw beste plaat door het huis.

3. Afspeelmogelijkheden

Met een enkele druk op de automatische afspeelknop, zakt de pick-uparm automatisch. Deze speelt nu direct het geluid af via het gekoppelde bluetooth apparaat. Deze pick-uparm is van stevig aluminium gemaakt wat zorgt voor een stabiel en mooi geluid. Natuurlijk kan je ook gewoon zelf de naald op de plaat zetten. Daarbij kan je de arm zelf positioneren op een bepaald punt en kun je beginnen met luisteren bij het nummer waar je zin in hebt. Voor een nog stabieler en beter geluid is de stofkap deel van het ontwerp. Deze dempt de akoestische druk van je speakers en zorgt voor nog meer stabiliteit. Vind je dit nou afbreuk doen aan het ontwerp van de platenspeler, dan kun je deze ook weghalen en luisteren zoals je dat zelf wilt. Heb je thuis al een goede hi-fi installatie staan? Dan kan je de platenspeler hier alsnog gewoon op aansluiten en hiermee luisteren.

4. Look & feel

De platenspeler heeft een minimalistisch ontwerp en een hele simpele bediening. Naast de automatische afspeelknop zit er ook nog een knop op voor bluetooth. En een knop voor de 33 en 45rpm instelling. Door het strakke ontwerp plaats je hem gemakkelijk in elke ruimte van je huis..

5. Conclusie

Ben je nu altijd al geïnteresseerd geweest in oude platenspelers maar zaten er toch nog teveel nadelen voor je aan? Dan is deze platenspeler van Sony wellicht wat je zoekt! De juiste combinatie van het oude gevoel met het gemak van nu zorgt voor een tijdloze ervaring. Heb je nu toch nog vragen, laat het dan weten in de reacties. En als je voortaan dit soort video’s van Expert niet meer wilt missen, abonneer dan ook even op ons kanaal! Tot ziens!