Navigatie
8.30 10 220

Expert Hengelo (gld)

Plan uw route
 • 7.9 10 “Snelle service, na uitgebreide uitleg in winkel, maar ook bij werking thuis!”
 • 9.1 10 “Je word vriendelijk en goed geholpen”
 • 8.3 10 “Expert is aan te bevelen, ik geef een cijfer 8”
 • 8.5 10 “Ik vind expert in Hengelo g een fijne winkel en je wordt er snel en correct geholpen.”
 • 8.5 10 “Wil ik nog even mee wachten tot de nieuwe diepvrieskast er is.”
 • 7.3 10 “geen review”
 • 9.6 10 “nvt”
 • 7.7 10 “N.v.t.”
 • 8.7 10 “Expert is gewoon in een woord S U P E R”
 • 7.9 10 “heb per internet besteld, en snel gekregen”
Expert Hengelo (gld)

Expert Hengelo (gld)

Expert Visie

Welkom bij Expert Hengelo
Expert Eliesen is een familiebedrijf met vestigingen in Baak, Hengelo en Zutphen. De opa van de huidige eigenaar Mathijn Eliesen begon in 1935 met de verkoop en reparatie van fietsen in het pand aan de Zutphen Emmerikseweg in Baak. Later breidde hij zijn aanbod uit met radio’s en tv’s. Toen de vader van Mathijn in de jaren zeventig de zaak overnam, gingen de fietsen eruit en breidde hij het assortiment uit met huishoudelijke apparaten. En dat is alleen maar verder gegroeid want in 1993 kwam er een vestiging in Zutphen bij aan de rand van het centrum. Sinds 2014 is er ook een Expert Eliesen in Hengelo (Gld.). Zo hebben we met drie vestigingen een compleet aanbod in witgoed en bruingoed.

Expert bezorgservice

Bezorgservice
Heeft u een nieuwe droger of diepvries bij ons gekocht? Dan bezorgen we die uiteraard bij u thuis als u dat wenst. Samen stemmen we af wanneer u dat het beste uitkomt. Voor 12.00 uur besteld, is vandaag in huis. Wilt u graag dat we bezorgen op een etage, op zaterdag of leveren binnen 24 uur? Ook dat is mogelijk. En als u vooraf aangeeft dat u het oude apparaat wilt hebben afgevoerd, dan nemen we deze mee. Dat is de service die u van Expert Eliesen mag verwachten.

Expert reparatieservice

Reparatieservice
We kunnen al jaren vertrouwen op een vast team medewerkers met ieder hun eigen specialisme. Daardoor beschikken we over een eigen reparatieservice en repareren we dus alles zelf. Wasmachine, koelkast of televisie kapot? Bel ons en we komen zo snel mogelijk bij u om het probleem vakkundig op te lossen.

Expert inbouwservice

Diverse installatieservices van Expert
Inbouw is maatwerk! Een nieuwe koelkast of oven inbouwen is geen eenvoudige doe-het-zelfklus. Bij Expert kunt u rekenen op onze installatieservice. Onze bezorger brengt uw aankoop bij u thuis wanneer u dat wilt. Vervolgens demonteert onze monteur uw huidige inbouwapparaat en plaatst daarna de nieuwe. Zo simpel kan het zijn.

Ook bij andere apparatuur kunt u gebruik maken van onze installatieservice. Nieuwe televisie of home-cinemaset gekocht? Onze monteur bezorgt het bij u thuis en sluit het voor u aan. En als u dat wenst, nemen we uw oude apparatuur mee en zorgen we ervoor dat het verpakkingsmateriaal verantwoord wordt gerecycled. Daar kunt u op rekenen.

Expert productdemonstraties

Productdemonstraties
Toe aan een nieuwe wasmachine, diepvries, televisie of een nieuw scheerapparaat? Kom dan naar een van onze winkels waar u uitgebreid kunt kennismaken met een product naar keuze. Regelmatig organiseren we specifieke productdemonstraties en demodagen in onze winkel. Onder het genot van een hapje en een drankje vertellen we u alles over de werking en de mogelijkheden van onze producten.

Expert Jura-dealer

Officieel Jura dealer
Wilt u elke ochtend wakker worden met een heerlijk kopje koffie? Kies dan voor een koffiemachine van Jura! Deze koffiemachines hebben een stijlvol design dat gegarandeerd bij uw interieur past. Daarnaast kunt u de machines helemaal instellen naar uw persoonlijke voorkeuren. Zo geniet u elke dag van een perfect kopje espresso, cappuccino of latte macchiato, gemaakt in een handomdraai! Wij zijn officieel Jura dealer, dus bij ons kunt u terecht voor uw Jura koffiemachine!

Nieuws

Problemen met WIFI opgelost
In veel huishoudens en bedrijven wordt een steeds groter beroep gedaan op de draadloze verbindingen met WiFi. Waar voorheen één pc op die manier draadloos met internet was verbonden is het aantal apparaten dat van diezelfde verbinding gebruik maakt de afgelopen jaren enorm gegroeid. Naast de vaste pc zijn er vaak een of meer tablets in huis, hebben kinderen op de eigen kamer misschien een laptop en maak je ook met smartphones via WiFi verbinding met internet. Als het mooi weer is wil je ook nog graag buiten op het terras met je tablet tv kijken. Op veel plekken gebeurt dat nog met exact dezelfde WiFi-apparatuur die vijftien jaar geleden nog zo goed voldeed. Dat leidt tot klachten over snelheid en verbindingen die weg vallen.

Met een extender kun je het signaal versterken. Dat vraagt wel enige kennis. Plaats je de extender halverwege de woning om op zolder ook bereik te hebben, dan ben je in feite een verzwakt signaal aan het versterken. Het beste resultaat bereik je door het signaal vanaf de bron door te sturen. Expert Eliesen heeft daar goede oplossingen voor, onder meer met Powerline, die gebruik maakt van het elektriciteitsnetwerk om het WiFi-signaal naar andere plekken in huis door te sturen. Als je ook nog randaarde kunt gebruiken bereik je nog hogere snelheden. Ook voor het probleem dat apparaten blijven schakelen tussen WiFi-signalen zijn oplossingen. Met de aanleg van een netwerk los je dat op. “Wij adviseren mensen graag”, licht Mathijn Eliesen toe. “Soms kunnen ze er zelf mee aan de slag, maar waar nodig helpen wij graag. Onze medewerkers hebben de kennis in huis om bij de mensen thuis te beoordelen wat de beste oplossing kan zijn om maximaal profijt te houden van alle voorzieningen.”

Online bij Expert bestellen, lokaal bij Expert kopen
De webshop van Expert koppelt het gemak van online bestellen aan de voordelen van lokaal kopen. Wie op de website van Expert een product besteld, krijgt het thuis gebracht vanuit de dichtstbijzijnde Expert-winkel. Mét de service die daar standaard bij hoort. De online bestelling wordt doorgegeven aan bijvoorbeeld de Expertwinkel in Zutphen, Baak of Hengelo. Van daaruit wordt contact opgenomen met de klanten om een afspraak te maken voor aflevering van het product.

De medewerker van de Expert-bezorgdienst kan ook vragen beantwoorden, helpt mee, als dat nodig is, om het apparaat op de plek te krijgen en neemt bovendien verpakkingsmateriaal mee terug. Kortom: de winkel Expert Eliesen is voor de klant 24 uur per etmaal open!”

Steeds meer gemak en comfort met Home Automation
De term raakt steeds meer ingeburgerd: home automation. De mogelijkheden van internet worden gebruikt dan voor bediening van apparaten. Vaak worden daarvoor sensoren gebruikt. Het zijn soms relatief eenvoudige toepassingen die handig zijn en wonen veraangenamen. Bijvoorbeeld de lamp die aangaat wanneer je vanuit bed naar het toilet gaat, een deur die vanzelf open gaat als je beladen met volle boodschappentassen thuis komt of verlichting of rolluiken die je met de smartphone bedient. Pascal is bij Expert Eliesen de specialist. “Voor ouderen kan een aantal eenvoudige toepassingen het wonen veraangenamen. Met verlichting die automatisch aan gaat, maar bijvoorbeeld ook als je de deurbel niet meer hoort. Je kunt dan zorgen dat de lamp in de woonkamer gaat knipperen.”

De gong waarmee in vroeger tijden werd gewaarschuwd dat het eten klaar is kun je vervangen door een seintje waarmee de tv uitgaat, de verlichting bij tafel verandert in sfeerverlichting en de kinderen met een sms-je wordt gemeld dat ze aan tafel moeten komen. Home automation is op allerlei terreinen in te zetten. Met sensoren kun je op het gebied van veiligheid veel ongemakken voorkomen. Je krijgt een seintje als de elektriciteit uitvalt van de vrieskist, de lekbeveiliging van de wasmachine kan zicht melden of de sensor aan de buitendeur reageert omdat mogelijk een inbreker rommelt aan de deur. Als het dan toch een warme dag wordt zorgt de temperatuursensor ervoor dat de rolluiken of zonneschermen automatisch naar beneden gaan. Afhankelijk van de situatie en wensen kan Expert Eliesen een totaal-oplossing bieden. “Wij beschikken over de kennis en apparatuur om te zorgen voor een goede installatie”, onderstreept Pascal. Hij kan ook een programma schrijven waarin alle wensen om het comfort en gemak in huis te verhogen zijn opgenomen.”

Maak kennis met Expert Hengelo

Arjan stelt zich voor

Arjan

In 2011 kwam Arjan bij Expert Eliesen werken, maar dat was niet zijn eerste kennismaking met de Expert-organisatie. Daarvoor had hij ook al twee jaar in de winkel in Baak gestaan. De klanten konden hem aanvankelijk in alle drie winkels aantreffen. Inmiddels heeft hij een vaste stek in de Zutphense vestiging. “Omgaan met de klanten is wat ik erg leuk vind, vooral ook omdat je heel verschillenden mensen helpt.” Arjan woont met zijn vriendin in Doetinchem.

Luka stelt zich voor

Luka

Voortdurend leert Luka bij. De medewerker van de vestiging in Hengelo staat aan het begin van zijn loopbaan. Hij begon hij als leerling Detailhandel en Verkoop van het Graafschap College in Doetinchem met twee dagen stage bij Expert Eliesen in Hengelo. Daarna volgde hij de beroepsbegeleidende leerweg. Sinds 2018 werkt Luka fulltime bij de vestiging in Hengelo. Hij vindt het fijn dat hij mee kan naar cursussen, bijvoorbeeld van een merk als Loewe, om zich te ontwikkelen tot allround verkoper. Luka woont in Hengelo en heeft voetballen (bij Pax) als grote hobby.

Mathijn stelt zich voor

Mathijn

Eigenaar Mathijn van Expert Eliesen vindt het jammer dat hij steeds meer achter zijn bureau moet zitten dan dat hij in de winkel kan staan. Het rechtstreekse contact met de klant vindt hij toch het leukste. Hij is zoveel als zijn andere werkzaamheden dat toelaten te vinden in de winkels in Hengelo en Zutphen. “Je merkt dan wel dat er echt verschil is; Zutphen is een echte stad. In Hengelo sta je dichter bij de gemeenschap. Die steun je in verhouding ook meer met sponsoring.” Hij begon als ondernemer in Zutphen, toen hij eind jaren negentig als 20-jarige bij zijn vader Jakie in de zaak kwam. Hij is eigenaar van de winkels in Zutphen en Baak. In 2014 nam hij de Expert-winkel in Hengelo over. Mathijn woont met vriendin in Baak, naast de zaak.

Michel stelt zich voor

Michel

Een van de leukste aspecten van zijn vak vindt Michel dat de mensen altijd blij zijn dat hij komt. Hij is de hele dag op pad om te bezorgen, te repareren en aan te sluiten. “Wat is er fijner dan dat je de wasmachine die het niet meer doet meeneemt en een nieuwe komt installeren en aansluiten? Mensen zijn vaak dankbaar dat je dat bij hen thuis komt doen.” Met de opkomst van home automation kan hij ook steeds meer terugvallen op zijn ICT-achtergrond. Voordat Michel in 2016 bij Expert Eliesen aan de slag ging werkte hij voor een groot Telecombedrijf. Michel heeft twee kinderen. Hij woont in Deventer samen met zijn vriendin.

Pascal stelt zich voor

Pascal

Met een afgeronde opleiding in de detailhandel op zak kwam Pascal in 2003 in dienst bij Expert in Hengelo. Hij maakt sinds 2014, toen de Hengelose vestiging onder de paraplu van Eliesen kwam, deel uit van het team van Expert Eliesen. Hengelo is zijn thuisbasis, daar is hij sinds 2017 bedrijfsleider. “Deze branche is echt mijn ding. Ik vond het altijd leuk om af en toe in Zutphen te staan, in een stad heb je toch ander publiek.” Met zijn vriendin woont hij in Ruurlo. Samen hebben ze 2 dochters en een zoon.

Thijs stelt zich voor

Thijs

Als stagiaire in het kader van zijn opleiding elektrotechniek kwam Thijs indertijd bij Expert Eliesen. Dat beviel van beide kanten zo goed dat Thijs in 2003 meteen na zijn opleiding in dienst kwam en niet meer is weggegaan. Hij komt veel bij de klanten thuis over de vloer, bijvoorbeeld voor het installeren van witgoed of andere apparaten die zijn gekocht en voor het uitvoeren van kleine reparaties. Regelmatig helpt en adviseert hij klanten in een van de drie Expert-winkels. Thijs woont samen met zijn vriendin in Hengelo.

Expert Hengelo (gld)
Kerkstraat 2
7255 CB Hengelo (gld)
0575 464 261 Contact via e-mail Contact via Whatsapp
Openingstijden
 • Maandag : 10:00 - 18:00
 • Dinsdag : 09:00 - 18:00
 • Vandaag : 09:00 - 18:00
 • Donderdag : 09:00 - 18:00
 • Vrijdag : 09:00 - 18:00
 • Zaterdag : 09:00 - 16:00
 • Zondag : Gesloten
Gesloten op
 • 27 April
 • Koningsdag
 • 9 Mei
 • Hemelvaart
 • 19 Mei
 • Eerste pinksterdag
 • 20 Mei
 • Tweede pinksterdag
Contact Stuur een e-mail Reparatieverzoek Andere Expertwinkels