Navigatie

Beoordelingen Expert Hengelo (gld)

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Hengelo die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Hengelo (gld). De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Vruggink 8.1

Fijne winkel, in eigen plaats. Aardige medewerkers

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (99)

  • Beoordeling: 8.1

    Fijne winkel, in eigen plaats. Aardige medewerkers
    Geschreven door Klant Vruggink uit hengelo op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer goede service
    Geschreven door Klant uit ruurlo op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne winkel. Wordt zeer goed geholpen en bedrijf in eigen dorp . Eigen middenstand gunnen het dorp gunnen
    Geschreven door Klant Van der Braak uit hengelo op 15-07-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Wij kunnen alleen een GOED oordeel geven over Expert Hengelo Gld. Over de andere vestigingen van Expert hebben we geen idee qua werkwijze, medewerkers etc. Expert Hengelo G is top!
    Geschreven door Klant uit hengelo op 26-06-2019
  • Beoordeling: 9.3

    zoals ik net al heb aangegeven, dat ik zeer goed geholpen ben door vakkundig personeel
    Geschreven door Klant uit vorden op 24-06-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Ik vind dat alles prima en netjes is
    Geschreven door Klant uit vorden op 20-06-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Geen review.
    Geschreven door Klant uit vorden op 20-06-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Prima ervaring. Duskundige hulp. Werd koffie of thee aangeboden omdat deskundige even bezig was. Super uitleg en bezorging. Kijk nu met veel plezier naar onze nieuwe aanschaf.
    Geschreven door Klant Knijff uit hengelo (gld) op 11-06-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Doe ik liever niet.
    Geschreven door Klant uit hengelo op 24-05-2019
  • Beoordeling: 9.1

    100% aan te bevelen
    Geschreven door Klant uit steenderen op 11-05-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Prima winkel, prima service
    Geschreven door Klant uit hengelo op 09-05-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Expert Hengelo hanteert een goede prijs/kwaliteitsverhouding, prettig personeel met verstand van zaken!
    Geschreven door Klant uit vorden op 24-04-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Snel vakkundig en netjes geholpen.
    Geschreven door Klant Hoitink uit beltrum op 23-04-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Goed gegaan allemaal
    Geschreven door Klant Dijkman uit zelhem op 22-03-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Goed advies en service
    Geschreven door Klant uit hengelo op 18-03-2019
  • Beoordeling: 7.9

    Lijkt me beter van niet.
    Geschreven door Klant uit doesburg op 08-03-2019
  • Beoordeling: 10.0

    De behandeling en de keus waren geweldig, voor ons een echte positieve ervaring!
    Geschreven door Klant Janssen uit doetinchem op 01-02-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Goed en kundig advies zonder je het gevoel heb dat je iets moet kopen. Vakkundig installatie volgens afspraak
    Geschreven door Klant uit hengelo op 19-01-2019
  • Beoordeling: 8.2

    prima geholpen, personeel met verstand van zaken en goede informatie en adviezen.
    Geschreven door Klant uit wichmond op 09-01-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Goede service
    Geschreven door Klant uit hengelo op 02-01-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Meedenken met klant.
    Geschreven door Klant uit doetinchem op 01-01-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Prima zo
    Geschreven door Klant uit vorden op 30-11-2018
  • Beoordeling: 9.3

    -
    Geschreven door Klant uit vierakker op 18-11-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Klantvriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Van der Braak uit hengelo op 29-10-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Klantvriendelijk
    Geschreven door Klant uit vorden op 29-10-2018
  • Beoordeling: 7.9

    Goede kennis van producten, goed en persoonlijk advies.
    Geschreven door Klant uit doetinchem op 23-10-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Bij de aankoop van een Bosch Wasmachine zijn we goed geadviseerd. De levering en installatie is perfect verlopen.
    Geschreven door Klant uit hengelo op 02-10-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Waarom via internet bestellen. Wees zuinig op kennis en ervaring in de regio, koester dit!
    Geschreven door Klant E&s Zonwering uit hummelo op 06-09-2018
  • Beoordeling: 7.2

    Expert installeert vakkundig nieuwe apparatuur.
    Geschreven door Klant uit vorden op 04-09-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Het is toch fijner kopen in een type winkel zoals Expert, dan in een type winkel Media Markt. Het gaat niet om meer of minder aandacht maar om andere aandacht. Meer betrokkenheid bij het product en jij als klant.
    Geschreven door Klant uit hengelo (gld) op 21-08-2018