Navigatie

Wasdroger kopen bij Expert

Ruim en volledig assortiment drogers

Bij Expert vind je drogers van alle bekende merken. Zo kun je bij ons terecht voor onder andere Miele, Bosch, Siemens en AEG. Het meest energiezuinig zijn warmtepompdrogers, deze apparaten drogen bovendien op veilige lage temperaturen en dat is beter voor je kleding. Maar ook voor een condensdroger of afvoerdroger kun je bij Expert terecht. Het voordeel van een condensdroger is dat het drogen vaak sneller gaat. Kijk online op Expert.nl of kom naar 1 van onze 140 Expertwinkels. Heb je nog vragen of wil je graag advies bij je aankoop? Onze Experts helpen je graag!

Vulgewicht wasdroger

Hoeveel kan ik drogen?

De grootte van de droogtrommel wordt aangegeven met vulgewicht. Wij adviseren om voor een droger te kiezen met een even groot vulgewicht als de wasmachine. Dan past alles wat je gewassen hebt in de droger. Dus bij een 8 kg wasmachine past een droger met 8 kg vulgewicht. De trend die we zien zijn apparaten met een groter vulgewicht, van 8 kilo of meer. Doordat je daarmee meer wasgoed tegelijk kunt drogen, past alles er makkelijk in.

Wasdroger installeren

Expert wasdroger installatiedienst

Met de wasdroger installatiedienst van Expert wordt de droger vakkundig geïnstalleerd door onze monteurs. We maken een afspraak en bezorgen de droger wanneer het jou uitkomt, we plaatsen de wasdroger op de gewenste plek in huis en sluiten het apparaat aan. De oude droger voeren we af voor recycling, als je dat wil. Vanzelfsprekend laten we alles netjes achter en geven we een korte uitleg van de wasdroger zodat je er meteen mee aan de slag kunt.