Navigatie

Wasmachine kopen bij Expert

Ruim en volledig assortiment wasmachines

Bij Expert vind je wasmachines van alle bekende merken, zoals Miele, Bosch, Siemens, AEG en Samsung. Bij aankoop van een wasmachine kijken de meeste mensen eerst naar het vulgewicht en het toerental. En naast dat elke wasmachine goed schoon wast, zijn hebben wasmachines interessante technieken zoals stoom of automatisch doseren van wasmiddel. Bij Expert heb je een ruime keus en krijg je altijd goed advies en de beste service. Met 140 winkels is er altijd een Expert bij jou in de buurt, of bestel op Expert.nl.

Vulgewicht wasmachine

Hoeveel wasgoed past er in de trommel?

Bij aanschaf van een nieuwe wasmachine is het vaak het meest belangrijk om te kijken naar hoeveel er in de trommel past. Welke wasmachine je nodig hebt is voor iedereen verschillend. Daarvoor kun je de volgende vragen beantwoorden: hoe groot is je gezin en hoe vaak wil je wassen? Een 8 kg wasmachine is het gemiddelde, maar we zien steeds meer een trend van wasmachines met een groter vulgewicht van 9 of 10 kilo. Steeds meer mensen kiezen dan ook voor het gebruiksgemak van een ruimere wasmachine waarin je meer wasgoed tegelijkertijd kunt wassen.

Wasmachine installeren

Expert wasmachine installatiedienst

Met de wasmachine installatiedienst van Expert wordt de wasmachine vakkundig geïnstalleerd door onze monteurs. We komen de wasmachine bezorgen wanneer het jou uitkomt, we plaatsen de wasmachine op de gewenste plek in huis en sluiten het apparaat aan. De oude wasmachine voeren we af voor recycling, als je dat wil. Vanzelfsprekend laten we alles netjes achter en geven we een korte uitleg van de wasmachine zodat je er meteen mee aan de slag kunt.