Navigatie

Wastoren

Wastoren wasmachineverhogers bij Expert

Wastoren is bekend van zijn hoge kwaliteit wasmeubels. Stel zelf de ideale wasmachine kast samen. Door de wasmachine en droger op een verhoger te plaatsen, kun je er veel makkelijker bij en hoef je niet meer te bukken tijdens het in- en uitladen. Wasmiddelen berg je netjes op in de lades en snoeren worden netjes weggewerkt. Verder zijn Wastoren wasmeubels nog uit te breiden met een handig uitschuifplateau en een opzetkast voor extra opbergruimte.

Bekijk alle Wastoren producten

Wastoren wasmachineverhoger kopen? Dat doe je bij Expert
Wastoren wasmachineverhoger kopen? Dat doe je bij Expert

Handig uitschuifplateau en extra opbergruimte

Het wasmeubel is uit te breiden met een aantal extra opties. Zo kun je kiezen voor een handig uitschuifplateau om je wasmiddel of de wasmand op te zetten wanneer je ze gebruikt. Onder de ruimte voor de droger of wasmachine zit een ruime lade. Ideaal voor het netjes en overzichtelijk opbergen van wasmiddel en wasverzachter. Verder is het wasmeubel uit te breiden met een opzetkast voor extra opbergruimte.

Wastoren

Mooi opgeruimd

Met een wasmeubel van Wastoren ziet je wasruimte of bijkeuken er opgeruimd en netjes uit. Snoeren, watertoevoer en waterafvoer worden netjes weggewerkt. En in de ruime lades en kasten berg je wasmiddel, wasverzachter en accessoires netjes en overzichtelijk op. De wasruimte ziet er strak en opgeruimd uit, zonder lelijke snoeren, waterleidingen of wasmiddelflessen.

Niet meer bukken

Je hoeft niet te bukken tijdens het in- en uitladen van de was. In het wasmeubel worden de wasmachine en droger op hoogte geplaatst. Ook kun je kiezen voor een uitschuifplateau waar je het wasmiddel en de wasmand wanneer je ze gebruikt op kunt zetten. Aan alles is gedacht. Het wasmeubel heeft een ergonomisch ontwerp en ontlast de rug.

Stabiel

Als je last hebt van een trillende of schuddende wasmachine is een Wastoren wasmachinemeubel een goede oplossing. Het wasmeubel werkt schokabsorberend. Hierdoor wordt de wasmachine tijdens het centrifugeren gestabiliseerd en de wasmachine trilt minder. De gepatenteerde kiepzekering zorgt ervoor dat de wasmachine nooit uit de kast kan trillen.

Stevig

Wasmachinemeubels van Wastoren zijn gemaakt van stevig materiaal en zijn getest met de zwaarste wasmachines. De bodemplaat is wel 22 mm dik en kan 157 kg dragen. De wasmeubels zijn getest en gecertificeerd door het Duitse TÜV Rheinland. Hiermee biedt Wastoren het eerst geteste wasmachinemeubel ter wereld.

Wastoren

Wastoren

Met de wasmeubels van Wastoren worden je wasmachine en wasdroger ingebouwd in een wasmachinekast. Met Wastoren creëer je een opgeruimde en stijlvolle wasruimte of bijkeuken. Kabels en leidingen zijn netjes weggewerkt. Bovendien heb je in de stevige kasten voldoende ruimte voor het overzichtelijk opbergen van wasmiddel en was accessoires.

Wastoren - te koop bij Expert