Navigatie

Demodagen Expert Enschede & Oldenzaal – scoor de mooiste kortingen

Kortingen op mooie producten, winacties met gave prijzen en acties die je niet kan laten liggen, dat is een korte omschrijving van de aanstaande demodagen bij Expert Enschede en Oldenzaal. In deze blog geven we je een overzicht van alle demo’s die op die dagen te zien zijn.

Wat zijn de demodagen?

Het eerste weekend van september staat bij Expert Oldenzaal en Expert Enschede in teken van de demodagen. Vrijdag 2 september is het feest in Oldenzaal en een dag later op zaterdag 3 september gaat het feest verder in Enschede!

Wat houden deze demodagen in? Op de demodagen worden er verschillende demo’s gegeven met allerlei productcategorieën onder het genot van een hapje en een drankje. Daarnaast ben je er op de juiste plek voor leuke winacties en spectaculaire aanbiedingen! Welke precies? Dat leggen we je hieronder uit!

Demo 1: De beste koffie van Jura

Heb je een nieuw koffiezetapparaat nodig? Dan zit je goed op de demodagen in Enschede en Oldenzaal. Bij de aanschaf van een Jura koffiezetapparaat krijg je er een gratis accessoire bij. Jura is een echte koffie-specialist die een heerlijke latte macchiato of espresso kan bereiden. Kom dus zeker even buurten, want er staat iets lekkers voor je klaar!

Zowel Expert Enschede als Expert Oldenzaal heeft een breed aanbod aan Jura koffiezetapparaten! Tijdens de demodagen staan deze machines in de spotlights. De koffie die uit de machine komt doet denken aan de koffie van de echte Italiaanse koffiebars.

Demo 2: Korting op Samsung tv’s

Op de demodagen zijn er kortingen tot wel 20% te vinden op Samsung-televisies! Deze mag je bijna niet mislopen toch? De Samsung-tv die je op het oog had is dus voor een mooie prijs te vinden in Enschede of Oldenzaal!

Samsung televisies beschikken over een prachtig beeld. Wat te denken van de Samsung QLED-tv’s? Het scherm is daarbij opgebouwd uit miljoenen kristallen die je levensechte kleuren voorschotelen. Naast een fantastisch beeld geniet je bij Samsung-tv’s ook van een uitstekend geluid. Televisies van Samsung werken naadloos samen met Samsung Soundbars door middel van Q-Symphony. De soundbar is daarbij perfect afgestemd op de televisie voor het beste geluid!

Demo 3: Race om te winnen

Ben je een geboren racer? Probeer dan het eerste weekend van september een snelle tijd neer te zetten in de race-stoel. Met een virtueel rondje over het circuit kan je namelijk een mooie prijs winnen. De gene die aan het eind van de dag het snelst is, gaat met de Samsung UE43BU8570U naar huis!

De Samsung UE43BU8570U is een prachtige 43 inch 4K LED Smart-tv. Vooral voor de gamers biedt deze tv een aantal interessante features. Dankzij Super Ultra Wide is het scherm van de tv extra breed en mis je geen enkele actie. Daarnaast heeft hij een lage input lag van minder dan 9.8 ms en gebruik je meerdere schermen dankzij Multi View. Zo ga je in één streep op de overwinning af!

Demo 4: Haal je nieuwe Quooker met gratis installatie

Altijd al een Quooker willen hebben of ben je toe aan een nieuwe? Dan is het nu je moment. Bij de aanschaf van een Quooker op de demodag krijg je er gratis installatie en een gratis thermosfles bij. Dat is nog eens service!

Een Quooker is een handige kraan die zowel kokend, koud als bruisend water geeft. Zo hoef je water niet aan de kook te brengen in een pannetje of een waterkoker, maar haal je het gewoon direct uit de kraan! Voor koud bruisend water heb je een Cube nodig. Onze Experts weten precies hoe ze een Quooker moeten installeren en doen dat ook graag voor je.

Demo 5: Draai aan het rad

Heb je voor je nieuwe studiejaar nog een laptop nodig of wil je thuis lekker kunnen internetten? Dan is een Chromebook de uitkomst! Deze laptops hebben een eenvoudig besturingssysteem en zijn uitermate geschikt voor alle basistaken.

Koop je op de demodagen een Chromebook? Dan hebben Expert Enschede en Oldenzaal wat leuks in petto. Bij de aanschaf van een Chromebook mag je namelijk draaien aan het rad voor een leuk cadeau! Wat die cadeaus zijn houden we geheim, dus daarvoor moet je toch echt langs komen in de winkel.

Demo 6: Scoor een mooie korting met kortingschoppen

Op de demodagen kan je je ook alvast warmdraaien voor het WK voetbal met het zogeheten ‘kortingschoppen’. Buiten de winkel staan een aantal wasmachines opgesteld die elk hun eigen kortingspercentage (tot 20%) hebben. Heb je een goed schot in je benen? Neem dan zeker een poging om de bal in één van de wastrommels te schieten. Scoor je? Dan heb je een mooie korting te pakken die geldt voor alle AEG-wasmachines en drogers in de winkel!

Zien we je 2 en 3 september in de winkel? Op 2 september ben je van 09:30 tot 20:00 uur van harte welkom bij Expert Oldenzaal. Zaterdag 3 september ben je van 09:30 tot 17:00 bij Expert Enschede op de juiste plek voor kortingen en winacties. De deuren staan wagenwijd open! De mensen in de winkel zijn er in ieder geval klaar voor en voorzien je graag van persoonlijk advies. Kom je ook? Wie weet, scoor je nog een mooie korting of ga je naar huis met een toffe winactie!